Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, petrecere spectaculoasă pentru aniversarea de 6 ani a fetiței lor, Zenaida, la Bran. Cum a arătat tortul

.

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au organizat o petrecere spectaculoasă pentru aniversarea de 6 ani a fiicei lor, Zenaida Maria. Evenimentul a avut loc la o pensiune din stațiunea montană Bran.

Zenaida, fetița Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea, sărbătorită la Bran

Adelina Pestrițu (37 de ani) și Virgil Șteblea (38 de ani) au sărbătorit aniversarea de 6 ani a fetiței lor, Zenaida, pe 3 august, la Bran. Cuplul a închiriat o vilă stil chalet cu 600 de metri pătrați suprafață utilă. Pensiunea are o capacitate de 14 persoane, 7 camere, 10 băi, bucătărie, dining room, spațiu de recreere, bibliotecă, balcon la etaj, terasă și parcare privată.

„LA MULȚI ANI, Zeny! Fie că îngerul tău păzitor să te ocrotească în fiecare clipă a vieții tale, să-ți păstreze iubirea și credința. Ești motivul nostru zilnic pentru care îi mulțumim bunului Dumnezeu. Suntem foarte mândri de tine și îți mulțumim că ne umpli inima zi de zi. Te vom iubi și te vom prețui toată viața! Cu multă dragoste, mama și tata!”, a scris cuplul pe Instagram.

Citește și: Adelina Pestrițu, din nou în rochie de mireasă. Influencerița a sărbătorit 5 ani de la nunta cu Virgil Șteblea, într-un cadru de poveste, alături de Zenaida

Citește și: Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, investiție importantă pentru viitorul lor și al fiicei: „Ne-am maturizat”

„Te iubim infinit”

Ulterior, fosta prezentatoare de televiziune a publicat mai multe fotografii de la aniversarea fiicei sale. Ursuleții de pluș, fundițele, rozul bonbon și rozul pudrat, acestea au fost doar câteva dintre elementele de decor ale petrecerii. Zeny și invitații au savurat și un tort de trei etaje, decorat cu fundițe și ursuleți de pluș. Copiii s-au bucurat și de pictură pe față și de un spațiu de joacă gonflabil.

„Zeny is 6. Te iubim infinit”, a scris Adelina Pestrițu în dreptul imaginilor.

Citește și: Adelina Pestrițu, apariție de excepție la Premiile Unica.ro 2024. De ce a renunțat la televiziune pentru online: „Trebuie să mergi înainte” / Exclusiv

Citește și: Adelina Pestrițu și-a cumpărat o nouă mașină. Cum arată bolidul în valoare de câteva sute de mii de euro: „Sigură, spațioasă și elegantă” / Video

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea își doresc al doilea copil

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează un cuplu din anul 2016 și s-au logodit după aproximativ doi ani de relație, pe litoral. S-au căsătorit civil pe 3 iulie 2019, iar religios pe data de 20 a aceleiași luni. Anul acesta, cuplul a aniversat cinci ani de căsnicie. Fetița lor, Zenaida Maria, s-a născut pe 3 august 2018. Deși nu se grăbesc, Adelina și Virgil își doresc un al doilea copil.

„Noi ne dorim, dar se lasă așteptat. Credem că vrea să ne surprindă într-o zi, când ne așteptăm mai puțin. Momentan, nu avem nicio veste nouă pentru voi. Când apar cele două liniuțe, veți ști cu siguranță, pentru că este o veste atât de îmbucurătoare, pe care nu o s-o ținem secretă”, declara Adelina Pestrițu în octombrie 2020, pentru OK! Magazine.

Foto: Instagram/@adelina.pestritu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton