Rodica Popescu Bitănescu, poveste de iubire ca-n filme. Cum l-a cunoscut pe soțul ei, Mircea Bitănescu: „O frumusețe de om”

.

Rodica Popescu Bitănescu este una dintre cele mai iubite actrrițe din România. Actrița, care împlinește pe 8 august vârsta de 85 de ani, are în spate o poveste de viață mai ceva ca în filme.

Nu are doar o carieră frumoasă în lumea teatrului, ci și o frumoasă poveste de dragoste pe care o trăiește alături de soțul ei, Mircea Bitănescu, de aproape cinci decenii. Aceasta a vorbit despre felul în care și-a cunoscut partenerul de viață și a dezvăluit cum au reușit să treacă testul timpului.

Rodica Popescu Bitănescu, poveste de dragoste ca-n filme

Rodica Popesacu Bitănescu a dezvăluit, în urmă cu câția ani, că și-a cunoscut soțul în ziua în care a dat examen pentru obținerea permisului auto. Bărbatul, care se afla în comisia de examinare, a cucerit-o din prima. Actrița s-a îndrăgostit pe loc de Mircea Bitănescu.

După doi ani, cei doi s-au căsătorit civil.

„Eu am dat examen de conducere cu el. Nu ştiu cum de am picat la comisia lui, la Bitănescu Mircea, dacă nu cumva m-a ales el pe mine. I-a plăcut o fotografie, deşi eu nu sunt deloc fotogenică. Când am văzut că apare un bărbat blond, cu ochii albaştri, îmbrăcat ofiţer, cu un mers aşa, americanesc, un tip calm, am căzut în cap imediat”, a povestit Rodica Popescu Bitănescu.

Citește și: Rodica Popescu-Bitănescu: „M-am săturat să fiu prezentată drept actrița al cărei zâmbet este inconfundabil!”

Citește și: Drama care i-a marcat copilăria actriței Rodica Popescu Bitănescu. „Am crescut cu atac de panică. Eram piele și os!”

„A fost pentru mine o lovitură de trăsnet, adică m-am îndragostit de el când l-am văzut, o frumuseţe de om. După aceea am descoperit cât de deştept este acest tip şi cât de citit este. Datorită lui am început eu să citesc, că nu citeam aşa mult înainte”, a mai spus actrița, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Aceasta a mărturisit că și-a supus soțul la mai multe teste înainte de a decide să îi accepte cererea în căsătorie.

„M-am asigurat că fac cea mai bună alegere, apoi l-am luat de soţ. Nu îmi pare rău, am făcut cel mai bun lucru”, a dezvăluit Rodica Popescu Bitănescu.

Mircea Bitănescu, sfătuit să nu se însoare cu actrița

Aceasta a dezvăluit că soțul ei a fost îndemnat să nu o ia de nevastă, însă el nu a ținut cont de sfaturile primite și a dus-o în fața ofițerului stării civile.

„I s-a spus şi lui să nu mă ia de nevastă. Nu, nu a ţinut cont de asta. El m-a luat de nevastă. (…) Mircea e un tip care îmi place, are ochii albaştri – şi ce m-a impresionat la el e mersul”, a mai spus Rodica Popescu Bitănescu.

Citește și: Cristina Spătar radiază în prima vacanță după nunta cu Vicențiu Mocanu. Ce destinație a ales cuplul

Citește și: Motivul pentru care Anca Serea nu bea niciodată alcool. Ce spune despre soţul ei, Adi Sînă

Au trecut 48 de ani de când s-au căsătorit și sunt în continuare la fel de fericiți. Actrița spune că soțul ei îi este și cel mai bun prieten, dar și cel mai mare critic.

„Mi-e şi frică să ajung acasă să văd ce o să-mi spună. Dacă nu ne ocupăm de suflet, ne deteriorăm şi trupul. Să lăsăm necazurile la o parte. Râsul vindecă orice”, mărturisea Rodica Popescu Bitănescu care este cunoscută pentru râsul ei molipsitor.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Rodica Popescu Bitănescu

Sursă foto: Facebook, Captură Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton