Amalia Enache, dezvăluiri despre tatăl fiicei ei. „Am convingerea că e cel mai bun din lume!”

.

Amalia Enache a vorbit recent despre relația pe care o are cu tatăl fetiței ei, Alma. Îndrăgita prezentatoare de știri de la Pro TV a devenit mamă în urmă cu 7 ani, pe 10 august 2016.

Amalia Enache obișnuiește să își țină viața personală departe de ochii curioșilor și dă foarte rar detalii despre tatăl Almei. Numele lui este Claudiu Anghel și ca profesie lucrează în domeniul cinematografiei. De curând, jurnalista și-a deschis sufletul despre viața personală într-un interviu și a acceptat să vorbească puțin și despre Claudiu. Amalia Enache l-a descris pe Claudiu drept “cel mai bun tată din lume”, iar relația lor este una “excelentă” când vine vorba despre creșterea fetei.

„Suntem acum foarte buni prieteni!”

“Tatăl ei nu e o persoană publică. E un român care lucrează în domeniul cinematografiei și are șansa de-a trăi în diverse colțuri din lumea asta. Noi suntem acum foarte buni prieteni și într-o relație excelentă de creștere a Almei. În continuare, am convingerea că el este cel mai bun tată din lume și asta poate să ți-o confirme și Alma” – a declarat ea, pentru okmagazine.ro.

Câți ani are Claudiu Anghel?

Deși până acum credea că între Amalia și Claudiu ar fi o diferență de vârstă de 10 ani, jurnalista a explicat că este vorba doar de 7 ani. Claudiu Anghel are 39 de ani.

“Nu este corect calculat, sunt doar șapte. Dar eu zic că, la vârsta asta, curajul suprem este să te lași un pic să-ți pierzi mințile”  – a mai spus ea, pentru aceeași sursă.

Citeşte şi: Amalia Enache, fără pic de machiaj în concediu. „Superbă! Arăți ca o puștoaică!” / Foto

Citeşte şi: Amalia Enache, deranjată de experiența din Spania. „Nu știu ce îi transformă pe oameni!” Prin ce a trecut jurnalista

Citeşte şi: Cum a descoperit Amalia Enache că are probleme cu colecistul. „Eram convinsă că fac un infarct!”

Citeşte şi: Amalia Enache și fiica ei merg în vacanțe cu bagaje minuscule: „Niciodată nu ajung la cală”. Sfaturi practice de la știrista Pro TV / Exclusiv

Cu prilejul unei alte destăinuiri despre viața privată, Amalia Enache a subliniat că preferă să fie mai discretă pentru a nu o afecta pe fiica ei.

„Copilul îl faci cu acel om în care ai cea mai mare încredere din lume”

„Supraexpunerea unor povești intime cred că ar putea afecta copilul. Eu sunt omul iubirilor mistuitoare, foarte puternice. Dar nu întotdeauna din aceste iubiri se poate naște o iubire pe viață. Copilul îl faci cu acel om în care ai cea mai mare încredere din lume. Că niciodată nu va trăda binele suprem al copilului pentru alte lucruri. Așa am simțit eu. Și nu în toate iubirile mele mistuitoare am simțit că ar putea fi o treabă pe viață” – a dezvăluit jurnalista, în cadrul podcastului “Fain&Simplu”, găzduit de Mihai Morar.

“Alma mă face fericită”

Amalia Enache și-a asumat rolul de mamă singură și nu s-a ferit niciodată să recunoască acest lucru.

“Alma mă face fericită. Dar dacă rămâneam în colivia aia numită „gura lumii”, Alma nu ar fi fost astăzi. Mi-am asumat acest lucru. Public. Sunt o mamă singură. Nu am răspuns curiozității, aproape patologice, de ce sunt o mamă singură, dar atunci când am luat această hotărâre, ca Alma să vină în viața mea, m-am dus la șefa mea cu demisia.

Pentru că știam că urmează toată această curiozitate, că departamentele de la mine de la serviciu vor avea multe de răspuns, cele de PR, cele juridic, ziarelor care vor publica multă presiune și că nu e bine deloc ca la un prezentator de știri să te uiți și să vezi altceva decât puterea lui de a spune poveștile altora. Nu e bine să stârnim atâtea și atâtea discuții” – a spus ea, acum câțiva ani, potrivit bzi.ro.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton