Alexandru Ciucu, reacție dură după ce Alina Sorescu l-a acuzat că nu le lasă pe fiicele lor la concertele ei: „Doar de dragul falsei victimizări și al ratingului”

.

Alina Sorescu a declarat, într-o emisiune de televiziune, că fostul ei soț, Alexandru Ciucu, nu le lasă pe fiicele lor, Carolina și Raisa, să vină la concertele sau la evenimentele ei. Contactat de jurnaliști, designerul a răspuns dur acestei acuzații.

Alexandru Ciucu reacționează după ce Alina Sorescu a declarat că nu le lasă pe fiicele lor la evenimentele ei

În urmă cu puțin timp, Alina Sorescu a declarat, în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, că fostul ei partener de viață, Alexandru Ciucu, nu le lasă pe fiicele lor să vină la evenimentele ei, deși ele și-ar dori acest lucru. Ulterior, creatorul de modă a acuzat-o pe cântăreață că minte.

„Nu mai pot accepta minciunile despre mine și despre copii, doar de dragul falsei victimizări și al ratingului. Pare că e mai ușor să lansezi piese și să comunici diferite mesaje comerciale folosindu-te de o situație, care ar fi trebuit să rămână în familie, dar pentru atâta lucru să inventezi și să susții lucruri complet false mi se pare inadmisibil”, a declarat Alexandru Ciucu, pentru Click!.

Citește și: Alina Sorescu a spus care e cea mai mare provocare a ei în rolul de mamă, în plin divorț de Alexandru Ciucu: „E un moment delicat” / Exclusiv

Alexandru Ciucu: „Se poate vedea cu ușurință”

Mai mult, Alexandru Ciucu susține că a zburat cu fiicele lor la Timișoara pentru ca ele să fie alături de mama lor de Ziua Copilului.

„Se poate vedea cu ușurință din cele două filmulețe că am fost cu fetele la concertul Alinei, de Ziua Copilului, chiar dacă pentru asta a trebuit să zburăm la Timișoara. Tot pentru a fi împreună cu mama lor, le-am dus anul trecut și la concertul aniversar al lui Albano. Altceva nu mai am de comentat”, a mai spus creatorul de modă, pentru sursa citată.

Citește și: Alina Sorescu, neschimbată la aproape 38 de ani. Cum se menține: „Este modul meu preferat de a mă mișca” / Exclusiv

Alina Sorescu: „Știu din povestirile lor că la multe din activitățile mele nu au venit, deși ele și-ar fi dorit”

Alina Sorescu susține că fostul ei partener de viață nu le lasă pe fiicele lor să participe la evenimentele ei atunci când acestea sunt în grija lui.

„S-a întâmplat de multe ori ca la concerte sau când am avut evenimente de 1 Iunie să nu fie de acord să vină, deși ele își doreau. Asta e o activitate care ar trebui să presupună continuitate. Știu din povestirile lor că la multe din activitățile mele nu au venit, deși ele și-ar fi dorit. Acum, pe 13 octombrie, la Sala Palatului, voi cânta doar eu, și cred că am noroc și fetele vor fi la mine. Totul e după calendar”, a declarat artista Alina Sorescu, în emisiunea lui Dan Capatos, la Antena Stars.

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, vacanță cu fiicele. Artista a făcut anunțul: „Sunt fericită că sunt liberă”/ Exclusiv

De ce au divorțat Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în anul 2008. La începutul anului 2022, cântăreața a depus actele de divorț, după 13 ani de căsnicie. Potriviti apropiaților, artista și designerul ar fi fost separați de mai mult timp. Tot apropiații cuplului susțineau în urmă cu doi ani că designerul o trata urât pe Alina, reproșându-i că nu ar mai fi avut performanțe în plan profesional. Potrivit Spynews.ro, creatorul de modă ar fi și înșelat-o pe solistă.

În prezent, fostul cuplu se luptă pentru custodia fetițelor lor. Inițial, Alexandru Ciucu a cerut ca Raisa și Carolina să locuiască alături de el, în casa familiei. Această solicitare nu a fost însă aprobată. Ulterior, creatorul de modă a cerut ca fetele să locuiască o săptămână la el și una la Alina, ceea ce s-a și întâmplat o vreme. Pentru stabilitatea celor mici, artista a cerut ca domiciliul să fie la ea, iar acum Carolina și Raisa stau cu ea, într-un apartament de patru camere.

Foto: Facebook; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton