Rihanna, apariție rară cu cei doi copii. Cum arată RZA și Riot / Galerie foto

.

Rihanna (36 ani) și iubitul ei, A$AP Rocky (35 ani) au plecat în vacanță în Barbados, țara natală a artistei. Cei doi nu au mers singuri, ci alături de ce doi copii ai lor, RZA și Riot, pe care celebra cântăreață preferă să îi țină departe de luminile reflectoarelor. Fericita familie a fost fotografiată la plajă, distrându-se în apele oceanului.

Rihanna și A$AP Rocky, apariție cu cei doi copii ai lor

Rihanna și A$AP Rocky, pe numele său adevărat Rakim Mayers, se bucură de o vacanță în familie, departe de agitația dn Beverly Hills. Artista și familia sa a ales ca destinație Barbados, țara ei natală, care are unele dintre cele mai frumoase plaje.

Aceștia au fost susprinși la malul oceanului alături de cei doi copii ai lor, RZA (2 ani) și Riot (1 an), în timp ce se scăldau și se bucurau de o zi liniștită la plajă.

Rihanna a ales să poarte un costum de baie negru peste care a pus o rochie de plajă de dantelă neagră, în timp ce partenerul ei a optat pentru un tricou albastru și pantaloni de înot negri.

În timp ce se bucurau de apa oceanului, rapperul îl ținea în brațe pe RZA, iar Rihanna avea și ea grijă de Riot.

Citește și: Rihanna, apariție sexy la un carnaval din Barbados. Costumul cu care a întors toate privirile

Citește și: Rihanna, apariție rară cu părul natural, la 36 de ani. Motivul pentru care a renunțat la perucile extravagante / Galerie foto

Cântăreața preferă să nu își expună copiii, astfel că imaginile cu cei doi băieți sunt rare, spre dezamăgirea fanilor ei.

Zilele trecute, Rihanna și Rocky au fost văzuți petrecând puțin timp împreună, fără copii, pe o barcă gonflabilă.

În timp ce își petrece timpul în Barbados, Rihanna a revenit și la carnavalul anual organizat în țara ei natală. Ultima dată, ea a participat la această festivitate în anul 2019.

Artista își dezvoltă afacerea Fenty

Pe 4 iunie, femeia de afaceri a anunțat lansarea unei noi ramuri a facerii sale. După ce s-a concentrat pe haine, lenjerie de corp și produse de înfrumusețare, Rihanna a decis că este timpul să pună accentul și pe îngrijirea părului.

„Se mută o nouă familie! @fentyhair se ridică și este timpul să ai în sfârșit experiența de păr pe care ai așteptat-o”, a scris ea în mediul online.

Citește și: Kate Middleton și Prințul William, apariție surpriză la Jocurile Olimpice de la Paris. Prințul de Wales a uimit cu un nou look

Citește și: În ce a constat dieta lui Hugh Jackman pentru rolul Wolverine. A fost nevoit să consume 6000 de calorii pe zi

„Știți cât de mult contează pentru mine să-mi schimb părul”, a scris Rihanna celor 151 de milioane de urmăritori pe Instagram.

„Am avut aproape orice textură, culoare, lungime, de la țesături la împletituri la natural – așa că lansez o linie flexibilă de produse nu numai pentru fiecare păr dorit, dar fiecare produs este conceput pentru a întări și repara toate tipurile de păr, lucru de care avem cu adevărat nevoie!”, a mai spus Rihanna.

Într-un alt clip promoțional, ea a împărtășit o mulțime de fotografii cu părul ei aranjat în diferite stiluri, de-a lungul anilor.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu cei doi copii ai Rihannei

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton