Alina Sorescu a dezvăluit trucurile ei pentru o siluetă de invidiat. „Cred că acesta este secretul!”

.

Alina Sorescu a vorbit în cadrul unei emisiuni despre trucurile sale de frumusețe, dezvăluind la ce metode apelează ea pentru a fi mereu în cea mai bună formă.

Artista, în vârstă de 37 de ani, are o viață profesională care o solicită foarte mult și este și mama a două fetițe – Carolina și Raisa, ceea ce înseamnă că, probabil, nu are foarte mult timp la dispoziție pentru a face sport sau a urma cine știe ce tratamente corporale elaborate.

Alina Sorescu: „Nu aș putea să renunț la mâncarea copilăriei mele!”

Invitată în cadrul emisiunii “Oracolul vedetelor”, a cărei moderatoare este Georgiana Ioniță Toader, Alina Sorescu a dezvăluit că trucurile ei pentru o siluetă impecabilă este mai simplu decât s-ar putea aștepta oamenii.

„Nu fac excese, cred că acesta este secretul. Dacă ai această regulă în minte, poți pe termen lung să ai grijă de silueta ta. O dietă nu înseamnă un răspuns pe termen lung, e o chestiune limitată în timp, după care dacă nu ai niște reguli clare, pui imediat la loc kilogramele pe care le-ai dat jos.

Mi-ar plăcea să am mai mult timp pentru sport, cum obișnuiam înainte. Am avut în această perioadă un timp foarte aglomerat și nu am mai avut timp să ajung. Mie îmi place foarte mult pilatesul și mi-am propus ca în curând să revin la activitatea mea acolo”, a declarat Alina Sorescu, potrivit Spectacola.

Fosta soție a lui Alexandru Ciucu a mai spus că dimineața se răsfață cu o ceașcă de cappuccino. Iar printre mâncărurile sale preferate se numără cele pe care mama i le făcea în copilărie.

Citeşte şi: Alina Sorescu era în corul lui Ioan Luchian Mihalea când artistul a murit. Dezvăluiri despre ultimul spectacol: „Parcă nu voia să mai plece acasă!”

Citeşte şi: Evenimentul care îi va reuni pe Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, la doi ani de la divorț: „E normal să fie așa”

Citeşte şi: Ce spune Alina Sorescu despre refacerea vieții amoroase, după divorțul de Alexandru Ciucu. „Nu ține de mine!”

Citeşte şi: Alina Sorescu: „În perioadele mai grele, muzica mi-a fost refugiu” / Exclusiv

„Îmi place să beau cafea dimineața, nu am făcut-o dintotdeauna, dar mai ales după ce au apărut fetițele, simt nevoia să o am ca o constantă în viața mea. Beau capuccino, să fie mai light. Nu aș putea să renunț la mâncarea copilăriei mele cu care încă mă răsfață mama, salata de vinete, tocănița de cartofi pe care rar mi-o mai face, nu e tocmai de dietă”, a adăugat Alina Sorescu.

„Am pus întotdeauna familia pe primul plan”

Alina Sorescu și tatăl copiilor ei, designerul Alexandru Ciucu, au decis să divorțeze în 2022, după 12 ani de mariaj. Problemele au început să apară în familial or după venirea pe lume a fetițelor.

„Mama mea e cea mai bună prietenă a mea, părinții mei sunt cei mai apropiați. Au fost, și vor fi, și cred că așa e normal să fie. Am pus întotdeauna familia pe primul plan, înaintea prietenilor. Cred că familia e cea mai importantă în viața oricărui om și am o familie extinsă foarte unită și sunt recunoscătoare pentru asta”, spunea Alina Sorescu la Fresh by Unica, atunci când a fost întrebată cine este alături de ea în cea mai grea perioadă, cea a divorțului.

Carolina și Raisa au în prezent custodie comună și locuiesc cu mama lor. Între Alina Sorescu și fostul soț se duce acum o luptă pentru programul de vizită al copilelor. Dacă după ce actele de divorț au fost depuse, fetele stăteau o săptămână la mamă și una la tată, judecătorii au decis ca lucrurile să se schimbe.

„Vreau să vă anunț că instanța de judecată – Curtea de Apel București – a readus echilibrul emoțional al fetițelor. Suspendarea de care vorbesc a fost pentru programul de vizită care nu era benefic pentru fetițe” – a transmis Alina Sorescu, în mediul online, anul trecut.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton