Robert De Niro, filmat în timp ce plonjează de pe iaht direct în ocean, de ziua lui. Actorul a împlinit 81 de ani / Video viral

.

Robert De Niro a împlinit recent 81 de ani și a sărbătorit momentul în mod inedit. Celebrul actor a fost surprins de fiica sa, Drena De Niro, în timp ce a sărit de pe un iaht direct în ocean.

Robert De Niro este într-o formă excepțională la 81 de ani

Imaginile au fost distribuit pe Instagram sâmbătă, 17 august, chiar cu ocazia zilei de naștere a vedetei de la Hollywood. De Niro a fost filmat în timp ce plonja de pe un iaht direct în ocean, îmbrăcat cu o pereche de pantaloni scurți albi cu dungi portocalii.

„La mulți ani, tatălui meu de 81 de ani! Numărul meu 1, te iubesc din toată inima și pentru totdeauna” – a scris Drena în dreptul postării.

Drena a publicat și o fotografie cu De Niro și Leandro, fiul ei și nepotul actorului care a murit la vârsta de 19 ani din cauza unei supradoze accidentale după ce a luat pastile care au fost îmbinate cu fentanil în iulie anul trecut.

Robert De Niro o are pe Drena din mariajul cu fosta soție Diahnne Abbott. Cei doi mai au un fiu, Raphael, de 47 de ani. Actorul mai are cinci copii: gemenii Julian și Aaron, 28 de ani, fiul Elliot, 26 de ani, și fiicele Helen Grace, 12 ani, și Gia, care s-a născut în aprilie 2023.

Tragedia care a lovit familia lui Robert De Niro anul trecut

Anul trecut, familia lui De Niro a trecut printr-o tragedie când Leandro și-a pierdut viața în urma unei supradoze accidentale.

De Niro a făcut o declarație emoționantă pentru Page Six după ce a aflat la acea vreme de moartea nepotului său.

Citeşte şi: Robert de Niro a devenit din nou tată la 79 de ani. Cu ce se ocupă ceilalți copii ai actorului

Citeşte şi: Christopher Walken, de nerecunoscut la aniversarea lui Robert DeNiro. Actorul are 80 de ani

Citeşte şi: Al Pacino a devenit tată la 83 de ani. Iubita lui cu 54 de ani mai tânără a născut un băiat

Citeşte şi: Robert de Niro l-a înjurat pe Donald Trump în direct la TV. Publicul a fost în delir

„Sunt profund tulburat de moartea iubitului meu nepot Leo. Apreciem foarte mult condoleanțele din partea tuturor. Vă rugăm să ne acordați intimitate pentru a deplânge pierderea lui Leo” – a transmis actorul.

Drena a anunțat moartea fiului ei într-un omagiu emoționant pe Instagram adus „frumosului ei înger dulce”.

„Te-am iubit dincolo de cuvinte sau descriere din momentul în care te-am simțit în pântec”, a subtitrat actrița și realizatoarea de film în dreptul unei fotografii din trecut. „Tu ai fost bucuria mea, inima mea și tot ce a fost pur și real în viața mea” – a adăugat.

De Niro a vorbit despre tragedie într-un interviu acordat People la începutul acestui an, spunând că moartea lui Leandro a fost un „șoc”.

„[Nu] m-am gândit niciodată că se va întâmpla. Și tocmai atunci am început să mă gândesc la toate lucrurile pe care trebuia s[ le fac cu el. Nu știu dacă asta ar fi făcut o diferență. Și asta îmi trece mereu prin minte. Nu ar fi trebuit să se întâmple”, a spus actorul.

Foto – Instagram / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton