Alina Pușcaș și-a dus copiii la școală în halatul de baie. Cum s-a filmat prezentatoarea. „Pe asta n-o mai făcusem!”

.

Alina Pușcaș și-a surprins fanii din mediul online cu cea mai recentă postare. În vârstă de 38 de ani, celebra prezentatoare de televiziune a optat pentru ținută foarte lejeră, de casă, pentru momentul în care și-a dus copiii la școală.

Vedeta de televiziune și-a dus micuții la cursuri îmbrăcată doar într-un halat alb și o pereche de cizme.

Alina Pușcaș: „Mă indispune când văd părinți care nu reușesc să-și controleze copiii!”

Alina Pușcaș a filmat totul și a distribuit materialul video în mediul online, într-o sesiune de InstaStories.

„Hai că pe asta nu o mai făcusem! Mi-am dus copiii la școală în halat. Extravaganță maximă! Ținuta ca ținuta, dar nu am uitat să o accesorizez. Nu plec niciodată fără geantă!” – a fost descrierea adăugată clipului cu Alina Pușcaș conducând mașina în halat.

Vezi în GALERIA FOTO cum s-a fotografiat Alina Pușcaș în halat.

Alina Pușcaș și soțul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, au împreună trei copii – Alexandru, Antonia și Iris. În urmă cu câteva luni, în cadrul unui podcast, prezentatoarea de a Antena 1 a recunoscut că este o mamă severă și ori de câte ori lucrurile scapă de sub control în familia ei, ia atitudine fără să stea prea mult pe gânduri.

„În momentul în care ești prea prieten cu copilul, ți se va urca în cârcă, pentru că ei se nasc să fie mici șantajiști, așa că trebuie găsită varianta de mijloc în care să nu fii nici prea prieten, nici prea militar. Ți se schimbă radical viața când ai copii, dar e foarte important cum o faci. Dacă ții foarte mult la viața ta socială, o să găsești o variantă.

Citeşte şi: Alina Pușcaș a apelat la postul intermitent, după ce a întâmpinat mai multe probleme de sănătate: „Am găsit elixirul”

Citeşte şi: Ce face Alina Pușcaș pentru a scăpa rapid de kilogramele suplimentare acumulate în vacanțe. „În patru zile îmi revin”

Citeşte şi: Diagnosticul primit de Alina Pușcaș, după ce a ajuns de urgență la spital: „Sunt rare cazurile”

Citeşte şi: Alina Pușcaș, imagine cu perfuzia pe braț. „Nu am avut de ales… Am apelat la ajutoare”

Mă indispune când văd părinți care nu reușesc să-și controleze copiii. Nu sunt genul de părinte care sa fie împotriva cuvântului “NU”; din punctul meu de vedere trebuie să îi spui “nu” atunci când încalcă niște limite, pentru că el nu are de unde să știe care sunt aceste limite, care este diferența între bine și rău” – a povestit ea.

“Viața mea cea mai frumoasă a fost la bunici”

Vedeta de televiziune a mai precizat că așa a fost și ea crescută, într-o manieră destul de strictă și consider că un părinte trebuie să fie exigent cu copilul lui. Mama Alinei a fost cea care dădea milităria jos din pod când era nevoie.

“Viața mea cea mai frumoasa a fost la bunici, în vacanțele de vară, așa cum probabil sunt pentru toți copiii. Îi ajutam pe bunici cu animale, pentru că eram acel copil din tot Ludușul care băga animalele în pat. Am avut o copilărie destul de strictă, mama fiind „militarul” familiei” – a completat vedeta.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton