Adela Popescu și Radu Vâlcan, surprinși de copii în momentele intime: „Doar de două ori”. Ce s-a întâmplat după / Video

.

Adela Popescu a vorbit deschis și sincer despre o parte dintre provocările maternității. Actrița a dezvăluit cum au gestionat ea și soțul ei, Radu Vâlcan, situația neplăcută în care fiul lor cel mare, Alexandru, s-a confruntat cu bullyingul la școală, dar și cum au procedat când au fost surprinși de cei mici într-un moment intim.

Ce au făcut Adela Popescu și Radu Vâlcan când fiul lor cel mare a experimentat bullyingul la școală

Adela Popescu (38 de ani) și Radu Vâlcan (47 de ani) sunt împreună din anul 2010 și împreună au trei băieți, pe Alexandru, Andrei și Adrian. Invitată în emisiunea „La Măruță”, Adela a dezvăluit, printre altele, cum se menține soțul ei în formă la 47 de ani, cum reacționează ea atunci când copiii ei sunt mustrați de alte persoane, dar și cum a reacționat Radu când fiul lor cel mare se confrunta cu bullyingul la școală.

„Aveam un coleg la grădiniță, să zicem David Grigorescu, e un nume fictiv. Acest David îl tot necăjea pe Alexandru în toate felurile mult timp la rând. Într-o dimineață Radu nu mai putea, scotea fum pe nas. «Nu se poate, trebuie să rezolv cu David.» Cu părinții încercase, dar nu se rezolvase, îți dai seama, ce să se rezolve… Se duce la grădiniță, știi că el are doi metri, și zice: «Auzi, tu ești David Grigorescu?» . Se uita în jos: «Auzi mă? Tu știi să-noți?». David zice că nu. «Eh, Alexandru știe!» Zice: «Mamă, i-am zis-o lui David!» (râde)”, a povestit Adela Popescu, în emisiunea „La Măruță”.

Citește și: Adela Popescu a început o tradiție nouă cu cei trei copii pe care-i are cu Radu Vâlcan: „Au mare nevoie. Și pentru mine este senzațional”

Ce i-au reproșat băieții ei Adelei Popescu

Adela este un părinte rezonabil. Nu o deranjează ca băieții ei să fie mustrați de alte persoane atâta timp cât au greșit, însă simte că este un aspect la care mai poate lucra.

„Eu am o mare problemă pe subiectul ăsta. Întotdeauna am avut grijă de ceilalți și nu de ai mei. Întotdeauna mi s-a părut că ai mei sigur au greșit ei cu ceva. Așa cum de fiecare dată când cineva se supără pe mine mi se pare că mai degrabă eu am greșit decât celălalt. Așa am fost crescuți. Dar e o mare greșeală. Copiii mi-au și reproșat. Mi-au spus că-și doresc să merg să le iau apărarea. Niște copii îi șicanau și noi eram pe genul hai să aplanăm frumos. Ei aveau nevoie să fie apărați. Nu încurajez, mai ales dacă nu este copilul de vină”, a explicat actrița, la Pro TV.

În schimb, atunci când este într-adevăr vina băieților ei, Adela îi lasă pe cei mici să suporte consecințele greșelilor lor. Actrița consideră că, dacă Alexandru, Andrei și Adrian încalcă confortul altor oameni este perfect în regulă să fie mustrați. „Nu sunt o mamă nebună, să nu ai voie să te iei de copilul meu. Nu ai voie să-l agresezi, desigur”, a punctat.

Citește și: De ce a plecat Adela Popescu din televiziune: „A fost momentul în care am zis că e suficient” / Video

Cum evită Adela Popescu tantrumurile băieților ei la cumpărături

Fosta prezentatoare „Vorbește Lumea” a spus și cum gestionează mersul la hipermarket cu copiii. Adela impune limite încă dinainte de a ajunge la cumpărături. Cei mici stau în coșul de cumpărături, nu au voie să se plimbe singuri prin magazin, și au dreptul la un sigur dulce sau o singură jucărie, în funcție de preferințe.

„Așa cu tăvălit o singură dată mi s-a întâmplat la mall. N-am știut cum să gestionez și l-am amenințat. N-a mers, a făcut și mai urât, l-am luat pe sus și l-am dus acasă. Cam atât m-a dus capul, deși știam teoria, că trebuie să-l lași, să nu te jenezi”, a mai povestit actrița, care crede că limitele și sancțiunile corespunzătoare sunt importante în educația copiilor.

Citește și: Adela Popescu, primele imagini din casa de la Șușani: „Am venit în vizită la căsuță”. Ideea proiectului a pornit de la copii

Adela Popescu și Radu Vâlcan, surprinși de copii în momentele intime: „Doar de două ori”

Tot la Pro TV, Adela a fost întrebată cum ar proceda dacă unul dintre copii i-ar surprinde pe ea și pe Radu într-un moment intim. Actrița a dezvăluit că a trecut deja de două ori prin această situație și cum a gestionat momentele.

„Ni s-a întâmplat doar de două ori. O dată nu eram acasă, eram într-o vacanță. Noi eram într-o cameră, ei în alta. Am avut norocul că s-a luat curentul când a venit el. Îți dai seama ce noroc? Copilul a crezut că nu vede bine, a visat, nu și-a dat seama. El n-a văzut că noi citeam. (râde) A doua oară cred că nu ne-am sinchisit prea tare, pentru că era foarte mic copilul și ni s-a părut că oricum nu realizează. E foarte bună adrenalina, că unul sigur vrea pipi, apă…”, a povestit Adela Popescu, cu umorul caracteristic.

Citește și: Adela Popescu recunoaște că mai „adoarme la evenimente mondene, cu ochelarii pe ochi”. De ce se simte mereu obosită

Adela Popescu a dezvăluit cum se menține Radu Vâlcan în formă

În cadrul aceluiași interviu, Adela Popescu a dezvăluit și cum se menține soțul ei în formă la 47 de ani. Prezentatorul „Insula Iubirii” nu este pofticios de fel, însă se rezumă la o singură masă pe zi și face mișcare aproape zilnic.

„Are foarte mare grijă. În fiecare zi a vieții lui se trezește dimineața și face cel puțin o tură de Herăstrău sau două, depinde de ce energie are. Mănâncă o masă pe zi și și aceea cu atenție. Nu mănâncă orice. Cred că avantajul lui este că nu e pofticios. Eu nu cred că genul acesta de viață poate fi îmbrățișat de oameni pofticioși ca mine. Nu mănâncă dulce, nu-i plac sarmalele, tocănițele. Îi plac mâncărurile curate”, a spus Adela Popescu, în emisiunea „La Măruță”.

Același stil de viață sănătos vor să-l transmită mai departe și copiilor lor. Pentru că sunt prea mici să le interzică anumite alimente și preparate nesănătoase, Adela și Radu le evită cu totul. Cei mici au voie să mănânce cereale cu ciocolată cu lapte doar în vacanțe sau în anumite weekenduri mai speciale. Cuplul nu are acasă un „sertar cu dulciuri”, iar cei mici mai mănâncă zahăr atunci când vin bunicii în vizită.

Foto: Captură YouTube; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton