Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au stat opt ore în sala de judecată la ultimul termen despre programul celor doi copii, în procesul de divorț: „Așa îi convine”

.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au întâlnit din nou în instanță în procesul privind programul de vizită al celor doi copii. Audierea lor și a martorilor a durat aproximativ opt ore. Cântăreața și creatorul de modă nu reușesc să ajungă la un numitor comun în ceea ce privește programul fiicelor lor, Carolina și Raisa.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, opt ore în sala de judecată

Alina Sorescu a depus actele de divorț de Alexandru Ciucu la începutul anului 2022, după 13 ani de căsnicie. De atunci, fostul cuplu nu a reușit să cadă de acord în ceea ce privește programul de vizită al fetițelor lor, Carolina și Raisa. Vineri, 28 septembrie, Alina și Alexandru s-au întâlnit din nou în sala de judecată.

Alina Sorescu a ajuns la Judecătoria Buftea însoțită de avocat și de mama ei, potrivit Fanatik.ro. Cântăreața și-a ținut emoțiile în frîu și a zâmbit în fața reprezentanților presei. Alexandru Ciucu a ajuns la judecătorie ceva mai devreme și a așteptat-o pe Alina în interior. Audierile au durat mai bine de opt ore, iar curtea a rămas în pronunțare.

Citește și: Alina Sorescu a spus care e cea mai mare provocare a ei în rolul de mamă, în plin divorț de Alexandru Ciucu: „E un moment delicat” / Exclusiv

Alina Sorescu: „Sunt încrezătoare cu privire la decizia pe care o vor lua la acest termen domnii judecători.”

„Nu e un moment tocmai ușor. Da, este ultimul termen al procesului de divorț în care vom vorbi despre programul fetițelor. Nu pot să cred că ați stat până la ora asta. A durat mult. Sora mamei mele a fost prezentă la acest termen. A durat foarte mult. Sunt încrezătoare cu privire la decizia pe care o vor lua la acest termen domnii judecători.

Face parte din dosar și nu pot să spun lucrurile astea public. Așteptăm soluția. Sunt încrezătoare că soluția va fi în beneficiul fetițelor că despre asta vorbim. S-a dat custodie comună cu domiciliul la mine și vorbim despre vizite. Tatăl își dorește program alternant, o săptămână cu o săptămână. De altfel, Curtea de Apel a și suspendat acest program, și-au dat seama că nu este în beneficiul fetițelor. El cere acest program, așa îi convine. Încă nu am început procesul de partaj, doar procesul de divorț”, a spus Alina Sorescu în emisiunea „Xtra Night Show”, potrivit Spynews.ro.

Înainte să se întâlnească în sala de judecată, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au făcut mai multe declarații usturătoare unul la adresa celuilalt. Alina Sorescu l-a acuzat pe fostul soț„încearcă acum, în timpul procesului, să își fabrice o nouă imagine, total diferită de cea din timpul căsătoriei”. La rândul lui, Alexandru Ciucu a spus despre fosta soție: „Nu mai pot accepta minciunile despre mine și despre copii, doar de dragul falsei victimizări și al ratingului”.

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, vacanță cu fiicele. Artista a făcut anunțul: „Sunt fericită că sunt liberă”/ Exclusiv

Alina Sorescu îl acuză pe Alexandru Ciucu că nu le lasă pe fetele lor să vină la evenimentele și orele ei de canto

Cu puțin timp în urmă, Alina Sorescu a declarat public că designerul nu le lasă pe fiicele lor să vină la orele ei de canto, la evenimentele sau emisiunile ei, deși ele și-ar dori acest lucru.

„Fetele fac parte din trupa mea de copii, sunt talentate și au calități vocale. De multe ori plâng și îl roagă pe tatăl lor, în ultimii doi ani, să le aducă la cursurile mele de muzică, spectacole și emisiuni, atunci când sunt în programul lui. Însă el nu le aduce, spunând că pe timpul lui el decide. Mai mult decât atât, brusc le duce la înot fix marți și joi (deși eu le-am dus de mici vineri și în weekend), atunci când ar trebui să le aducă la cursurile de muzică”, a mai povestit Alina Sorescu, pentru sursa citată.

Citește și: Alina Sorescu, neschimbată la aproape 38 de ani. Cum se menține: „Este modul meu preferat de a mă mișca” / Exclusiv

De ce au divorțat Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Artista a vorbit și despre verigheta creatorului de modă. Alina susține că, pe timpul căsniciei, Alexandru a fost fotografiat de mai multe ori fără ea pe deget.

„În legătură cu verigheta, cât timp eram căsătoriți a fost de multe ori fotografiat de presă fără să o aibă pe deget. De altfel, nu obișnuia să o poarte. Mai multe nu am de unde să știu. Poate o păstrează și pe cea de după prima lui căsătorie și face colecție”, a mai mărturisit artista, pentru Click!.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în anul 2008. La începutul anului 2022, cântăreața a depus actele de divorț, după 13 ani de căsnicie. Potriviti apropiaților, artista și designerul ar fi fost separați de mai mult timp. Tot apropiații cuplului susțineau în urmă cu doi ani că designerul o trata urât pe Alina, reproșându-i că nu ar mai fi avut performanțe în plan profesional. Potrivit Spynews.ro, creatorul de modă ar fi și înșelat-o pe solistă.

Foto: Instagram; Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton