Ana Baniciu a spus că a fost „dificil” să lucreze cu tatăl ei, Mircea Baniciu. „Mi-era frică să plece” / Video

.

Ana Baniciu a dezvăluit într-un podcast recent cum a fost să lucreze cu tatăl ei, cântărețul Mircea Baniciu, la piesa „Copilul”, dar și de ce a încheiat colaborarea cu trupa DJ Project.

Invitată în podcastul „Badassmom”, găzduit de Giulia Anghelescu, Ana Baniciu a declarat că a fost „dificil” să lucreze cu tatăl ei. Totodată, solista a spus care a fost motivul separării sale de trupa DJ Project.

De ce a fost „dificil” pentru Ana Baniciu să lucreze cu tatăl ei

În iunie anul acesta, Ana Baniciu și tatăl ei, Mircea Baniciu, au lansat împreună piesa „Copilul”. Recent, cântăreața a povestit cum a decurs colaborarea cu tatăl ei.

„Dificil. În general cu tata e mai dificil. A fost și frumos în același timp. A fost minunat pentru că am filmat într-o pădure lângă București. Mă rugam din inimă să nu plouă pentru că știam că tata n-are multă răbdare. Tuna, fulgera și ploua. Eu într-o mașină, el în alta. Mi-era frică să plece. «Mai filmăm, văd că plouă, eu plec». El a filmat două cadre și a zis: «Gata, mai stau? Eu plec». (…) A plâns, s-a emoționat, toată lumea. A venit și gașca lui, care îi dă feedback”, a povestit Ana Baniciu, în podcastul Giuliei Anghelescu.

Citește și: Ana Baniciu a pus un scaun cu flori la nunta ei, în memoria mamei: „Voiam să știu că e acolo”

Citește și: Momentul în care Ana Baniciu s-a tuns la nuntă, surprins în imagini. Cum au reacționat invitații / Video

Ana Baniciu, despre colaborarea cu trupa DJ Project: „Era un absolut haos”

În același interviu, Ana Baniciu a vorbit și despre colaborarea ei cu DJ Project. Ana a devenit solista trupei în 2022, după decesul mamei ei, Adina.

„Eram pe pilot automat, era perioada după ce o pierdusem pe mama. Nu prea mai înțelegeam exact ce se întâmplă. Încercam să supraviețuiesc. (…) Era ceva nou, în trupă nu mai fusesem”, a început Ana Baniciu, pentru sursa citată.

Deși DJ Project a ajutat-o să se concentreze pe cariera muzicală și să se deconecteze de la pierderea mamei, Ana a povestit că a fost o perioadă dificilă pentru ea din cauza programului încărcat. „Era un absolut haos, era oboseală, se simțea. Ei cântă foarte mult în zona de Cluj, unde locuiesc, iar fetele de la București trebuie să facă naveta. Aia a fost problema nr 1. Am zis că mă îmbolnăvesc”, a adăugat.

Experiența alături de DJ Project i-a confirmat Anei Baniciu că sunt mulți români care o cunosc și îi apreciază muzica. „Mi-a plăcut. (…) Am învățat să tac când nu-mi convine ceva. Oricum știam, dar am tăcut foarte mult până la final când n-am mai tăcut deloc”, a mai spus.

Citește și: Ana Baniciu se mută cu soțul ei, Edy Kovacs, într-o locuință de aproape un secol: „Noi nu avem toată casa”

Citește și: Ana Baniciu, dezvăluiri rare despre iubitul misterios al Ralukăi: „Este și cetățean israelian”

Din ce motiv și-a întrerupt Ana Baniciu colaborarea cu DJ Project

În continuarea podcastului, Ana a dezvăluit că a avut o relație mai apropiată cu Maxx, decât cu Gino Manzotti. Despre Gino, solista a spus că este un om „mai dificil” cu care nu a avut „o chimie extraordinară”. „Nu semănăm absolut deloc. Nu zic că e un om rău, dar nu avem absolut nimic în comun. Ne-a făcut să fim diferiți în abordare”, a mai spus.

Ana a încheiat notând că asocierea cu DJ Project i-a făcut cinste. „A ieșit și o piesă cu aproape 11 milioane de vizualizări. A fost cea mai de succes din ultimii ani. Mi-am dorit să facem mai multe piese împreună, de-asta am plecat. Asta fusese discuția. Nu s-a putut, interese, influențe. Bine, dar eu nu pot să vin doar să cânt”, a concluzionat.

Citește și: Ana Baniciu, surprinsă de război, în Israel: „Am realizat cât suntem de mici”

Citește și: Câți bani au dat Ana Baniciu și Dan Badea pentru reveni din Israel: „Asta nu se spune la televizor” / Video

Reacția DJ Project: „După 210 concerte intervin mici probleme”

„Chimia a fost între noi .. doar că după 210 concerte intervin mici probleme pe care Ana nu le-a înțeles.. chiar și-a făcut bine treaba și am fost foarte mulțumit de ea! Referitor la piese, Gino mai trebuie sa facă și ce spun ‘șăfii.. Ana știe! Sigur o să reușească și fără noi! Mult succes fetelor!!”, a răspuns DJ Project în secțiunea de comentarii a podcastului.

Foto: Instagram/Ana Baniciu; Captură YouTube/Badassmom

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton