Rihanna, apariție sexy la un carnaval din Barbados. Costumul cu care a întors toate privirile

.

Rihanna (36 ani) a arătat spectaculos la Carnavalul din Barbados, la care participă de fiecare dată când are ocazia. Artista, care este mamă a doi copii, a îmbrăcat unul dintre cele mai strălucitoare costume pentru Crop Over Festival, un eveniment care este organizat anual în țara natală a acesteia.

Rihanna, apariție sexy la un carnaval din Barbados

Rihanna a strălucit la festivalul anual Crop Over din Barbados. Artista a ales un costum excentric ce amintea de pasărea Phoenix, moment în care și-a evidențial silueta sexy pe străzile aglomerate din țara sa natală. Evenimentul, cunoscut ca parada Grand Kadooment, a avut loc în St Michael.

În timp ce se plimba pe străzile insulei din Caraibe, vedeta a arătat uimitor într-un costum format din bijuterii de bronz. Artista nu s-a limitat la acest costum ci l-a completat cu o coroană asortată cu aur și bronz, care se potrivea perfect cu părul ei castaniu.

Iar ținuta de carnaval a Rihannei nu ar fi fost completă fără pene. Aceasta a avut o pelerină formată din pene colorate care s-a întins de la umerii până la picioarele cântăreței, multe extinzându-se până deasupra capului ei.

Citește și: Rihanna, apariție rară cu părul natural, la 36 de ani. Motivul pentru care a renunțat la perucile extravagante / Galerie foto

Citește și: Rihanna și A$AP Rocky, poze de colecție cu familia lor. Fiul cel mare, RZA, a împlinit doi ani

Artista nu ratează niciun carnaval din țara natală

Rihanna a participat în mod regulat la festivalul Crop Over. Ultima apariție a solistei, care este mamă a doi copii, RZA (2 ani) și Riot (15 luni), a fost în anul 2019, înainte izbucnirii pandemiei de Covid-19.

În 2019 cântăreața a ales un costum format dintr-o rochie mini cu pene roz.

Citește și: Dylan Conner și iubita lui, împreună la Jocurile Olimpice 2024, în ipostaze rare. Cum s-a fotografiat fiul Nadiei Comăneci

Citește și: Gina Chirilă a anunţat despărţirea de Bogdan Vlădău, după 11 ani de relaţie: „Am avut o poveste de iubire frumoasă”

Cu doi ani în urmă Rihanna a optat pentru un costum format din sutien și bikini făcute din bijuterii roz, iar pe cap a purtat o coroană de pene verzi și negre.

În alt an, Rihanna a ales un costum format din sutien și bikini albe și o pelerină cu pene albe.

„Grand Kadooment Day „sărbătorește sfârșitul Crop Over, unde trupele Masquerade se îndreaptă spre Mighty Grynner Highway cu petrecăreți îmbrăcați în costume de paiete, decorate cu pene colorate, bijuterii și accente strălucitoare; dansând în spatele camioanelor cu muzică și a barurilor în mișcare”, notează People.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Rihanna în costumul sexy purtat la carnavalul din Barbados

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton