Richard Gere și superba sa soție, escapadă de vis în Insulele Azore. Actorul de 74 de ani trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui

.

Richard Gere (74 de ani) și mult mai tânăra lui soție de origine spaniolă, Alejandra Silva (41 de ani), pornesc într-o nouă aventură în timp ce se pregătesc să părăsească Statele Unite și să se stabilească la Madrid.

Richard Gere și frumoasa sa familie, escapada în Insulele Azore

Căsătorită cu celebrul actor din 2018, Alejandra a adoptat numele de familie al soțului ei și acum este cunoscută drept Alejandra Gere. Frumosul cuplu și cei trei ai lor, Alexander (5 ani), James (4 ani) și Albert (9 ani), copilul Alexandrei din fosta relație, sunt dornici să se conecteze cu rădăcinile lor spaniole. Cu toate acestea, înainte de a face mișcarea cea mare, se bucură de o vacanță încântătoare cu familia.

După o oprire în Spania pentru a asista la un concert Maná la WiZink Center – unde Richard și-a arătat abilitățile de chitarist alături de trupă, cu care are o relație frumoasă de prietenie de peste douăzeci de ani – familia s-a îndreptat spre insulele Azore.

Alejandra a împărtășit un moment emoționant pe Instagram, postând o fotografie cu copiii lor jucându-se pe malul mării, cu descrierea: „Momente prețioase, cadouri prețioase”.

Insulele Azore, un paradis portughez, au devenit o destinație extrem de populară în Europa, cunoscută pentru natura sa uimitoare, traseele panoramice, izvoarele termale și atmosfera liniștită. Dar în ciuda popularității sale în creștere, rămâne departe de turismul de masă, un lucru pe care familia Gere îl prețuiește foarte mult, mai ales cu mutarea viitoare la orizont.

Richard Gere se mută cu familia în Spania

În această toamnă, plănuiesc să se stabilească definitiv în Spania. Anul trecut, Richard și Alejandra au fost văzuți în Madrid, vizitând proprietăți într-o zonă rezidențială exclusivă și explorând potențiale școli pentru copiii lor.

În prezent, familia locuiește într-un conac din 1938 din New Canaan, Connecticut, deținut anterior de cântărețul și compozitorul Paul Simon. Conacul are 820 de metri pătrați, șase dormitoare și se află pe treisprezece hectare de teren.

De asemenea, cuplul a petrecut ceva timp și în Mexic, unde au deschis un complex rezidențial de lux durabil numit „Xala”, pe Costalegre din Jalisco, în urmă cu un an.

Richard Gere, nerăbdător să locuiască în Spania

Richard și-a exprimat admirația pentru stilul de viață spaniol, pentru mâncare și căldura oamenilor săi într-un interviu pentru Vanity Fair.

„Pentru mine, mutatul la Madrid va fi o mare aventură, pentru că nu am trăit niciodată foarte mult timp în afara Statelor Unite”, a spus el, mărturisind că mutarea va fi, de asemenea, „interesantă” pentru copiii lor.

Decizia sa de a se muta în Spania a fost motivată și de dorința de a fi mai aproape de familia și tradițiile Alejandrei.

Citeşte şi: Richard Gere, acuzat de furtul unui proiect cinematografic

Citeşte şi: Cindy Crawford, dezvăluiri fără perdea căsnicia cu Richard Gere. „El era mai în vârstă, nu mai făceam lucruri la modă!”

Citeşte şi: Priscilla Presley a ajuns în patul lui Richard Gere pentru o noapte. Picanterii din viața actriței, dezvăluite

Citeşte şi: Cindy Crawford a dezvăluit motivul pentru care a divorțat de Richard Geree

„[Alejandra] a fost foarte generoasă în a-mi oferi șase ani de trăit în lumea mea, așa că este corect să-i dau cel puțin încă șase ani de viață în a ei”, a spus Richard.

Iar stilul stilul de viață spaniol i se potrivește și lui.

„Iubesc Spania și cred că stilul tău de viață este fabulos. E superbă oportunitatea de a trăi transmitând bucurie și fericire. Este un loc frumos, mâncarea este extraordinară, iar oamenii emană sensibilitate și generozitate, precum și o voință de fier de a râde și de a se bucura. Așa că abia aștept să merg acolo” – a spus legendarul actor.

Entuziasmul lui Richard pentru Spania este evident în recenta sa investiție într-un conac de lux din Madrid. Actorul a achiziționat o proprietate de 11 milioane de euro în zona rezidențială exclusivă La Moraleja, situată în municipiul Alcobendas.

Conacul generos are peste 10.000 de metri pătrați de teren, o casă cu trei etaje care se întinde pe mai mult de 1.000 de metri pătrați, o piscină încălzită și o cramă privată.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton