Alexia Eram, „o foarte bună mamă”: „Nu vă așteptați, nu?”. Fiica Andreei Esca și Mario Fresh sunt împreună de 7 ani

.

Alexia Eram (23 de ani) formează de mai mulți ani un cuplu cu artistul Mario Fresh (24 de ani). Într-un interviu recent, creatoarea de conținut online a spus când va deveni mamă.

Invitată alături de fratele ei, Aris Eram (20 de ani), în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, Alexia a făcut mai multe declarații despre prima sarcină.

Alexia Eram vrea să fie o mamă tânără. „Nu vă așteptați, nu?”

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu din iulie 2016. S-au cunoscut în 2015, la aniversarea Alexiei, unde Mario a cântat, dar au devenit un cuplu un an mai târziu, după ce s-au întâlnit întâmplător la lansarea unei piese.

Nu este prima oară când Alexia vorbește despre întemeierea unei familii cu Mario. Alexia și Mario au declarat în trecut că își doresc să fie părinți tineri, lucru confirmat de Alexia în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Răzvan Simion: „Cineva hiperventilează acum în fața televizorului”

Dani Oțil: În cinci ani Alexia va fi o foarte bună…?

Alexia Eram: Mamă! Nu vă așteptați, nu?

Aris Eram: OK… a ieșit foarte…

Alexia Eram: Probabil, nu știu, zic și eu.

Răzvan Simion: Cineva hiperventilează acum în fața televizorului (n.red.: părinții Alexiei Eram).

Alexia Eram: Da, poate o bună mamă, o femeie muncitoare în domeniul în care sunt acum, online. Poate o să-mi și deschid ceva. Nu știu, las viața să mă surprindă.

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh au aniversat 7 ani de relație. Cum s-au cunoscut? A fost dragoste la prima vedere pentru ea

Citește și: Imagini de colecție cu Alexia Eram în copilărie, publicate de Andreea Esca: „Mutrele ei, în diverse situații, de neprețuit” / Galerie foto

Ce fel de nuntă își dorește Alexia Eram

În septembrie 2021, vorbind despre o viitoare cerere în căsătorie, Alexia Eram spunea că este o persoană schimbătoare, căreia îi plac atât gesturile mici, cât și cele mărețe. Tot atunci spunea că își dorește ca Mario să o surprindă și să facă o combinație între intim și măreț.

Despre nuntă, tot atunci, Alexia mai spunea: „Aș vrea să fie grandioasă, dar aș vrea și o nuntă așa mai intimă”. Cât despre copii, tânăra a completat: „Doi copii îmi doresc, fată și băiat. Aș vrea să fie fată prima și să fie tot Fecioară (n.red.: ca ea și mama ei), iar al doilea băiat”.

Citește și: Alexia Eram, un exemplu de disciplină. Cum se menține în formă. „Am rămas cu complexul acesta că sunt grasă”

Citește și: De ce a fost Aris Eram, fiul Andreei Esca, exmatriculat din liceu. „Mama când o să vadă o să zică «De ce ai spus asta?»”

Alexia și Aris Eram, relație frate-soră specială

Alexia și Aris Eram sunt copiii prezentatoarei știrilor Pro TV Andreea Esca și ai soțului ei, omul de afaceri Alexandre Eram.

Alexia și Aris au o relație frate-soră foarte apropiată. După încheierea filmărilor reality-show-ului America Express 2023, Alexia a declarat că alegerea de a face echipă cu Aris a fost „cea mai bună decizie”.

Citește și: Cum i-a crescut Andreea Esca pe Alexia și Aris Eram: „A vrut să ne învețe cât de greu este să câștigi bani”

Citește și: Cum a început relația lui Aris Eram cu Laura Giurcanu. Dezvăluirile făcute de Sânziana Negru la America Express

Care a fost primul job al Alexiei Eram

Frații Eram au urmat același liceu, Liceul Francez Anna de Noailles din București. Anul trecut, Alexia a absolvit University for the Creative Arts din Anglia, cu specializare în Marketing, Publicitate și Relații Publice în domeniul modei.

În copilărie, Alexia Eram a făcut canto, gimnastică ritmică și dans sportiv. Primul job l-a avut la vârsta de 13-14 ani, ca gazdă a emisiunii Disney „I love Violeta”, alături de Andra Gogan.

Foto: Instagram/Alexia Eram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton