Alexia Eram și Mario Fresh, cazați într-o vilă de lux în Bali. „Frumos și intim.” Cât costă un sejur / Foto&Video

.

Alexia Eram (23 de ani) și Mario Fresh (24 de ani) au început anul cu o vacanță exotică în Bali, Indonezia. Cuplul s-a cazat într-o vilă de lux cu piscină privată.

Cazarea spațioasă și elegant decorată se află la aproximativ doi kilometri de cel puțin trei plaje superbe. Pe rețelele sociale, Alexia Eram a postat un tur din vila în care ea și Mario Fresh își vor petrece următoarele zile.

Cum arată și cât costă vila de lux din Bali în care Alexia Eram și Mario Fresh sunt cazați

Alexia Eram și Mario Fresh sunt adepții călătoriilor în destinații exotice. În a doua jumătate a anului trecut, cuplul a vizitat Grecia și Emiratele Arabe Unite, iar anul 2024 l-au început cu această vacanță în Indonezia.

Una dintre destinațiile favorite ale vedetelor din România, Bali are o colecție bogată de plaje impresionante, fiecare specială în felul ei. Mira, Lora, Adela Popescu și Corina Caragea sunt doar câteva dintre vedetele care au vizitat Bali.

Citește și: Ce origini are Alexia Eram și de ce refuză să preia afacerile familiei: „Tata s-a născut în Michigan, Detroit”

„Bine ați venit în paradisul nostru”, a scris Alexia Eram în descrierea turului vilei. Mama Alexiei, prezentatoarea știrilor PRO TV Andreea Esca, a postat un emoticon cu inimioare în locul ochilor în secțiunea de comentarii a postării. „Frumos și intim, merită toți banii!”, a mai comentat cineva. „Ce frumos arată!”, a scris altcineva. „Sper să arăți și partea «urâtă» din Bali”, a mai comentat o urmăritoare.

Potrivit Airbnb.com, un sejur de 6 zile în luna următoare costă în jur de 7.000 de lei, prețul unei singure nopți fiind de 1.172 de lei. Cu cât este rezervată mai din timp, prețul cazării scade.

Citește și: Alexia Eram, „o foarte bună mamă”: „Nu vă așteptați, nu?”. Fiica Andreei Esca și Mario Fresh sunt împreună de 7 ani

Alexia Eram și Mario Fresh își doresc să fie părinți tineri

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de șapte ani. S-au cunoscut în 2015, la aniversarea Alexiei, unde Mario a cântat. Anul următor s-au întâlnit întâmplător, la lansarea unei piese, iar de atunci formează un cuplu.

Cântărețul și creatoarea de conținut online își doresc să devină părinți tineri. „Mă văd o mamă tânără, [pe la] 27, 28 [de ani]”, mărturisea Alexia Eram în trecut, în emisiunea „La Măruță”. „Îmi doresc o familie. Amândoi suntem cu familia. Ne dorim familie, copii”, a adăugat. „Suntem familiști, dar momentan în doi”, a completat-o Mario Fresh.

„Doi copii îmi doresc, fată și băiat. Aș vrea să fie fată prima și să fie tot Fecioară (n.red.: ca ea și mama ei), iar al doilea băiat (n.red.: ca ea și fratele ei, Aris)”, mai declara Alexia Eram în urmă cu ceva timp, la Kanal D.

Foto: Instagram/Alexia Eram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton