Acasă la Livia Graur. „Am un stâlp de rezistență în mijlocul sufrageriei!” Vedeta are un dormitor ca în povești

.

Livia Graur (38 de ani) locuiește într-o casă din apopierea cartierului Titan, din București, în care există, în mijlocul sufrageriei, un stâlp.

Livia Graur locuiește la casă

Prezentatoarea de știri de la Prima TV stă într-o casă ce a fost construită în urmă cu opt ani. Locuința, care are și o curte spațioasă, a fost cumpărată în stadiul de proiect, iar prezentatoarea a putut să se mute în ea la sfârșitul lui 2015. Lucrările de construcție ale casei au durat mai bine de un an.

„A fost visul nostru să avem o casă pe pământ, mai ales că aveam deja un câine foarte mare, în căutare de spaţiu. Câinele a fost primul pas, făcut acum zece ani, spre a ne lua o casă cu curte. După cum se vede, a durat ceva. A durat ceva şi până a fost gata casa, căci noi ne-am hotărât din noiembrie 2014 şi am reuşit să ne mutăm abia în decembrie 2015. Am fost aici pas cu pas, de la fundaţie, până când a fost totul gata.

Am cumpărat casa încă de la stadiul de proiect, ştiam cum urmează să arate, şi tot ce e aici, de la parchet, mobilă la decoraţiuni e amprenta noastră. (…) E frumos, am vrut un loc în care fetiţa mea să crească armonios, să aibă o curte în care să se joace, câinele unde să iasă din casă, iar noi un loc în care să ne relaxăm, după-amiezele” – a declarat Livia Graur, în 2016, într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Citeşte şi: Ce tradiție respectă Livia Graur de Paște: “E un obicei împrumutat de la cataloci”. De ce a păstrat știrista de la Prima TV numele fostului soț / Exclusiv

Citeşte şi: Tim Curry, majordomul din „Singur Acasă 2”, apariție rară, la 78 de ani. Actorul este imobilizat în scaunul cu rotile

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citeşte şi: Acasă la Adina Alberts și Viorel Cataramă. Cum arată luxoasa vilă cu fântâna arteziană și statuete

Citeşte şi: Acasă la Anca Țurcașiu. Artista e pasionată de design interior. Imagini din căminul de vis

Casa Liviei Graur a fost amenajată după preferințele personale. Dar din cauza modului în care a fost proiectată, în sufrageria vedetei există un stâlp de rezistență care incomodează.

“În afara faptului că am un stâlp de rezistență în mijlocul sufrageriei, pentru că așa s-au gândit proiectanții să amenajeze locuința, nu am ceva așa deosebit și spectaculos. Dar, acea coloană mi-a chinuit viața și mi-a chinuit nervii și atunci am decorat-o cu un ceas care se scurge, sunt niște bucățele și pare că se scurge. Asta era atunci când m-am mutat, acum 8 ani.

Suntem doar 4 case din cartier care au această minunăție a naturii, pe care trebuie să o ocolești în permanență. Și dacă, cumva, vii mai buimac seara din pat, poți să dai cu capul în ea” – a explicat Livia Graur pentru cancan.ro.

Livia Graur: „Am candelabru în dormitor”

Prezentatoarea de știri a spus apoi că dormitorul este amenajat într-o manieră foarte elegantă, cu mobiler negru, perdele roșii și un candelabru cu cristale, tot negru.

“Am candelabru în dormitor, negru, cu cristale. Mie mi-a plăcut foarte tare ideea de candelabru în dormitor. Dormitorul, din punctul meu de vedere, trebuie să fie un mediu intim și atunci culorile sunt închise. Toată mobila e neagră, patul este și el negru, din catifea și atunci singura pată de culoare o reprezintă draperiile și jaluzeaua de la ușa de la balcon, care sunt roșii.

Dar, în rest, totul e negru, și atunci m-am gândit să iau un obiect de iluminat spectaculos și am pus candelabrul negru. Negru pentru că este ca mobila, candelabru pentru că așa mi-am dorit eu”, a adăugat ea, potrivit aceleiași surse.

Livia Graur a ales școala de stat pentru fiica ei

Prezentatoarea de la Prima TV este de părere că sistemul de învățământ de stat este potrivit pentru fiica ei pentru că școlile private nu sunt „atât de bune și importante” la noi în țară cât să justifice costurile care se cer.

„Chiar dacă nu sunt foarte încântată de sistemul de învățământ din România, în momentul de față nici sistemul privat nu a reușit să se ridice la aceleași standarde, astfel încât să justifice costurile. Astfel, în momentul de față încă am încredere că profesorii din România din învățământul de stat îmi pot forma copilul.

Plus că nu știu dacă este vreun angajator în țara asta care să prefere să angajeze un absolvent de școală privată în detrimentul unuia de școală de stat. Nu avem școli atât de bune și importante în privat ca să conteze. N-avem Harvard, n-avem Princeton, nu e cazul” – a declarat Livia Graur, în exclusivitate pentru Unica.ro.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton