Alina Sorescu spune că ar fi trebuit să divorțeze mai devreme. Ce s-a întâmplat înainte de separarea de Alexandru Ciucu

.

Alina Sorescu (37 de ani) a spus că problemele din căsnicia ei cu Alexandru Ciucu (48 de ani) erau mult mai vechi decât se știa public și regretă că nu a luat decizia divorțului mai devreme. Cei doi au decis să pună punct căsniciei în 2022, după 11 ani de relație.

Alina Sorescu regretă că nu a divorțat mai devreme

Alina Sorescu a fost invitată în emisiunea „Schimbă perspectiva” de la Europa FM și a vorbit acolo, printre altele, și despre hotărârea de a divorța de tatăl fetițelor ei – Carolina (10 ani) și Raisa (6 ani). Alina Sorescu și Alexandru Ciucu încă se află în proces de divorț, între ei existând neînțelegeri cu privire la programul de vizită al fetelor.

Artista a mărturisit că problemele din familia ei erau mai vechi, iar din acest motiv fetițele se obișnuiseră deja ca părinții lor să se afle la distanță unul de celălalt. Cu toate acestea, Alina Sorescu a recunoscut că are un mare regret cu privire la momentul pe care l-a ales pentru a divorța.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Îmi pare rău că nu am luat decizia mai devreme (n.red. – să divorțeze).

(…) M-am gândit că nu va fi ușor, cu toate implicațiile. Fetițele simțeau lucrurile astea, pentru că lucrurile astea erau mai vechi, întotdeauna când iei o astfel de decizie nu o iei din senin.

Tatăl fetelor locuia deja de 8 luni într-o altă țară, așa că în familia noastră era deja o pregătire pentru momentul care a urmat. M-am temut de cum vor influența factorii externi fetele, ceea ce eu nu pot controla sau tatăl lor nu poate controla. Dar lucrurile s-au așezat.

Citeşte şi: Alexandru Ciucu rupe tăcerea la doi ani de la despărțirea de Alina Sorescu: „Am găsit casa goală, fără copii. Am simțit că se termină lumea”/ Exclusiv

Citeşte şi: De ce nu au ajuns Alina Sorescu și Alexandru Ciucu la o înțelegere cu privire la programul fetelor. „Este bulversant!”

Citeşte şi: Alina Sorescu, după ce Alexandru Ciucu a fost fotografiat în compania unei vedete: „Faptele și imaginile vorbesc de la sine!”

Citeşte şi: Alina Sorescu era în corul lui Ioan Luchian Mihalea când artistul a murit. Dezvăluiri despre ultimul spectacol: „Parcă nu voia să mai plece acasă!”

Părinții mei au fost alături de mine dintotdeauna, desigur că ei nu și-au dorit să ajung aici”, a declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii de la Europa FM, prezentată de Mirela Retegan

Cum este viața Alinei Sorescu de când e mamă singură

Artista a vorbit apoi și despre cum este viața ei ca părinte singur. Alina Sorescu este susținută și de părinții ei în procesul de creștere al fetelor. În plus, ajută mult și programul ei de lucru cu cei mici, care se potrivește perfect cu programul de școală al fetelor.

„Eu am fost foarte implicată în viața fetițelor încă de când s-au născut. Practic, fetițele au fost crescute în cea mai mare parte de mine și de părinții ei. Cumva, lucrurile nu s-au schimbat foarte mult de când cu decizia asta pe care am luat-o acum doi ani și jumătate. De asta, cumva, pentru fete lucrurile au venit firesc. A fost pur ți simplu o chimbare locativă și atât.

În rest, viața lor are aceleași rutine, același program. Beneficiez în continuare de sprijinul părinților mei. Ca orice mamă care are și activitate, și doi copii, are nevoie de ajutor. Și mă bucur că părinții mei așa cum au fost de la nașterea fetelor alături de mine, sunt și acum. Mă organizez foarte bine. Totul e în funcție de programul fetelor.

Mă bucur că și activitatea mea profesională este în funcție de programul lor. Pentru că eu la cursurile pe care le am cu picii am acelați program pe care îl au și ele la școală. Când au ele vacanță și eu am vacanță. Așa că este destul de în avantajul meu jobul pe care îl am. Pentru că pot să le pun pe ele pe primul plan” – i-a mai spus Alina Sorescu Mirelei Retegan.

Foto – Facebook


Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton