Robert Pattison va deveni tată pentru prima dată. Iubita actorului, Suki Waterhouse, este însărcinată

.

Robert Pattison va deveni pentru prima dată tată, la vârsta de 37 de ani. Iubita acestuia, Suki Waterhouse (31 ani), a dat vestea cea mare în timp ce se afla pe scena unui festival din Mexic.

Actrița și cântăreața Suki Waterhouse a urcat pe scena Coronoa Capital Festival din Mexic unde a surprins publicul cu o veste uriașă. Îmbrăcată într-o rochie mini, roz, cu sclipici, și cu o haină cu pene și colanți strălucitori, iubita lui Pattison a dezvăluit că este însărcinată.

Robert Pattison va deveni tată pentru prima dată

În imaginile surprinse de fani și postate apoi pe platforma X (fostul Twitter), Suki spune: „Sunt extra strălucitoare astăzi pentru că m-am gândit că v-ar putea distrage atenția de la altceva”.

Apoi, artista și-a desfăcut haina, dezvăluindu-și burtica de gravidă, în timp ce publicul a început să ovaționeze și să aplaude.

Suki Waterhouse este într-o relație cu Robert Pattison de mai bine de cinci ani. Aceasta și actorul au fost văzuți pentru prima dată împreună în iulie 2018, când o sursă a dezvăluit pentru People că cei doi formează un cuplu.

Actorul și iubita sa s-au mutat împreună la Londra pe timpul pandemiei de COVID-19, unde Robert Pattison a filmat pentru pelicula „Batman”, al cărui rol principal l-a obținut.

Citește și: Răzvan Fodor, dezvăluiri după 14 ani de relație cu Irina Fodor: “Mă bucur de nevastă-mea zi de zi”/ Exclusiv

Citește și: Jean Gavril și soția sa, Bianca, vor deveni părinți pentru a doua oară: „Acest copil a fost planificat”/ Exclusiv

Citește și: Shakira a încheiat un acord cu justiția spaniolă pentru a evita un proces pentru evaziune fiscală. Ce amendă are cântăreața de achitat

Citește și: Ce nu s-a văzut la TV! Laura Giurcanu și Aris Eram au dormit împreună la America Express

Actorul și Suki Waterhouse formează un cuplu de 5 ani

La acea perioadă, o sursă a dezvăluit că relația lor merge foarte bine.

„Sunt foarte îndrăgostiți. Nu sunt împreună de atât de mult timp, dar totul pare să meargă pe repede-nainte. Mereu râd și își zâmbesc”, a afirmat sursa în iulie 2020.

Într-un interviu acordat The Sunday Times în februarie 2023, Suki a vorbit deschis despre relația ei cu Robert Pattison.

„Sunt uimită că sunt atât de fericită cu cineva de aproape cinci ani”, a spus ea, adăugând că niciodată nu au stat despărțiți mai mult de două luni.

Artista a mărturisit că încă are fluturi în stomac atunci când iubitul ei o sună.

„Cred că și el simte la fel despre mine. Avem întotdeauna atât de multe să ne spunem și mie mi se pare o persoană amuzantă”, a precizat atunci iubita lui Robert Pattison.

În luna mai a acestui an, cei doi au călcat împreună pentru prima dată pe covorul roșu al Met Gala.

În trecut, Pattison a mai avut relații cu partenera sa din Twilight, Kristen Stewart, cu actrița Camilla Belle, Nikki Reed și supermodelul Annelyse Schoenberger.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Robert Pattison și Suki Waterhouse

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton