Renee Zellweger, ipostaza neobișnuită în care a fost surprinsă. Actrița se pregătește de nuntă

.

Renee Zellweger a fost surprinsă, zilele trecute, într-o ipostază mai puțin obișnuită. Actrița își umplea singură rezervorul cu benzină. Renee a intrat și a plătit după ce a făcut plinul, dar și-a achiziționat și un sendviș pe care să îl savureze în mașină.

Este prima dată când actrița din Jurnalul lui Bridget Jones este văzută de la apariția zvonului că s-ar fi logodit cu Ant Anstead, iubitul ei de 44 de ani. Diva are o imagine total schimbată, asta după ce a trecut pragul medicului estetician și a făcut mai multe schimbări la nivelul feței.

Renee Zellweger vrea să se mărite cu Ant Anstead

Vedeta de 54 de ani purta un tricou albastru, pantaloni gri și o șapcă de baseball portocalie Texas Longhorns. Zellweger avea părul strâns într-un coc dezordonat, iar câteva șuvițe îi alunecau discret în jurul feței.

La începutul acestei luni, The US Sun a scris că actrița de la Hollywood le-a spus prietenilor că ea și Ant plănuiesc o nuntă. „Renee și Ant își păstrează planurile private, nu plănuiesc un anunț public important”, a mărturisit o sursă.

„Ea a spus doar în cercul lor despre organizarea nunții lor. Totul va fi discret. Relația ei cu Ant este foarte puternică, sunt îndrăgostiți nebunește”, a mai spus persoana din anturajul lor.

Citeşte și: Cum arătau vedetele de la Hollywood pe vremea când erau la școală. Le recunoști?

Citeşte și: Renée Zellweger și noul ei iubit, Ant Anstead, sărut pasional pe plajă

Renee Zellweger, trecut amoros tumultos

Actrița Renee Zellweger a fost căsătorit anterior, pentru doar patru luni, cu starul country Kenny Chesney. Cei doi s-au despărțit în 2005.

Înainte de mariajul de scurtă durată, blonda a fost logodită cu Jim Carrey din 1999 până în 2000. Diva a avut o legătură amoroasă și cu Bradley Cooper, pe care l-a cunoscut în timpul filmărilor pentru producția Cazul 39, în 2009.

Despre cei doi actori s-a spus atunci că sunt la un pas de căsătorie, dar povestea lor a ajuns la final în 2011. Mai târziu, Zellweger a avut o relație de lungă durată cu muzicianul Doyle Bramhall II, din 2012 până în 2019.

Citeşte și: Patrick Dempsey și soția lui, Jillian, au sărbătorit 24 de ani de mariaj. Cei doi au fost la un pas de divorț

Citeşte și: Fiica lui Dan Cruceru, succes la Londra: „A fost experiența vieții ei”

Anstead lasă în urmă două mariaje

Anstead a fost căsătorit prima dată, din 2005 până în 2017, cu Louise, cu care are o fiică și un fiu – Amelie, 19 ani, și Archie, 16 ani.

După divorț, în 2018, el s-a recăsătorit cu Christina Hall, cu care a mai avut un copil, pe Hudson. Au divorțat în 2021 și luni de zile au fost implicați într-o bătălie pentru custodie.

Anstead și Zellweger s-au întâlnit în timp ce filmau un episod din serialul Celebrity IOU Joyride, în aprilie 2021. După ce a început relația cu Anstead, un prieten al actriței a spus pentru People că actrița nu a fost nicicând mai fericită.

Ce intervenții estetice ar fi suferit actrița

Renee Zellweger neagă că s-a operat, specialiștii o contrazic. Daniel Shapiro, un chirurg plastician din Scottsdale, a apărut la știrile FOX10 și a analizat aspectul lui Zellweger. Dr. Shapiro a observat că Zellweger a făcut o blefaroplastie, precum și un transfer de grăsime pe linia maxilarului și în zona medie a feței. Mai mult, chiar și forma ochilor ei pare alta acum.

Când a fost întrebat despre motivul pentru care actrița s-ar fi decis să facă o schimbare atât de dramatică la nivelul feței, Dr. Shapiro a spus că este un lucru obișnuit ca actrițele consacrate să își ajusteze aspectul pe măsură ce îmbătrânesc.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton