Alina Sorescu nu va fi de Crăciun cu fetele ei: „Conform deciziei instanței!” Unde vor petrece Carolina și Raisa sărbătorile

.

Alina Sorescu a dezvăluit cu cine își vor petrece fetițele ei și ale fostului soț sărbătorile de iarnă anul acesta.

În vârstă de 37 de ani, artista se află în plin proces de divorț cu fostul soț, designerul Alexandru Ciucu, de care s-a despărțit la începutul lui 2022, după o căsnicie de 12 ani.

Alina Sorescu, departe de fiicele ei de Crăciun. Unde vor petrece Carolina și Raisa sărbătorile de iarnă

Cei doi au împreună două fete, Carolina și Raisa, iar acum bătălia dintre ei se dă pentru programul de vizită al micuțelor, mai exact cu stabilirea perioadei în care ele își pot vizita tatăl. Custodia fetelor este comună și domiciliul lor se află la Alina Sorescu.

Anul acesta, cântăreața nu va putea fi alături de fiicele ei de Crăciun, din cauza deciziei judecătorilor. Dar de Revelion, fetele vor sta cu mama lor.

„De Crăciunul acesta, fetițele vor fi cu tatăl lor. Conform deciziei instanței, într-un an Crăciunul sunt cu un părinte, în următorul an cu celălalt părinte. Vor sta, însă, cu mine de Revelion” – a explicat artista, pentru click.ro.

Ultimele luni au fost foarte dificile pentru Alina Sorescu și copile, dar fetele încep treptat să se acomodeze cu noua viață.

„A fost o perioadă mai grea, dar în momentul de față sunt mai bine, mai liniștită, fetițele sunt mai liniștite, începem școala acum, încercăm să ne intrăm într-un ritm normal. Nu mai este valabil acel program de o săptămână, cu o săptămână.

Acum fetele sunt cu un program cât de cât stabil. Și vreau să lămuresc odată pentru totdeauna că nu a fost un proces de custodie, custodia este comună, domiciliul fetelor este la mine și discuțiile sunt acum pe marginea programului, dar nu sunt încă definitive, pentru că procesul va mai dura.

Citeşte şi: Alina Sorescu: „În perioadele mai grele, muzica mi-a fost refugiu” / Exclusiv

Citeşte şi: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, împreună, la mai bine de un an de la divorț. Cum au fost surprinși

Citeşte şi: Alina Sorescu, despre ultimele luni, după divorțul de Alex Ciucu: „Nu aș dori niciunei mame să treacă prin ce am trecut eu!”

Citeşte şi: Alexandru Ciucu a mers să își ia fetițele de la Alina Sorescu. S-a lăsat cu lacrimi. Imaginile sunt zguduitoare

„Eu, ca mamă, am văzut suferința în toate formele ei”

Încerc să fiu puternică și să mă ocup cât pot de bine de fete. Încerc să fiu încrezătoare că toate lucrurile se vor liniști la un moment dat. (…) Rănile sunt închise. Trebuie doar să vedem cum se așază lucrurile liniștit și înțelept pentru fete” – a dezvăluit Alina Sorescu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Alina Sorescu a anunțat în această vară că instanța a decis ca Raisa și Carolina să locuiască la mama lor, după multe luni au stat aleternativ o săptămână la tată, alta la mamă.

„Vreau să vă anunț că instanța de judecată – Curtea de Apel București – a readus echilibrul emoțional al fetițelor. Suspendarea de care vorbesc a fost pentru programul de vizită care nu era benefic pentru fetițe.

A fost o perioadă grea. Eu, ca mamă, am văzut suferința în toate formele ei. Însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în fața instanței de judecată. Acum a fost o etapă importantă, însă apelul la procesul de divorț va începe abia în primăvara anului viitor. Mai durează până când eu și fetițele vom trăi în liniște și normalitate” – a transmis Alina Sorescu în mediul online acum câteva luni.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton