Relația dintre Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis, încercată după ce au devenit părinți: „Urlam, explodam de la nimic” / Video exclusiv

.

Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis sunt părinții gemenilor Alexandra și Luca, născuți în aprilie 2021. La evenimentul Unica Urban Party 2023, prezentatoarea TV ne-a vorbit despre cum își împart ea și Adrian responsabilitățile de părinți, dar și despre perioada plină de provocări de după venirea gemenilor lor pe lume.

Alexandra și Luca s-au născut prematur, la doar 29 de săptămâni, primele luni din viață petrecându-le în spital, unde Luca a contractat o bacterie intraspitalicească, fiind nevoit să petreacă un total de 8 luni și jumătate internat. Acum, gemenii cuplului sunt acasă, sănătoși și plini de energie.

Ramona Păuleanu, despre cum se schimbă relația de cuplu după ce apar copiii

Până acum, cuplul n-a plecat nici măcar un weekend departe de cei mici. „N-am plecat nicăieri până acum fără ei, în doi ani și două luni. Nu sunt pregătită să plec fără ei nici măcar pentru două zile, un weekend”, ne-a spus Ramona.

Despre cum își împart responsabilitățile de părinți, Ramona ne-a mai dezvăluit: „Lui Adrian încercăm să nu-i dăm foarte multe responsabilități pentru că are multe altele pe cap, cineva trebuie să aducă banii în casă (n.red.: face cu ochiul). Dimineața el stă mult cu amândoi până gătesc eu ceva și până când vin bonele. Avem două pentru că nu te poți descurca cu amândoi. În weekend stăm amândoi mult cu ei. În rest, am încercat să-l protejăm, pentru că nu e deloc ușor (n.red.: jobul lui). Nu prea ne descurcăm amândoi. (n.red.: râde)”.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Ramona Păuleanu nu va mai apărea la Observator: „Aventura cu Antena s-a încheiat”. Ce va face în continuare soția avocatului Adrian Cuculis

Citește și: Daniel Pavel și Ana Maria Pop, anunț despre căsătorie la Unica Urban Party: „E momentul când trebuie să se întâmple” / Video exclusiv

Ramona Păuleanu: „Nu am avut niciodată discuții atât de aprinse cum le-am avut pe cele de după copii”

„Cuplurile trebuie să știe că se vor certa îngrozitor, cel puțin marea majoritate, după venirea primului copil sau gemenilor, cum a fost cazul nostru. Nu am avut niciodată discuții atât de aprinse, atât de dramatice și atât de importante, le spuneam eu, cum le-am avut pe cele de după copii. De ce? Eram foarte obosiți, foarte stresați. Sunt foarte multe schimbări în viața ta și nu le mai gestionezi corect.

Noi am avut și o situație aparte, foarte complicată, dar și dacă nu era asta, tot ne-am fi certat precum chiorii. Eram foarte obosiți, nu dormeam nopțile, nu știam cu ce se mănâncă, încercam să ne descurcăm, era totul greu și nu reușeam să vorbim normal și calm. Urlam, explodam de la nimic pentru că ne interpretam greșit”, ne-a mai spus jurnalista.

Ramona Păuleanu mărturisește că lucrurile au intrat treptat pe un făgaș firesc, dar recunoaște că primii doi ani au fost cu multe provocări.

„Multă lume nu vorbește despre asta pentru că se consideră aparte, consideră că se întâmplă în puține case și că arată cât de slabă este relația lor, dar nu este adevărat! Dacă ai curajul să vorbești despre asta, vei descoperi că foarte mulți părinți, cel puțin în primul an de viață al copiilor, trec prin asta, se ceartă îngrozitor.

„Dacă treci de primul an sau primii doi, sunteți în siguranță, așa zic eu, așa cred eu”

Femeile sunt supuse unor schimbări atât de mari, fizice, hormonale, de toate felurile, și nu mai sunt femeile de odinioară. Bărbații nu înțeleg ce s-a întâmplat cu ele, iar noi nu înțelegem cum de ei nu înțeleg. Dacă treci de primul an sau primii doi, sunteți în siguranță, așa zic eu, așa cred eu”, a completat Ramona Păuleanu.

Citește și: Ramona Păuleanu, despre suferința băiatului său: „Copil cu 16 diagnostice, numit geamăn compromis”

Citește și: Ramona Păuleanu, despre lunile petrecute de fiul ei în spital: „A fost foarte dificil”

Ce iubește Ramona Păuleanu cel mai mult la Adrian Cuculis

„După doi ani vedem o schimbare, lucrurile sunt mai ușoare. Dormim toată noaptea, te înțelegi cu cei mici, există comunicare, încep să vorbească. Dar până acum a fost o piatră de încercare foarte, foarte grea”, a mai declarat Ramona.

Întrebată ce iubește cel mai mult la Adrian, prezentatoarea TV ne-a mai spus: „Grija pe care o are față de noi. Este grijuliu, are grijă de noi. Și, dacă stau să mă gândesc, el se supără mult mai puțin decât mă supăr eu. Dacă s-ar supăra ar fi ceva foarte grav, grav de tot, aș ști că e ceva ce necesită intervenție în forță să-l împac (n.red.: râde)”.

Mulțumiri speciale sponsorilor și partenerilor – DR. FITERMAN, MAGNAPHARM, cu brandurile FORCAPIL și BIOOIL, PARKLAKE Shopping Center, CORSO, LILIAC, KANAL D și WORLD Class – care ne-au fost alături și au făcut posibil ca evenimentul Unica Urban Party să se desfășoare și în acest an! Mulțumim LUME SOCIAL BAR pentru cocktailurile pregătite cu drag și oferite invitaților noștri!

Foto: Unica Urban Party 2023, Instagram

Montaj video: Ada Cheroiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton