Adevăratul motiv pentru care Iancu Sterp nu a invitat-o pe Daniela Iliescu, iubita lui Culiță, la cununia cu Denisa Coțolan: „În familia noastră sunt unele neînțelegeri”

.

Culiță Sterp și iubita lui, Daniela Iliescu, au fost marii absenți de la cununia civilă dintre Iancu Sterp și Denisa Coțolan. Fostul concurent de la Survivor a explicat de ce nu a invitat-o pe partenera de viață a fratelui său la eveniment.

Motivul pentru care Iancu Sterp nu a invitat-o pe Daniela Iliescu la cununia civilă cu Denisa Coțolan

Iancu Sterp și Denisa Coțolan au făcut cununia civilă pe 20 octombrie, într-un cadru restrâns, cu o tematică de inspirație western. Cuplul a purtat ținute de cowboy și a ajuns la starea civilă într-o trăsură cu cai. De la eveniment au lipsit trei invitați importanți, fratele mirelui, Culiță Sterp, iubita lui, Daniela Iliescu, și fiul lor, Milan. După ce Daniela a spus public că nu a fost invitată la cununie, Iancu Sterp s-a justificat.

Fratele fostului concurent de la Survivor, Culiță Sterp, a ratat cununia fratelui său deoarece se află în Italia, unde a cântat la un eveniment privat.

„Iancu și-a pus cununia de vreo lună, maxim două. Eu aveam nuntă luată în Italia din vară, chiar din primăvară. A trebuit să vin să-mi onorez contractul. Sunt contracte luate, nunți făcute, avansuri date. Nu e așa ușor”, a explicat artistul.

Citește și: Mara Bănică a dat în judecată familia lui Iancu Sterp, înainte de finala Survivor All Stars. „Ne vedem în instanță.”

„Voi, femeile, în general, sunteți mai arțăgoase.”

Iubita lui Culiță, Daniela Iliescu, susține că nu a fost prezentă la eveniment pentru că nu a fost invitată.

„Scandalul ăsta mai mult este creat pe Internet de voi, de unii oameni. În realitate, între noi nu este niciun scandal. În familia noastră poate sunt unele neînțelegeri, mai mult între femei, ca să zic așa. Voi, femeile, în general, sunteți mai arțăgoase. Dar nu este un așa monstru scandal precum l-ați creat voi pe rețelele astea sociale”, a explicat Iancu Sterp în mediul online.

„Nu m-am gândit că ar trebui să o chem pe Daniela separat. Nici prin cap nu mi-a trecut, deoarece știam că nu o să vină fără Culiță, doar ea cu Milan, pentru că ea are unele neînțelegeri cu Geta, cu mama, cu Ileana. Dar sunt niște neînțelegeri mici, banale, din punctul meu de vedere”, a continuat.

Citește și: Alexia Eram ar avea un nou iubit, după despărțirea de Mario Fresh. Au și primit binecuvântarea din partea Andreei Esca

Daniela Iliescu și-a cerut scuze față de Iancu Sterp

Iancu a vorbit cu Daniela după ce ea a lăsat un comentariu pe rețelele sociale cum că n-a fost invitată. „I-am spus Danielei că nu e în regulă comentariul ăla, pentru că ea știe clar că nu ar fi venit fără Culiță și, într-adevăr, și-a cerut scuze și a zis că a fost un impuls de moment”, a mai povestit Iancu.

Cu toate acestea, Iancu Sterp a subliniat că fratele lui șiDaniela nu vor lipsi de la nunta și cununia religioasă programate pentru duminică, 27 octombrie. Culiță va fi prezent la eveniment și, mai mult decât atât, va susține și un moment muzical special în cadrul nunții fratelui său.

„O să fie prezent la nuntă și la cununia religioasă”, a încheiat Iancu.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton