Afecțiunea de care nu poate scăpa Alina Pușcaș de ani buni. „Nu știu ce să fac. Nu se mai poate!”

.

Alina Pușcaș a vorbit în mediul online despre o afecțiune care îi dă bătăi de cap de câțiva ani.

În vârstă de 37 de ani, îndrăgita prezentatoare de televiziune a vorbit deschis pe Instagram despre o problemă de sănătate căreia nu-i poate găsi un tratament eficient.

„Uite în așa hal am ajuns!”

“Dacă vă întrebați de ce am evitat să vă dau mesaje vocale dimineața, ei bine, de asta! Pentru că sunt într-o situație în care efectiv mi se întâmplă să nu mai pot respira, cum este și acum. De exemplu, mi-am luat o cafea și nu am prea reușit să beau din ea pentru că nu pot să și respir, să și beau cafeaua. Așa că uite în așa hal am ajuns.

Vreau să mulțumesc tuturor celor care au încercat să-mi dea soluții, să-mi recomande niște tratamente. Vă spun că de patru ani am încercat toate combinațiile posibile, cu medicamente și soluții din România” – a explicat vedeta într-o intervenție pe Instagram.

„Tratamentele naturiste nu au funcționat nici acum un an”

Alina Pușcaș se gândește serios să caute o soluție pentru problema ei și în străinătate. Și se teme că afecțiunea ei s-ar putea agrava dacă nu va găsi rapid o soluție.

“Singura variantă ar fi să mai încerc ceva variante și de pe afară. Cert este că nu se mai poate. Clar la anu’ trebuie să mă apuc de vaccinare. Și nu, tratamentele naturiste nu au funcționat nici acum un an, când le-am încercat pentru prima dată.

Citeşte şi: Alina Pușcaș, dezvăluiri dureroase din copilărie: „Le înregistram pe toate ca pe niște lovituri urâte” / Video

Citeşte şi: Alina Pușcaș a zis ce regret are după decesul tatălui ei: „Va funcționa ca anti-exemplu pentru mine”

Citeşte şi: Alina Pușcaș: „Mă indispune când văd părinți care nu reușesc să-și controleze copiii!” Cât de strictă e ca mamă

Citeşte și: Alina Pușcaș a apelat la postul intermitent, după ce a întâmpinat mai multe probleme de sănătate: „Am găsit elixirul”

Anul ăsta, când este mai agresivă alergia, bănuiesc că este mai neînsemnată încercarea. Eu nu știu ce să fac, practic am mai spus asta, practic dacă nu mă apuc de vaccinare pot să o dau în astm, pentru că alergiile de genul ăsta, care nu se tratează la un moment dat, orice ai face, te pot duce la astfel de afecțiuni”, a adăugat ea.

„Am fost internată în spital, o infecție destul de gravă”

Nu este prima oară când Alina Pușcaș vorbește despre problemele ei de sănătate în spațiul public. În urmă cu câteva luni, vedeta povestea cum a fost internată în spital din cauza unei infecții.

„Cred că este foarte important să vă comunic despre această experiență a mea cu fastingul de o săptămână, ce am simțit că s-a schimbat radical cu organismul meu. E important să începi de la fondul pe care am pornit această luptă. Am fost internată în spital, o infecție destul de gravă și o inflamație în zona toracelui.

Am rezolvat-o cu 14 zile de antibiotic la greu. Din care 10 s-au făcut numai perfuzii. Eu în acea perioadă nu am slăbit deloc, deși mâncam o supă pe zi, pentru că acele perfuzii erau făcute special ca un cocktail să mă ajute și pe partea asta”, a povestit Alina Pușcaș într-o sesiune de InstaStories.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton