Adela Popescu și Radu Vâlcan spun „pas” lucratului împreună: „Între parteneri mai sunt discuții”. Cum își cresc cei trei copii / Exclusiv

.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut jucând împreună în telenovela „Iubire și Onoare”. Cu toate că apar împreună în comedia Retreat Vama Veche, cuplul nu-și mai dorește să lucreze împreună. Adela și Radu ne-au spus de ce preferă să țină viața de familie și cariera separate, dar și cum își cresc cei trei copii.

Adela Popescu și Radu Vâlcan spun „pas” lucratului împreună. Cum își cresc cei trei copii

Adela Popescu (37 de ani) și Radu Vâlcan (47 de ani) au crescut cu frați. Adela cu doi mai mari, Radu cu unul mai mic. La rândul lor, actorii și-au dorit o familie mare. Prezentatorul „Insula Iubirii” și fosta prezentatoare „Vorbește Lumea” au trei copii împreună, trei băieți, Alexandru, Andrei și Adrian. Pentru Unica.ro, Adela a dezvăluit că își dorește foarte mult ca băieții ei să crească așa cum au făcut-o ea și frații ei mai mari la Șușani.

„Am adus tot (din copilăria ei – n.red.), că noi aducem tot ce suntem și tot ce am fost. Acum încerc să le aduc și concret. Tocmai de-asta dorim să construim casa de la Șușani și să o finalizăm pentru că îmi doresc să petreacă cât mai mult timp acolo. Adică mai mult de atât nu am ce să fac. Practic i-am dus la țară, i-am dus în copilăria mea cu totul”, a spus Adela Popescu, pentru Unica.ro.

Vara aceasta, Adela și Radu se așteaptă să poată deja să locuiască în casa de la Șușani.

Citește și: Adela Popescu a început o tradiție nouă cu cei trei copii pe care-i are cu Radu Vâlcan: „Au mare nevoie. Și pentru mine este senzațional”

Adela Popescu, relație specială cu frații mai mari, Călin și Bogdan

Cu perechea ne-am întâlnit la deschiderea unui nou centru de wellness în București, centru fondat de fratele Adelei, Călin Popescu. Actrița ne-a spus cum a fost să crească alături de doi frați mai mari și ce relație are cu ei în prezent.

„M-am simțit cea mai în siguranță persoană de pe pământ. Adică au fost genul de frați care nu mi-au spus: «Hei, tu nu ai voie». Am avut sentimentul că am voie să fac orice și, de fapt, eram tot timpul supravegheată. Și asta a fost senzațional”, ne-a povestit Adela Popescu.

„Mi se pare că orice reușită a lor e ca și cum ar fi reușita mea și invers. Simt așa o solidaritate și o ofer la rândul meu, ceva incredibil. Sunt cu totul alături de el (Călin – n.red.)”, a completat actrița.

Citește și: Ce afaceri are Călin, fratele Adelei Popescu. În ultimul business a investit peste 1,5 milioane de euro: „Am realizat că în România există o nevoie” / Exclusiv

Obiceiul care o reîncarcă pe Adela Popescu

Fiindcă centrul deschis de fratele ei este menit să ajute oamenii să se reconecteze cu ei înșiși, am întrebat-o pe Adela și ce face atunci când se simte obosită și copleșită de tot ceea ce trăiește.

Mi-am dat seama că somnul mă ajută enorm. Dacă mă simt foarte obosită, dorm la prânz sau încerc să-mi iau niște pauze în timpul zilei când pur și simplu stau singură. Mă ajută enorm”, ne-a spus.

Citește și: Adela Popescu nu s-a îndrăgostit din prima de Radu Vâlcan. Dezvăluiri despre începuturile relaţiei: „Nu era pe gustul meu”

De ce nu vor Adela Popescu și Radu Vâlcan să lucreze împreună

În cadrul aceluiași interviu, am vorbit cu Adela Popescu și despre cel mai nou proiect al ei, comedia Retreat Vama Veche, și despre motivul pentru care nu-și mai dorește să lucreze cu soțul ei, Radu Vâlcan.

Adela și Radu nu prea au scene împreună, dar joacă amândoi în filmul anterior menționat. Deși s-au bucurat din plin de cele trei săptămâni de filmări pe litoral, cuplul nu și-ar dori să joace într-un serial sau să prezinte o emisiune împreună.

„Nu mi-ar plăcea. Noi nu putem să fim atât de diplomați astfel încât să nu aducem în față ceea ce e între noi. Și între parteneri mai sunt discuții, certuri, șicane… Nu, categoric. Și plus că ar fi deja prea mult timp de stat împreună”, a spus Adela Popescu, pentru Unica.ro.

Citește și: Adela Popescu, Laura Cosoi şi Ada Condeescu, „goale” pentru afișul filmului „Retreat Vama Veche”. Când poate fi văzut în cinematografe

Adela Popescu, dezvăluiri din culisele comediei Retreat Vama Veche

Filmul Retreat Vama Veche, care va apărea în cinematografe din 18 octombrie 2024, urmărește povestea Evei (Ada Condeescu), un psiholog specializat în terapia de cuplu, căreia prietenele ei, Corina (Adela Popescu) și Dana (Laura Cosoi), îi organizează petrecerea burlăcițelor la Vama Veche. Ce nu știu ele este că patronul retreat-ului de yoga este chiar fostul iubit al Evei, jucat de Radu Vâlcan, și că instructorii de yoga adevărați vor fi înlocuiți de un pescar, un bucătar și un dascăl din localitate.

„Eu cred că oamenii vor fi foarte bine dispuși după acest film. Este pur și simplu un film relaxant. Nu se vorbește urât, nu sunt momente agresive care să-ți dea așa o stare de tensiune. E pur și simplu un film care îți dă o stare bună”, a spus Adela Popescu, pentru Unica.ro.

Foto: Instagram/@adela_popescu

Imagine: Ada Cheroiu

Montaj: Răzvan Stamatiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton