Rihanna și A$AP Rocky, poze de colecție cu familia lor. Fiul cel mare, RZA, a împlinit doi ani

.

Fiul cel mare al Rihannei și al rapperului A$AP Rocky a împlinit doi ani la jumătatea lunii mai, iar cu această ocazie, părinții celebri ai micuțului au publicat în mediul online o serie de fotografii inedite cu întreaga familie.

Fiul cel mare al Rihannei, sărbătorit cu mare fast de părinți

RZA a fost sărbătorit la Color Factory din New York, un muzeu de artă cu exponate interactive, atât de îndrăgit de celebrități. La frumosul eveniment li s-au alăturat câțiva prieteni și membri ai familiei. Fiul cel mic al artiștilor, Riot Rose, care va împlini un an în august, s-a bucurat și el de atenția invitaților la fel de mult ca RZA.

Zona unde a stat familia Rihannei a fost personalizată pentru RZA, iar invitații s-au putut fotografia cu sărbătoritul în dreptul unui aranjament florar superb, roz, în dreptul căruia era trecut numele micuțului.

Producătorul Hit Kidd și partenera sa, Jasmine, s-au numărat printre participanții la frumosul eveniment, la fel ca și fondatorul Hollywood Unlocked Jason Lee, care s-a fotografiat cu toți cei prezenți la petrecere.

„Sărbătorindu-l pe RZA! Băiete, tu chiar știi cum să dai o petrecere! Ne-a făcut plăcere să te sărbătorim. Cei doi mari! Eu și Rih, două mame în zodia Pești cu cei doi băieți ai noștri, îmi place asta!” – a transmis Jasmine pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii de la eveniment.

Cum s-a schimbat viața Rihannei de când a devenit mamă

Într-un interviu din primăvara lui 2023, câștigătoarea de nouă ori a premiului Grammy a spus că, deși nașterea ei „a fost frumoasă” și că s-a simțit „binecuvântată” de experiență, a merge acasă ca o familie de trei nu a fost o sarcină ușoară.

„În esență, de la o singură persoană am devenit doi. Intri în spital ca un cuplu și pleci ca o familie de trei. E o nebunie!” – a precizat ea.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Rihanna a continuat să descrie primele zile ale maternității drept „nebunești”, adăugând că „nu dormi. Deloc. Nici măcar dacă ai vrea!”.

„Am venit acasă, casa goală, nu aveam pe nimeni. Am fost doar noi ca părinți și copilul nostru. Omule, ești un zombi în cea mai mare parte atimpului” – a mai spus ea.

Citeşte şi: Rihanna, prima apariție la un show de modă după ce a născut. Ținuta spectaculoasă cu care a venit la Paris Fashion Week

Citeşte şi: Calcă Rihanna pe urmele extravagantei Bianca Censori? Cântăreața a întors toate privirile în dressuri plasă și colanți mulați

Citeşte şi: Rihanna, Bill Gates, Mark Zuckerberg și Ivanka Trump, apariții spectaculoase la petrecerea fiului celui mai bogat om din Asia

Citeşte şi: Rihanna a purtat un colier pentru burtă, cu diamante, în valoare 1.8 milioane dolari la Oscar After Party

Cu o altă ocazie, Rihanna spunea că de când a devenit mamă privește altfel persoanele care au copii și are un alt respect pentru ele.

„A avea un copil deblochează, sincer, o altă latură a vieții în care acum ești în matrice cu oamenii care au avut deja copii. Ajungi să ai un alt respect pentru mame și tați” – a precizat ea, citată de Good Morning America.

„O, Doamne, este legendar!”, a continuat artista. „Este ca și cum ai totul. Chiar nu-ți amintești de viața de dinainte, pentru că acesta este cel mai nebunesc lucru. Încerci să-ți amintești literalmente de asta – și există fotografii din viața mea înainte – dar sentimentul, dorințele, lucrurile care îți plac nu le mai poți identifica cu tine, pentru că nici măcar nu-ți permiți mental să ajungi atât de departe pentru că… Pentru că nu mai contează!” – a adăugat superstarul.

Foto – Instagram / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton