Alina Pușcaș, decorațiuni unice în noua casă. „A meritat din plin toată așteptarea!” / Galerie foto

.

Alina Pușcaș, soțul ei, stomatologul Mihai Stoenescu, și copiii lor, Alexandru, Melissa și Iris, s-au mutat în casă nouă la începutul acestui an, după trei ani de la începerea construcției. Proiectul este finalizat, însă prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva” nu a pus încă punct procesului de decorare. În mediul online, Alina a arătat mai multe piese de decor unice pe care le-a ales pentru locuința ei.

Alina Pușcaș, decor pe comandă în noua casă

În 2018, Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au cumpărat terenul pe care și-au construit casa în care locuiesc în prezent. Construcția propriu-zisă a început în 2020, iar, la începutul acestui an, familia s-a mutat în vila amenajată cu elemente de design moderne și decorațiuni de inspirație vintage.

Seara trecută, în casa cuplului a fost așezat la loc de cinste un macrame cu o dimensiune impunătoare de 270 pe 230 cm. Piesa statement a fost realizată în decursul a aproximativ trei luni, de un atelier din Oradea.

Citește și: La nici 5 ani, fiica Alinei Pușcaș a uimit la evaluarea făcută în sistemul privat de învățământ: „Au băgat-o direct la școală”/ Exclusiv

Prezentatoarea a comandat un macrame uriaș pentru living

„Dansul fericirii că am finalizat această decorațiune de tip macraweave. A fost o provocare pe care Alina Pușcaș mi-a lansat-o și mă bucur nespus că am reușit să îi materializez dorințele! Materialele folosite pentru crearea ei (bumbac, lână merinos, catifea, lemn), în nuanțe de maro, bej, nude cu accente de verde, galben muștar și inserții de fire aurii, vor veni în completarea design-ului living-ului și dining-ului Alinei”, a scris tânăra care a realizat piesa de decor.

„Peretele meu a prins viață. Priveliște de dimineață! A durat aproape 3 luni realizare lui”, a scris și Alina pe contul ei de Instagram.

Citește și: Ce părere au Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, despre terapia de cuplu: „Am râs pe chestia asta” / Exclusiv

Masă din lemn masiv de nuc realizată în România

Prezentatoarea de la Antena 1 este o fană a pieselor lucrate manual, dovadă stând și masa ei din lemn masiv realizată pe comandă de un brand românesc din județul Timiș.

„A meritat din plin toată așteptarea! (…) Masa este din lemn masiv de nuc românesc – picioarele sunt făcute din trunchiuri șlefuite (nimic lipit, deci nu se văd îmbinări)! Sunt fericita posesoare a unei mese unicat de 1,89 cm lungime, made in Ro. Bravo!”, a scris Alina Pușcaș în mediul online.

Protagonista din „Narcisa sălbatică” a mai arătat un colțișor din casa ei în care a așezat un postament impunător.

„Am mai cumpărat și minunăția asta de postament de la un brand foarte cool din Olanda”, a scris Alina la Instagram Story.

Citește și: De ce și-a retras Alina Pușcaș fiul de la fotbal: „M-a afectat și pe mine” / Exclusiv

Imagini din noua locuință a prezentatoarei

Foto: Instagram/@alina_puscas_

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton