Alexandru Ciucu, despre cât de afectate sunt fetele din cauza divorțului de Alina Sorescu: „Este o situație care poate lăsa urme!”

.

Alexandru Ciucu (48 de ani) a făcut noi declarații despre separarea de Alina Sorescu (37 de ani) și impactul pe care divorțul lor l-a avut asupra fetițelor lor, Carolina și Raisa. Creatorul de modă a explicat că încearcă să le protejeze pe fete de tot ce apare în spațiul public despre el și mama lor.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu luptă pentru custodia fetelor

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu s-au căsătorit în 2010, dar 11 ani mai târziu au decis să pună capăt căsniciei. Divorțul lor nu este încă finalizat, iar lupta cea mare se dă acum pentru custodia fetițelor, Carolina și Raisa. Într-un interviu recent, designerul vestimentar a declarat că în ciuda expunerii și presiunii care au venit odată cu divorțul, își dorește ca fetele să fie ferite de informațiile negative și de zvonurile legate de părinții lor.

Citește și: Alexandru Ciucu a mers să își ia fetițele de la Alina Sorescu. S-a lăsat cu lacrimi. Imaginile sunt zguduitoare

“Nu știu dacă momentul prin care trecem acum ca familie este neapărat de succes, nu mă refer la profesiile noastre, dar, ca familie, mi se pare un moment destul de dificil. Fetele sunt încă mici ca să perceapă lucrurile acestea, într-adevăr, aici mă refer la ele și la colegii lor.

Nu cred că încă sunt la vârsta la care fetele să bârfească între ele! Acesta este, sper, un lucru bun. Atunci când vor ajunge la vârsta respectivă, sper ca lucrurile deja să fie clare și înțelese!”, a declarat Alexandru Ciucu pentru ego.ro.

Este o situație care poate lăsa urme!

Designerul a mai spus că știe că situația în care el și Alina le afectează pe fete și “poate lăsa urme”, dar face tot posibilul pentru a le ajuta să treacă mai repede și cu bine peste toate. Alexandru Ciucu a mărturisit că atât el, cât și Alina Sorescu, sunt datori să le protejeze pe fete și să le explice lucrurile pe care le vor afla.

Citeşte şi: Alexandru Ciucu a împlinit 48 de ani și a sărbătorit alături de fiicele sale. Mesajul transmis de designer

Citeşte şi: Alina Sorescu, despre gestul făcut de Alexandru Ciucu la aniversarea fiicei: „Este doar pentru imaginea lui publică”

Citeşte şi: Ce spune Alina Sorescu despre refacerea vieții amoroase, după divorțul de Alexandru Ciucu. „Nu ține de mine!”

Citeşte şi: Alina Sorescu a dezvăluit trucurile ei pentru o siluetă de invidiat. „Cred că acesta este secretul!”

“Liniștea lor, siguranța lor de orice natură, dar mai ales emoțională, se află pe primul loc. Aceasta este o situație care poate lăsa urme! Încerc să le protejez din toate punctele de vedere. Aceasta este o informație pe care nu o pot da, mai ales prin contextul prin care trecem. (n.r. dacă s-a vorbit cu fetele despre divorț)

Repet, eu, cel puțin, fac tot posibilul să le protejez de lucrurile pe care le pot afla din presă sau de la colegi. Suntem datori amândoi să le explicăm lucrurile pe care le vor afla” – a mai explicat Ciucu, pentru aceeași sursă.

Pe Alina Sorescu și Alexandru Ciucu îi așteaptă un nou proces în această primăvară

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se vor întâlni, din nou, în fața magistraților, în această primăvară. Fetele au în prezent custodie comună, iar Alina Sorescu își dorește un program stabil de vizită.

„Apelul începe acum în primăvară, iar tatăl lor cere același program de o săptămână cu o săptămână. Eu îmi doresc pentru ele un program stabil, o normalitate, șansa ca ele să poată avea o rutină școlară, un program cât de cât stabilit, astfel cât să poată să aibă un mers normal al tuturor activităților lor.

Eu cer program stabil, tatăl lor cere program alternant. De doi ani e procesul. Va mai dura. Cred că asta înseamnă iubirea pentru copii, ca lor să le fie bine și ei au nevoie de stabilitate, să știe unde este acasă pentru ele”, a declarat Alina Sorescu, acum câteva luni, în emisiunea „La Măruță”.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton