Acasă la Maurice Munteanu. „Mă simt ca la Berlin.” Cum și-a amenajat apartamentul de 117.000 de euro în care locuiește

.

Maurice Munteanu a făcut turul apartamentului în care locuiește, iar filmarea a sjuns în mediul online. Fashin editorul și jurat al emisiunii „Bravo, ai stil!” are un apartament cu două camere într-o zonă „decentă” a Bucureștiului, pe care și l-a amenajat după bunul plac.

Cum arată apartamentul de 117.000 de euro în care locuiește Maurice Munteanu

În cadrul unei filmări postate pe rețeaua de socializare TikTok, Maurice Munteanu și-a prezentat căminul pe care spune că l-a achiziționat cu 117.000 de euro.

„Astea sunt niște blocuri care mă obsedează din copilărie. Sunt blocurile rusești, au fost construite pentru armată prin anii 50. Sunt foarte, foarte solide. Mă simt, cumva, ca la Berlin, deși suntem în București” – a explicat el, într-un videoclip postat pe TikTok.

Casa este amenajată atât cu obiecte vintage, dar și cu piese minimaliste, opere de artă și mobilier modern. Juratul de la „Bravo, ai stil!” are în sufragerie o canapea retro, confecționată din piele naturală, în 1951, ce valorează în jur de 7.000 – 8.000 de euro. Tot în aceeași încăpere se află o masă din marmură care l-a costat pe Maurice circa 4.000 de euro, dar și o colecție de mașini în minatură.

Unul dintre pereți este acoperit cu o bibliotecă ticsită cu fel de fel de cărți. Dormitorul vedetei de la Kanal D se află la intarea în casă și nu este prevăzut cu uși. În spațiul de dormit, Maurice Munteanu are o comodă în care ține o colecție impresionantă de parfumuri de lux.

Citeşte şi: Andreea Esca a fost șefa lui Maurice Munteanu. „A fost o etapă”

Citeşte şi: Reacția lui Florin Zamfirescu, după ce Maurice Munteanu l-ar fi acuzat de homofobie. „Ce vină am eu?”

Citeşte şi: Maurice Munteanu, noi declarații despre conflictul dintre Mihaela Rădulescu și comunitatea gay

Citeşte şi: Maurice Munteanu, martorul unei scene cutremurătoare: „Te nenorocesc, te joc în picioare!”

Apartamentul juratului de la „Bravo, ai stil!” se întinde pe 60 de metri pătrați.

„Mie ăsta mi se pare prețul corect pentru un apartament de 60 și un pic de metri pătrați, într-o zonă decentă. Prețurile sunt mai puțin importante. Ce-i mai important, de fapt, e că spațiul în care locuiești să te definească. Mi se pare vital ca în spațiul în care locuiești să te simți foarte bine” – a mai spus acesta.

Maurice Munteanu, despre ce calități trebuie să aibă concurentele de la „Bravo, ai stil!”

Maurice Munteanu face parte din juriul show-ului de fashion, „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, din 2017.

„Propunerea pentru „Bravo, ai stil!“ a venit telefonic (glumă din emisiune – n.red.). Am fost contactat telefonic de o doamnă care mi-a propus acest proiect, apoi m-am întâlnit cu cei de la Kanal D şi am căzut de acord să facem împreună treaba asta, cum se întâmplă în mod firesc” – spunea fashion editorul despre emisiunea de la Kanal D, acum câțiva ani, în cadrul unui interviu pentru Adevărul.

Tot atunci, el a explicat și care ar trebui să fie calitățile concurentelor care participă la emisiunea unde este jurat.

„Să fie un fel de tablă goală din punct de vedere al emoţiilor cu care intră în show, să aibă această abilitate incredibilă de a croşeta pe parcurs şi emoţii, şi styling-uri, şi păreri, şi tot ce înseamnă, practic, pachetul ăsta „perfect“ care te poate propulsa într-un personaj dezirabil pentru ce înseamnă sticlă, pentru ce înseamnă televiziune. Asta nu înseamnă că trebuie să fie „goală“, nu mă înţelege greşit, să fie doar neatinsă de aceste lucruri. Să crească pe parcurs, să crească odată cu emisiunea” – a adăugat acesta.

Foto – capturi TikTok / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton