Adela Popescu, despre serile cu Radu Vâlcan: „Vi se întâmplă?” Cum își fac timp pentru ei, cu trei copii acasă

.

Adela Popescu a povestit în mediul online cum arată serile în familia ei, când iau cina acasă.

Actrița, în vârstă de 36 de ani și soțul ei Radu Vâlcan (46 de ani) sunt căsătoriți de opt ani și împreună au trei băieți – Alexandru (6 ani), Andrei (4 ani) și Adrian (2 ani).  

Viața cu trei copii implică multe sacrificii din partea părinților, multă atenție acordată celor mici și mult timp investit în îngrijirea lor. Dar Adela și Radu sunt genul de parteneri care găsesc mereu un pic de timp doar pentru ei doi. După ce se ocupă de toate nevoile copiilor, evident.

Adela Popescu: „Sunt zile în care suntem egoiști”

Așa se face că în unele momente, Adela recurge la anumite trucuri pentru a se asigura că băieții sunt liniștiți, pentru ca mai apoi, ea și Radu să se poată bucura de o cină în doi, fără agitație suplimentară.

Actrița a povestit în mediul online că sunt zile în care iau cina separat de băieți, pentru a se putea bucura de un strop de intimitate și liniște cu soțul ei. Adela spune că le dă copiilor să mănânce mai devreme, iar abia apoi se bucură și ei de o cină în doi, ca la carte.

Citeşte şi: Adela Popescu și Radu Vâlcan, secretul unei relații de cuplu echilibrate când ai trei copii. „Ne putem ocupa de noi, să bem un pahar, să vorbim”

Citeşte şi: Evenimentul trăit de Adela Popescu și Radu Vâlcan la întoarcerea din vacanță: „Să fie fără plânsete”

Citeşte şi: Adela Popescu, dezvăluiri din viața de actriță: „Am dormit într-o morgă”

Citeşte şi: Adela Popescu și Radu Vâlcan, în vacanță fără copii: „Mă simt legată ombilical de ei”

”Cel mai mult ne place să mâncăm acasă, pe terasă. Sunt zile în care suntem egoiști și le dăm copiilor să mănânce înainte că să stea liniștiți că să mâncăm și noi liniștiți. Cum a fost în seara asta. Ei au mâncat ciorbă de perișoare și au mai ciugulit pe lângă pâine, avocado, brânză, anșoa. Adulții, în speță, eu și Radu, creveți cu unt, usturoi și pătrunjel, cartofi dulci la cuptor și salată.

Da, uneori, asta e ierarhia în familia noastră. Și vouă vi se întâmplă uneori să “dosiți” câte ceva numai pentru voi, oamenii mari?” – a transmis Adela Popescu, pe Instagram.

„Începând cu ora 20:00, ne putem ocupa de noi”

Nu este prima oară când Adela vorbește despre cum găsește timp doar pentru ea și Radu. În urmă cu câteva luni, ea a declarat că, de cele mai multe ori, se pot “ocupa” doar de ei seara, după ce copiii se duc la culcare.

“Pe noi ne ajută faptul că ai noștri se culcă foarte devreme. Așadar, începând cu ora 20:00, ne putem ocupa de noi. Să bem un pahar, să vorbim, să nu vorbim, să ne uităm la un film. Am reușit, în timp, să ne împărțim destul de bine responsabilitățile. (…) Nu există monotonie în cuplul nostru. Pentru că avem mereu parte de libertate, comunicare, surprize, activități comune, momentele noastre, sexuale și nu numai. Zicea Sigmund Freud: ‚Noi nu ne întâlnim întâmplător, întâlnim doar acele persoane pe care deja le cunoaștem în subconștientul nostru.” – au declarat cei doi, pentru paginadepsihologie.ro.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton