Adela Popescu și Radu Vâlcan au aniversat nouă ani de la nuntă sub clar de lună. Imagini de colecție din ziua nunții cuplului / Foto&Video

.

Adela Popescu și Radu Vâlcan aniversează astăzi, 22 august, nouă ani de căsnicie. Perechea s-a căsătorit în vara anului 2015, la 1000 de metri altitudine, în prezența a aproximativ 60 de invitați. Fosta prezentatoare de la „Vorbește Lumea” și prezentatorul de la „Insula Iubirii” s-au sărbătorit noaptea trecută pe plajă, la malul Mării Negre, sub lumina lunii.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sărbătoresc nouă ani de căsnicie. Imagini de colecție de la nunta perechii

Adela Popescu (37 de ani) și Radu Vâlcan (47 de ani) au prins primele ore ale zilei de 22 august pe plajă, la malul Mării Negre, unde actrița din „Retreat Vama Veche” a surprins lumina lunii oglindită în mare.

„NOUĂ ani de la nuntă”, a scris Adela în descrierea videoclipului în care se aud doar valurile spărgându-se la mal.

Adela și Radu s-au căsătorit pe 22 august 2015 în județul Brașov, într-o zonă în care rețelele de telefonie mobilă nu aveau semnal, potrivit Adevărul.ro. Adela a făcut anunțul despre căsătorie câteva zile mai târziu, prin intermediul unei postări intitulate „Nunta noastră“, publicată pe blogul personal pe 24 august. Între timp însă, Adela și-a șters blogul din mediul online.

„Am petrecut de joi până duminică, ca în povești, pe domeniul Hadar Chalet, împreună cu cei 60 de invitați, prietenii și familia, unde s-a încins cea mai tare petrecere la care am fost până acum. Închid ochii și îmi amintesc hambarul visurilor noastre ce se înalță semeț din grădinile domeniului unic în România, înconjurat de păduri de brazi, flori multicolore, la 1000 de metri altitudine, doar noi și… o viaţă înainte în doi. Alaiul până la biserică, acolo unde toți cei prezenți ne-au însoțit pe jos, cu voie bună, sârba din cotitură. Căci ce nuntă este aceea fără sârbă, vorba tatălui meu“, a scris Adela Popescu, pe blogul ei.

Adela și Radu au asamblat tortul mirilor în prezența invitaților

Actrița a îmbrăcat o rochie albă, brodată manual, la care a asortat un buchet de mireasă atipic, realizat din mure sălbatice, hortensii, bujori și iederă. Pe cap, Adela a purtat o coroniță din hortensii și mure sălbatice.

„Mi-l amintesc pe Radu fericit și emoționat strângându-mi mână în biserică”, mai scria Adela Popescu pe blogul personal, în 2015.

Un moment unic de la petrecere a fost tortul pavlola asamblat pe loc de miri, în prezența lui chef Foa. Printre invitații la eveniment s-au mai numărat Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dumitrescu, Ada Condeescu și partenerul ei de viață, Cătălin Mitulescu, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, printre mulți alții.

Mâncare tradițional românească la cununia civilă, bufet suedez italienesc la nuntă

Cununia civilă a perechii a avut loc în vinerea dinaintea nunții. Adela a purtat o rochie albă, lungă, din dantelă, iar Radu a optat pentru un costum albastru, cămașă albă, fără cravată sau papion.

„Ne-am dorit pentru vineri o masă tradițional românească, întrucât papilele noastre gustative urmau să fie dezmierdate la nuntă cu un bufet suedez italienesc. Seara a devenit și mai incitantă atunci când Dana ne-a spus că, împreună cu fratele ei, a gândit un Escape Room pentru cei prezenți și că primii participanți în căutarea propriilor verighete, eram chiar noi”, a dezvăluit Adela la acea vreme, tot pe blogul personal.

Cum s-au cunoscut Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei „Iubire și Onoare” și formează un cuplu din anul 2010. S-au logodit patru ani mai târziu, iar astăzi sunt părinții a trei copii. Adela și Radu au trei băieți, pe Alexandru, Andrei și Adrian.

În prezent, familia se află pe litoral, în stațiunea Olimp, cazați la un complex hotelier de lux, cu toate că Adela și Radu au investit într-un imobil în aceeași stațiune. În februarie anul acesta, cu ocazia aniversării prezentatorului de la „Insula Iubirii”, Adela a arătat mai multe imagini din imobilul cu vedere la mare.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au mai investit în ultimii ani într-o casă la Șușani, localitatea natală a Adelei, și într-un hotel la Vama Veche. La al doilea proiect au mai contribuit și cuplurile Gina Pistol și Smiley și Răzvan și Irina Fodor, printre alții.

Foto: Instagram/@adela_popescu

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton