Alin Oprea, experiență neplăcută la un hotel de pe litoralul românesc. „Personalul a refuzat chemarea unei ambulanțe!”

.

Alin Oprea a avut parte de o experiență mai puțin plăcută în timp ce se afla pe litoralul românesc împreună cu soția lui, Medana, și fiica acesteia, Daria.

Alin Oprea, experiență neplăcută la un hotel de pe litoralul românesc

Alin Oprea a luat o cameră la un hotel de cinci stele pe litoral, în Mangalia pentru Medana și Daria, el aflându-se în concert acolo cu trupa Talisman. Lanțul surprizelor neplăcute a început când artistului i s-a cerut pe lângă costul e cazare și o garanție de 450 de lei pentru eventuale pagube.

„Nu mi s-a mai cerut niciodată o astfel de garanție în alte hoteluri, nicăieri în lume și nici la noi în țară. De obicei, clienții sunt întâmpinați cu un pahar de apă măcar sau cu o limonadă, nu cu cerințe neașteptate și neplăcute, iar în cameră cu fructe și o șampanie, așa am fost primiți peste tot pe unde am mers, în străinătate. La ei până și cafeaua din cameră, care peste tot este oferită gratuit, la ei se plătea. Gestul în sine ne-a atras atenția într-un mod neplăcut”, a declarat artistul pentru cancan.ro.

Alin Oprea a mai povestit că i s-a cerut să plătească și mesele, deși ei își doreau doar cazare. Partea care i-a supărat cel mai tare a fost un incident ce a avut loc în camera de hotel. În timp ce Daria se afla la baie, ușa din sticlă a cabinei de duș s-a spart, iar fata s-a rănit. Medana și Alin spun că au contactat rapid conducerea hotelului pentru ajutor, dar nimenin nu a intervenit.

„În loc să ofere sprijin, personalul hotelului a refuzat orice formă de ajutor, inclusiv chemarea unei ambulanțe. Managerul hotelului a dispărut rapid, invocând probleme personale, iar directoarea din București, contactată telefonic, a avut o atitudine inumană, susținând că incidentul nu este responsabilitatea hotelului și că Medana trebuia să între cu copilul de 15 ani în baie.

Alin Oprea: „Vom acționa în instanță hotelul pentru neglijență!”

Când Medana i-a spus cine este și că va chema presa și televiziunea, aceasta a spus că pe ea nu o interesează, să-i cheme ‘chiar acum’” – a mai precizat Alin Oprea.

Artistul și soția sa sunt hotărâți să dea în judecată hotelul pentru neglijență și vor să ceară despăgubiri pentru daune morale și materiale.

„Vom face toate plângerile și reclamațiile necesare pentru a ne asigura că nimeni nu va mai fi obligat să treacă prin ceea ce am trecut noi. Vom acționa în instanță hotelul pentru neglijență, indiferență și lipsa măsurilor de siguranță, urmând să solicităm despăgubiri pentru daune morale și materiale”, a adăugat cântărețul.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton