Adelina Pestrițu, cu brățări de peste 15.000 de dolari la o singură mână. Cum arată bijuteriile și câți bani câștigă influencerița

.

Adelina Pestrițu investește constant în fiecare dintre aparițiile sale, atât în hainele, cât și în accesoriile pe care le poartă. Fosta prezentatoare de televiziune a speculat din timp oportunitățile unei cariere în mediul online, iar astăzi culege roadele intuiției și muncii sale. La 37 de ani, Adelina are, în primul rând, o familie frumoasă și o carieră de succes. Cea din urmă îi permite luxul de a-și cumpăra o serie de accesorii de calitate superioară, printre care și două brățări de la brandul Cartier.

Cum arată brățările de peste 15.000 de dolari ale Adelinei Pestrițu

De curând, Adelina Pestrițu a primit în dar o brățară cu șnur roșu și medalion inscripționat cu lăbuța unui cățeluș. Recunoscătoare pentru bijuteria primită, Adelina a fotografiat-o pe mână ei, alături de alte două brățări. Celelalte accesorii sunt realizat de brandul Cartier, renumit la nivel internațional.

Adelina Pestrițu poartă la aceeași mână două modele diferite de brățări Cartier în valoare de peste 15.000 de euro cumulat. Creatoarea de conținut online are o brățară Love Bracelet și una Juste Un Clou. Prima costă 7.350 de dolari, iar a doua 8.000. Astfel, Adelina poartă pe o singură mână aproximativ 69000 de lei.

Citește și: Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, petrecere spectaculoasă pentru aniversarea de 6 ani a fetiței lor, Zenaida, la Bran. Cum a arătat tortul

Câți bani câștigă Adelina Pestrițu

Adelina are și o colecție impresionantă de pantofi și genți, o garderobă din care nu lipsesc hainele de designer, o casă spațioasă și o mașină sigură și elegantă în valoare de câteva sute de mii de euro. În anul 2022, Adelina Pestrițu a avut un profit net de 1,18 milioane lei, au arătat bilanțurile societății sale, potrivit Economica.net.

„Nu aș putea să-ți spun (câți bani câștigă – n.red.). Nu aș putea să-ți spun dacă ar fi o cifră reală sau umflată. Depinde mult de context. În cazul meu, să știi că au fost colaborări din propria inițiativă fără nici 50 de euro. Am simțit că este nevoie de aportul meu în cazul respectiv. Unele contracte sunt remunerate și cu asemenea sume, altele cu mai puțin. Altele deloc. Suma raportată la salariul minim pe economie este enormă”, a declarat Adelina Pestrițu în trecut, în emisiunea online „Interviurile lui Vitalie”.

Citește și: Adelina Pestrițu și-a cumpărat o nouă mașină. Cum arată bolidul în valoare de câteva sute de mii de euro: „Sigură, spațioasă și elegantă” / Video

„Părinții mă întreabă cu ce mă ocup. Mi-a fost greu să le explic.”

Fostei prezentatoare de televiziune i-a fost greu să le explice părinților cu ce se ocupă acum. Adelina s-a retras din televiziune în 2016, după o colaborare de șase ani cu postul Kanal D. La acea vreme, o sursă declara că influencerița a luat această decizie deoarece nu-și mai dorea să prezinte noaptea și pentru că își dorea să întemeieze o familie.

„Părinții mă întreabă cu ce mă ocup. Eram la televiziune, era un venit sigur. Mi-a fost greu să le explic. Oamenii nu s-au obișnuit cu rolul de influencer, meseria de influencer, pentru că îți ocupă tot timpul. Sunt zile în care nu am timp pentru mine sau viața personală, dar trebuie. E musai să am timp pentru ce fac eu în mediul online. Adică mediul din care îmi câștig pâinea, pentru care trebuie să muncesc non-stop. Nu este o meserie pentru care ai un program, cum sunt corporatiștii, până la 18:00, apoi merg acasă cu familia, merg la un tenis sau, pe vremuri, la cinema”, a mai spus Adelina, pentru sursa citată.

Citește și: Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, investiție importantă pentru viitorul lor și al fiicei: „Ne-am maturizat”

Cum împacă rolul de femeie de carieră cu cel de mamă

Adelina este femeie de carieră, soție și mamă. Ea și partenerul ei de viață, Virgil Șteblea, au împreună o fetiță, Zenaida, în vârstă de 6 ani. La Premiile Unica.ro 2024, am vorbit cu influencerița, printre altele, despre cum echilibrează cu succes viețile personală și profesională.

„Uneori cu greu, alteori poate pare că fac treaba asta cu ușurință. Sper ca, în viața personală și în viața profesională, pentru că în mod egal n-o să pot niciodată să fiu, să nu mi se simtă lipsa în niciuna. Încerc să le îmbin așa cum pot eu mai bine. Da, mama soacră (o ajută în creșterea fetiței sale – n.red.). Îți mulțumesc, mama soacră, ești de mare ajutor!”, a mai spus Adelina Pestrițu, la Premiile Unica.ro 2024.

Foto: Instagram/@adelina.pestritu

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton