Adelina Chivu se întoarce în televiziune după 16 ani. Va prezenta X Factor România la Antena 1, cu Mihai Morar: „E treabă bună și multă aici!”

.

Adelina Chivu se întoarce pe micul ecran după o pauză de 16 ani. Fosta știristă va prezenta, alături de Mihai Morar, noul sezon X Factor România, la Antena 1.

Adelina Chivu se întoarce în televiziune după 16 ani, la Antena 1

După o perioadă îndelungată de timp în care s-a dedicat exclusiv familiei, Adelina Chivu revine în televiziune ca gazdă a competiției X Factor România, alături de Mihai Morar.

„După 16 ani în care am stat departe de meseria mea și m-am bucurat de familie, am ales să mă întorc la Antena 1, să prezint împreună cu Mihai cel mai important proiect de muzică și televiziune din lume. X Factor combină în cel mai fericit mod două dintre pasiunile mele: poveștile de viață ale oamenilor și muzica, fără de care eu nu pot să trăiesc. Deși nu mă gândeam că drumul meu va mai fi sinonim cu televiziunea, iată că niciodată nu poți să spui niciodată și că toate femeile se pot întoarce la pasiunile lor chiar și după o perioadă mai lungă sau mai scurtă în care se dedică familiei”, a declarat Adelina Chivu, pentru Antena 1.

Citește și: Cât de compatibili sunt jurații X Factor din punct de vedere zodiacal. Pot apărea tensiuni între Delia şi Puya

„Natalia și Anastasia, fetele mele, sunt fane absolute ale X Factor”

Din anul 2008, Adelina este căsătorită cu fostul jucător de fotbal Cristian Chivu, alături de care are două fiice, pe Natalia și Anastasia.

„Natalia și Anastasia, fetele mele, sunt fane absolute ale X Factor și abia așteaptă și ele să vadă versiunea românească. Sunt fericită să revin într-o echipă cu oameni care au atât de multă experiență în muzică și televiziune, alături de concurenți talentați, care abia așteaptă să fie descoperiți și în fața unui public care iubește spectacolul!”, a mai spus Adelina, pentru sursa citată.

Citește și: Florin Ristei revine la X Factor. Ce rol va avea în noul sezon: „Am acceptat o nouă provocare”

Cum a reacționat Mihai Morar când a aflat că va prezenta X Factor cu Adelina Chivu

Mihai Morar este entuziasmat să lucreze cu Adelina Chivu, despre care crede că are multe în comun cu el.

„Bine ai revenit după 16 ani, Adelina! Bucuros că prezentăm împreună noul X Factor România. Cred că avem multe în comun: născuți cam în același timp, aceeași copilărie, aceeași pasiune pentru jurnalism încă de mici, am venit cam în același timp să cucerim Bucureștiul, foști colegi de Antenă, am știut să facem doar fete (iar asta e o știință) și multe piese în comun în playlist-urile personale… Iar din toamna asta ne va lega și X FACTOR. Bine că te-ai întors. E treabă bună și multă aici!”, a scris Mihai Morar pe Instagram.

Cel mai nou sezon X Factor România îi aduce la masa juriului pe Delia, Puya, Marius Moga și Ștefan Bănică, într-o competiție unică ce va face telespectatorii parte dintr-un spectacol de neuitat.

„Sunt încântat să prezint noul X Factor alături de Adelina și vă promitem că împreună vom aduce emoția și poveștile extraordinare ale concurenților în casele telespectatorilor. Noi ne cunoaștem de ani buni, am fost colegi în Antena, încă de la începuturile noastre, așa că putem vorbi deja din categoria «pe vremea noastră»”, a mai spus Mihai Morar, pentru A1.ro.

Citește și: Adelina Chivu a împlinit 42 de ani. Cum a arătat mireasă, în ziua nunții cu Cristi Chivu, în 2008

Cine este Adelina Chivu

Adelina Chivu (Elisei) s-a născut în Piatra Neamț. Liceul l-a urmat la București, unde a absolvit Școala Centrală. Apoi a studiat Jurnalismul. A debutat în presă la Mediafax, în departamentul Sport, lucrând mai apoi la revista Monden pentru o scurtă perioadă de timp. În televiziune a lucrat doar la Antena 1 și Antena 3, ca prezentatoare a știrilor sportive.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton