Adrian Mutu, fotografie rară alături de soție și de cei patru copii, în Republica Dominicană: „Familia mea”

.

Adrian Mutu (45 de ani) și actuala lui soție, Sandra Mutu (31 de ani), se află în vacanță în Republica Dominicană, alături de cei patru copii ai fostului jucător de fotbal. Antrenorul român are doi fii și două fiice din trei căsnicii.

Adrian Mutu, în vacanță alături de soție și de cei patru copii, Mario, Adriana, Maya și Tiago

Adrian Mutu și Sandra Bachici sunt căsătoriți din ianuarie 2016 și împreună au un fiu, Tiago Adrian Mutu, născut în aprilie 2017. Adrian, Sandra și fiul lor, Tiago, se află în prezent în vacanță în Republica Dominicană, unde locuiesc cele două fiice ale antrenorului de fotbal, Adriana și Maya. Fostul jucător de fotbal și mama fetelor lui, Consuelo Matos Gomez, au fost căsătoți între anii 2005 și 2013.

Și fiul cel mare al fostului sportiv de performanță, Mario Mutu, se află de asemenea în aceeași vacanță. Mario este fiul lui Adrian Mutu din căsnicia sa scurtă cu fosta reporteriță Pro TV devenită acriță, Alexandra Dinu. Adrian și Alexandra au fost căsătoriți între anii 2001 și 2003.

Fotografie rară cu soția și copii lui Adrian Mutu

Din Republica Dominicană, Adrian Mutu a postat o fotografie rară alături de actuala soție și de toți cei patru copii ai lui, alături de mesajul: „My family / Familia mea”. Fotografia are peste 4.500 de aprecieri în mai puțin de 24 de ore de la publicare și zeci de comentarii apreciative.

„Ce binecuvântare!!!”; „Cum se putea altfel?? Din oameni frumoși…. copii frumoși!”; „Ești un om bogat!”, acestea au fost doar câteva dintre mesajele din secțiunea de comentarii.

Citește și: Mama lui Adrian Mutu a murit la 71 de ani. „Drum lin către îngeri”

Ce relație are Adrian Mutu cu fiul cel mare, Mario Mutu

Mario Mutu este student la Universitatea Româno-Americană din București, după ce liceul l-a terminat în Los Angeles, SUA, unde a locuit o vreme alături de mama lui. Mario își dorește să intre în domeniul afacerilor, în trecut mărturisind că se vede creând un business cu haine.

„Nu știu cine o să mă susțină, dar sper să mă susțină cineva. În primul rând, trebuie să mă susțin eu, să fiu serios. Vreau s-o fac bine, dacă o fac. Nu vreau să fac așa, doar ca să o fac”, spunea tânărul în 2021, la Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

„Nu sunt toate bune și frumoase”

În 2023, Adrian Mutu spunea că el și fiul cel mare au o relație obișnuită, dar că între ei mai apar și tensiuni.

„Avem o relație normală. Tensionată o parte… Așa e între un tată de 44 de ani și un băiat de aproape 21 de ani. Nu sunt toate bune și frumoase. Mai face prostii, mai face una, alta. (…) Din zi în zi, se maturizează, prinde experiență. Îl simt mai responsabil. (…) Are și el perioade și perioade, ca tot omul. Eu nu cred că în relația dintre un tată tânăr și băiatul lui de 21 de ani e totul perfect. Noi avem o relație bună nu de când s-a întors în România, ci mai demult”, povestea Adrian Mutu în 2023, pentru Fanatik.ro.

Citește și: Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr în Turcia. Ce alți bărbați celebri din România au optat pentru intervenția estetică

Ce spune Adrian Mutu despre fiicele lui, Adriana și Maya

Mario Mutu are trei frați mai mici, pe Adriana, Maya și Tiago. Adriana Mutu va împlini 18 ani pe 11 iunie 2024. În februarie anul trecut, Adrian Mutu spunea că relația dintre el și fiica lui cea mare s-a răcit după ce aceasta din urmă și-a făcut iubit. Atât Adriana, cât și Maya, care locuiesc cu mama lor în Republica Dominicană, vor să studieze în Europa.

„Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești. Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten”, a dezvăluit Adrian Mutu, pentru Fanatik.ro.

Citește și: Cu ce se ocupă acum Consuelo Matos Gomez, fosta soție a lui Adrian Mutu. Are propria afacere

Tiago, singurul care a moștenit pasiunea lui Adrian Mutu pentru fotbal

Tiago este cel mai mic dintre copiii lui Adrian Mutu și, până acum, singurul care îi împărtășește dragostea pentru fotbal.

„Cel mic a început să ia mingea de la un an. Acum e orice legat de fotbal, chiar dacă e micuț. Are 6 ani și nu se joacă pe tabletă decât FIFA. E rapidist și va fi greu să mai schimbe ceva, pentru că i-a intrat spiritul ăsta”, povestea Adrian Mutu despre mezinul lui, anul trecut.

Primăvara aceasta, când Tiago a împlinit 7 ani, Adrian Mutu i-a promis că-l va duce să-l întâlnească pe unul dintre jucătorii lui preferați de fotbal, Cristiano Ronaldo. Dorința lui Tiago s-a îndeplinit în luna mai. Vezi imaginile cu Tiago și Cristiano Ronaldo în GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton