10 cupluri de vedete în care ea este mai mare. Andreea Bălan: „Vi se pare că eu arăt de vârsta mea?” / Galerie foto

.

Dragostea nu are vârstă pentru aceste 10 cupluri de vedete în care ea este mai mare decât el. Printre ele se numără Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, Lili Sandu și Silviu Țolu, Romanița Iovan și Iulian Gogan și Andreea Bălan și Victor Cornea.

În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, Sânziana Negru și Ștefan Floroaica și Gabriela Cristea și Tavi Clonda au găsit în partenerii lor exact ceea ce își doreau de la o relație: iubire, înțelegere și echilibru. Deși mai mari decât partenerii lor de viață, Andreea Marin, Romanița Iovan și Lili Sandu spun că nu simt diferența de vârstă dintre ele și parteneri.

10 cupluri de vedete în care ea este mai mare

Lili Sandu și Silviu Țolu

Lili Sandu și Silviu Țolu formează un cuplu din vara anului 2015. S-au cunoscut în Istanbul, unde s-au și logodit în mai 2019, de ziua de naștere a prezentatoarei „Vorbește lumea”. La Fresh by Unica, Lili Sandu ne-a dezvăluit care sunt avantajele diferenței de vârstă de 12 ani dintre ea și Silviu.

Lili Sandu ne-a mărturisit că Silviu este un tată extraordinar de bun și un om special din toate punctele de vedere. Prezentatoarea TV se consideră norocoasă să-l aibă alături și îl descrie drept un om de o calitate net superioară față de ce a mai auzit de la prietene sau de la oamenii din jur.

„N-am simțit diferența asta de vârstă pentru că el este foarte așezat. A plecat la fel ca și mine destul de devreme de acasă, a umblat în toată lumea asta, și-a câștigat banii. Nu au existat goluri. Câteodată eu sunt mult mai analitică. (…) La el e mult mai simplu. (…) Dar suntem la fel de nebuni, ne place să petrecem”, a mai spus Lili Sandu, pentru UNICA.ro.

Citește și: De ce au vrut Lili Sandu și iubitul ei, Silviu Țolu, să se despartă: „A fost o perioadă destul de dură sufletește” / Exclusiv

Romanița Iovan și Iulian Gogan

Creatoarea de modă Romanița Iovan și avocatul Iulian Gogan formează un cuplu de mai bine de 15 ani. Designerul este cu 12 ani mai în vârstă decât avocat.

„Eu cu Iulian am hotărât chestia asta. Nu mă mai mărit, suntem bine așa. Nu îmi trebuie altceva să schimb în viața mea la aproape 60 de ani. Am făcut momentul atunci când a fost. Nu mi se pare un scop în viață, de fapt niciodată nu mi s-a părut. Am făcut carieră, mi-am dorit foarte mult chestia asta.

Sunt o femeie care și-a dorit carieră, copil la momentul potrivit, atunci când l-am făcut pe Albert. Înainte de el nu a fost niciodată momentul. A fost o chestie foarte frumoasă și toate s-au legat bine. Până la urmă, Dumnezeu mi l-a dat pe acest copil, care este chiar minunat”, a spus Romanița Iovan, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Citește și: Cum o surprinde Iulian Gogan pe Romanița Iovan / Exclusiv

Anamaria Prodan și Ronald Gavril

Anamaria Prodan și Ronald Gavril și-au confirmat relația la începutul anului 2024. Ronald Gavril are 37 de ani și practică boxul la categoria semigrea. Pugilistul, poreclit “The Thrill”, are în palmares 24 de victorii, dintre care 19 prin KO, trei înfrângeri și este stabilit în Las Vegas, SUA. Diferența de vârstă dintre sportive și impresară este de 14 ani.

„Mulțumesc omului de lângă mine, care este acum în viața mea, pentru câtă răbdare a avut și cât de frumos a știut să se poarte. Să gestioneze toată nebunia asta”, a dezvăluit Anamaria Prodan în podcastul „Tare de tot”.

Citește și: Anamaria Prodan a împărțit caviar la parastasul mamei sale, Ionela Prodan. „În amintirea ei, nimic nu e prea scump!”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu de aproximativ 7 ani. Primii trei ani, jurnalista și diplomatul au avut o relație la distanță, bărbatul fiind consul în Tripoli, capitala Libiei. Ulterior, Adrian Brâncoveanu a revenit în România, unde lucrează în continuare în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Între prezentatoarea TV și consul este o diferență de vârstă de aproape 11 ani. „Nu e o problemă pentru mine. (…) Bătrânica se ține bine. Este ultimul lucru la care mă gândesc – diferența de vârstă. Nu e prima relație în care eu sunt mai în vârstă. Dacă ne vezi unul lângă altul nici nu îți dai seama că există această diferență. Atâta vreme cât ne potrivim minte, trup și suflet nu văd vreo problemă”, mărturisea Andreea Marin, în martie 2021, în podcastul lui Damian Drăghici.

Citește și: Andreea Marin și iubitul ei, îndrăgostiți în livadă. Adrian Brâncoveanu o răsfață pe vedetă

Cupluri de vedete în care ea este mai mare: Andreea Bălan și Victor Cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu din prima parte a anului trecut, după ce s-au cunoscut pe rețelele sociale. Și-au confirmat relația în iunie 2023, iar de atunci sunt nedespărțiți. Între artistă și sportiv este o diferență de vârstă de aproximativ 9 ani. Jurata de la „Te cunosc de undeva” va împlini 40 de ani pe 23 iunie anul acesta, în timp ce jucătorul de tenis va împlini 31 pe 24 septembrie.

„Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cu cel puțin 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede și întotdeauna am simțit că eu o să fiu cu cineva mai tânăr decât mine. Asta am simțit eu în manifestările și meditațiile mele. Mă simt foarte tânără eu, ca suflet sunt tânără și mă comport copilărește”, declara Andreea Bălan anul trecut, la Antena Stars.

Citește și: Andreea Bălan, declarație emoționantă de iubire pentru Victor Cornea: „Nu oricine este capabil”

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica sunt împreună din ianuarie 2023. S-au cunoscut la un eveniment, în urmă cu mai mulți ani, însă relația lor a început mai târziu, după ce actorul din „Lia – soția soțului meu” i-a scris Sânzianei pe Instagram. Între cei doi este o diferență de vârstă de 7 ani. Pe 27 decembrie 2023, actorul a împlinit 30 de ani, iar pe 11 februarie 2024, Sânziana va împlini 37.

Citește și: Cum arată casa Sânzianei Negru de la America Express 2023. „Simplitate și mult bun gust” / Foto

Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu din septembrie 2013 și s-au căsătorit civil în aprilie 2015, iar religios în august 2019. Împreună au două fetițe, Victoria Bella Margot și Iris Thea Selena. Între ei este o diferență de vârstă de 5 ani. „El este mai mic decât mine și, cu toate astea, n-am resimțit niciodată diferența de vârstă din buletin! Poate pentru că eu sunt mai copilăroasă, iar el mai matur!”, explica Gabriela Cristea în urmă cu ceva timp.

„Nu a fost niciodată o problemă și nici nu s-a resimțit, pentru că mentalitatea ei este tânără, mentalitatea mea este tânără, vom rămâne doi tineri care ne ținem de mână și când vom fi doi moșuleți. (…) Nu e o diferență mare. Depinde și de felul omului de a fi. Dacă se potrivesc, se potrivesc, ce să mai. Noi ne și potrivim. (…) Ne plac aceleași lucruri, e important să ai pasiuni comune”, a spus și Tavi Clonda, la PlayTalk.

Citește și: Gabriela Cristea, declarații în lacrimi despre perioada în care ea și Tavi Clonda încercau să devină părinți: „Nu mai pot psihic”

Larisa Iordache și Cristian Chiriță

Larisa Iordache și Cristian Chiriță formează un cuplu de aproximativ un an și s-au logodit în noaptea de Revelion. Între sportivi este o diferență de vârstă de 4 ani.

„Chiar dacă este cu câțiva ani mai mic decât mine, este un un bărbat care are perspectivă, care își dorește foarte multe lucruri. Vorbește zilnic despre lucruri noi, pe care și le dorește, pe care vrea să le facă. Și le face”, a spus Larisa Iordache, în podcastul Ilincăi Vandici, „Te Ascult”.

„Chiar suntem bine. Ne înțelegem, ne susținem reciproc. Fiind din sport amândoi, cumva ne mulăm unul pentru celălalt și ne adaptăm. Încercăm să lăsăm totul să vină lin și să ne înțelegem, pentru că, până la urmă, despre asta este vorba într-o relație”, a mai declarat Larisa Iordache, pentru UNICA.ro.

Cristian Chiriță s-a născut în Republica Moldova însă locuiește de ceva vreme în România. Este multiplu campion național la tenis de masă în proba de dublu la Juniori, Tineret și Seniori, multiplu campion la Top 12 Juniori și, în prezent, activează la CSM Constanța.

Citește și: Larisa Iordache, primele declarații despre nunta cu Cristian Chiriță: “Ne-a luat totul ca un val fain, proaspăt și cu tot felul de emoții”/ Exclusiv

Smiley și Gina Pistol

Între Smiley și Gina Pistol este o diferență de vârstă de trei ani. După ce și-au ținut relația secretă timp de mai mulți ani, cuplul s-a căsătorit în mai 2023. Împreună au o fetiță, Josephine Ana Maria, care va împlini 3 ani pe 9 martie anul acesta.

Citește și: Cum îi vor explica Smiley și Gina Pistol fiicei lor cu ce se ocupă: „Nu vreau să fie genul de copil «bă, tu știi cine e tata?»” / Video

Deea Maxer și Robert Drilea

Deea Maxer și Robert Drilea sunt împreună de aproape un an. S-au cunoscut la scurt timp după divorțul solistei de primul soț, prin niște prieteni comuni. „Robert se ocupă cu vânzări în domeniul auto. Are 31 de ani, sunt eu mai mare cu 2 ani. Nu ne-am mutat împreună încă, avem două case. Când eu la el, când el la mine“, declara Deea Maxer în mai 2023, potrivit Spynews.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton