Amna ne poartă „De la dragoste la ură” într-o nouă piesă featuring Robert Toma: „Cred că reprezintă situația multor oameni” / Video

.

Amna și Robert Toma ne poartă într-o călătorie „De la dragoste la ură” în noul lor single, o piesă sensibilă despre doi îndrăgostiți dintre care se stinge iubirea, lăsând răni adânci în urmă. Despre noua piesă, dar și despre multe altele, cântăreața ne-a dezvăluit mai multe la Fresh by Unica, într-un interviu emoționant despre relația ei cu familia, publicul și, nu în ultimul rând, cu ea însăși.

Amna și Robert Toma au lansat un nou single, „De la dragoste la ură”

Amna înregistrează de zor în studio astfel încât să lansează câte o piesă o dată la două săptămâni, pentru a le dărui admiratorilor săi câte o bucățică din sufletul ei cu fiecare nouă lansare. Astăzi, artista vine cu „De la dragoste la ură”, un featuring cu Robert Toma și o colaborare cu MusicLover de care este nespus de încântată și mândră.

„De la dragoste la ură, mi-ai dat frig și-apoi căldură, iubirea mea / Da, tu, iubirea mea / Am iubit să te iubesc și am urât să te urăsc, iubirea mea / Da, tu, iubirea mea”, cântă Amna în noul ei featuring cu Robert Toma.

Amna și Robert Toma compun împreună de mai bine de un deceniu. Relația lor de prietenie s-a consolidat pe baza pasiunii lor comune pentru muzică și respectului reciproc.

„Mă bucur foarte tare de această colaborare cu Robert Toma, care e omul din spatele meu și îmi scrie muzica de 10 ani încoace. O dată la ceva vreme ne place să scoatem câte o piesă împreună. Așa s-a întâmplat și acum! «De la dragoste la ură» este o piesă superbă de dragoste, în care noi credem foarte mult. Probabil că se vor regăsi mulți oameni în ea atunci când o vor asculta. Nouă ne place foarte mult!”, a declarat Amna.

Citește și: Amna, sfătuită de fiul ei în viața sentimentală. De ce nu vrea să îi mai prezinte pe cineva. „Am avut grijă la ce s-a întâmplat după divorț”

Citește și: Amna a primit cea mai grea întrebare de la fiul ei, după divorț: „A vrut să știe când îmi refac viața” / Exclusiv

Amna, invitată la Fresh by Unica

Chiar în ziua lansării single-ului „De la dragoste la ură”, Amna ne-a făcut o vizită la Fresh by Unica unde ne-a vorbit despre noua lansare, dar și despre viața ei la momentul actual.

„Este o piesă foarte frumoasă de dragoste. Ne place să cântăm despre cel mai important lucru din viața asta după sănătate, dragostea. Este o piesă foarte sensibilă și cred că reprezintă situația multor oameni care s-au iubit și n-au putut să rămână în armonie în continuare, s-au pierdut și au început să se urască”, ne-a spus Amna, la Fresh by Unica.

Am mai povestit cu artista și despre cum se împarte între carieră și familie, despre cum își crește fiul și ce a învățat de la părinții ei, despre călătoria ei de redescoperire a sinelui, dar și despre reinventarea ei constantă ca artist. Abia așteptăm să-l ascultați, așadar stați aproape!

Nu rata o nouă ediție Fresh by Unica în fiecare miercuri de la 19:00, pe www.unica.ro, canalul nostru oficial de YouTube și pagina de Facebook Unica.ro!

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton