Rikito Watanabe de la Chefi la Cuțite, blocat în Japonia: „Sunt într-o situație de urgență” / Video

.

Rikito Watanabe, unul dintre cei mai simpatici bucătari care a participat la Chefi la Cuțite, a fost nevoit să călătorească în Japonia în urmă cu câteva săptămâni, iar acum nu se mai poate întoarce în România. Chef-ul a povestit pe rețelele de socializare de momentele grele prin care trece acum.

Riki, care a fost asistentul celor trei jurați în sezonul 12 al emisiunii culinare, a călătorit în Japonia după ce mama sa a încetat din viață, iar acum a rămas blocat acolo, fără posibilitatea de a reveni în țară. Și asta din cauza faptului că a rămas fără pașaport și bani, după ce a fost jefuit.

Rikito Watanabe nu se poate întoarce în România

Riki a povestit în mediul online că a fost jefuit în timp ce se afla la Tokyo, iar acum a rămas fără actele necesare, dar și fără bani, astfel că nu mai are cum să revină în România, în acest moment.

Deși se află într-o situație dificilă, bucătarul și-a păstrat optimismul și preferă să vadă partea bună a lucrurilor și chiar le-a transmis un mesaj urmăritorilor săi de pe Instagram.

„Vă salut, dragii mei. Sunt într-o situație de urgență. Cineva mi-a furat pașaportul și portofelul și nu am cum să mai ajung în România. Doamne ferește! Nu am crezut că mi se va întâmpla așa ceva mie, dar momentan sunt mega liniștit. Uitați-vă unde sunt, sunt în mijlocul orașului Tokyo. Măcar am ceasul, dar nu am bani, asta e. Oricum, o să rezolv cumva. Voi aveți grijă de ce aveți voi, portofelul, cheia de la mașină, restul, tot, aveți grijă de voi!”, a spus Rikito Watanabe pe pagina sa de Instagram.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Fiul Romaniței Iovan, Albert, îi calcă pe urme creatoarei și se lansează în modă. „Emoție și mândrie”

Citește și: Rikito Watanabe de la „Chefi la Cuțite” a făcut accident de mașină. „E al treilea din viața mea!”

Citește și: Rikito Watanabe de la „Chefi la cuțite” are o iubită. Cine i-a pus inima pe jar

Citește și: Trick or Treat? 13 vedete din România și copiii lor de Halloween. Cum s-au îmbrăcat Valentina Pelinel, Anca Serea și Andreea Bănică

Bucătarul a călătorit de urgență în Japonia

Riki, care s-a mutat în România în urmă cu mai mulți ani, a fost nevoit să călătorească în Japonia de urgență, după ce mama sa, în vârstă de 51 de ani, a decedat. În urmă cu câteva luni, fostul concurent de la Chefi la Cuțite a dezvăluit că mama sa se lupta cu dependența de alcool, acesta reușind chiar să o interneze la o clinică de dezintoxicare.

Pe 16 octombrie, Rikito Watanabe și-a anunțat fanii din mediul online că mama lui s-a stins din viață.

„Rest in peace (Odihnește-te în pace – n.r.), mama mea… 51 de ani, 13.10.2023. Nu știu să explic. Sunt încă în stare de șoc. Sunt plecat în Japonia”, scria atunci chef-ul pe Instagram.

Acesta și-a dorit să o poată aduce pe mama lui în România, într-o scurtă vacanță.

„Când era bolnavă, mama mea s-a uitat la show-ul de la Antena 1 unde am fost. Doar că ea nu știa limba română deloc. Totuși, a râs și era bucuroasă pentru mine. Am vrut să o scot într-o vacanță, să o aduc în România, să o iau oriunde cu mine. Mi-e dor de tine, mama. Te iubesc cu tot sufletul și inima mea”, a mai scris Riki pe pagina de socializare.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imaigni cu Rikito Watanabe

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton