Regulile alimentare de la care Andreea Raicu nu se abate în vacanță. Cum arată meniul ei zilnic

.

Andreea Raicu și-a petrecut vacanța în Grecia, însă a continuat să aibă grijă de sănătatea ei și nu a făcut excese. Vedeta a dezvăluit pe rețelele de socializare care sunt regulile după care se ghidează atunci când este în timpul liber pentru a-și încărca bateriile și pentru a se menține în formă.

Fosta prezentatoare de televiziune spune că ea nu ține dietă atunci când este în vacanță, dar are grijă să aibă tot timpul o stare de bine și să nu cadă pradă tentațiilor.

Regulile de la care Andreea Raicu nu se abate în vacanță

O persoană activă pe rețelele de socializare unde are o comunitate de aproape 600.000 de urmăritori, Andreea Raicu (46 ani) le povestește acestora despre stilul de viață pe care l-a adoptat pentru a avea mereu o stare de bine și care o ajută să își păstreze și silueta.

Acum, ea a povestit ce mănâncă în vacanță și care sunt cele trei reguli de la care nu se abate niciodată.

„Ce mănânc într-o zi – ediția de vacanță! Dieta nu există în vacanță, dar echilibrul și starea de bine ar trebui să primeze oricând. De aceea, oriunde m-aș duce și oricâte tentații aș avea în față, sunt câteva reguli de la care nu mă abat niciodată:

1.  La mic dejun trebuie să am curcubeu  în farfurie. Gust din toate fructele proaspete (le combin cu migdale și nuci) și-mi iau energie și vitamine pentru toată ziua, oricâte ture de piscină aș da.

2.  La prânz mă joc cu mai multe opțiuni: ceviche, salată mare cu de toate, fructe de mare pe grătar…depinde ce-mi face cu ochiul.

3.  Cina ar trebui să fie cea mai light pentru că somnul de vacanță e atât de dulce și nu vreau să-l stric punându-mi corpul să lucreze peste program pentru a digera mese grele”, a precizat Andreea Raicu pe Instagram.

Citește și: De ce nu s-a căsătorit și nu a făcut copii Andreea Raicu: „Mulți ani am rămas alături de bărbați nepotriviți”

Citește și: Andreea Raicu a dezvăluit că suferit de depresie: „Mi-a fost rușine să spun. Zile întregi și nopți interminabile”

Citește și: Andreea Raicu a dezvăluit care a fost motivul despărțirii de Cristi Chivu. „Nu aș schimba nimic!”

Citește și: A fost sau nu Andreea Raicu agresată fizic de Tudor Chirilă? Vedeta a spus adevărul în emisiunea lui Denise Rifai

„Am mereu grijă să fac totul cu moderație”

Deși este adepta unui stil de viață sănătos, vedeta spune că își mai face din când în când câte o poftă, cu toate că sunt unele alimente care nu îi fac bine.

„Dacă e să rămâi cu un singur lucru din tot ce ți-am spus mai sus, acela ar fi să-ți asculți corpul. Eu nu îmi impun nimic cu strictețe, dar îmi place să am grijă de mine, să mă simt bine. Sigur că o să îmi iau o înghețată dacă am chef (deși știu că lactoza nu îmi priește deloc), sigur că mai gust niște tzatziki cu pâine (deși glutenul e no-go pentru mine), dar am mereu grijă să fac totul cu moderație. Cine vrea să își petreacă vacanța umflat, balonat, moleșit și cu crampe? Eu clar nu!”, a mai spus Andreea Raicu.

Deși a revenit în București, antreprenoarea încă are în suflet zilele de vacanță de care s-a bucurat din plin.

„Sunt vacanțe în care îmi place să stau, pur și simplu, fără să fac nimic, doar să mă odihnesc, să nu am niciun plan. Acesta este modul în care îmi încarc bateriile. Așa a fost și această perioadă. Am stat la plajă, am dormit, am citit, am făcut sport, am meditat și am mâncat sănătos și gustoas. Nu, ultima parte nu a fost o corvoadă, pentru ca de când am citit „Revoluția glucozei”, mi-a devenit mai ușor să nu ciugulesc (ceea ce uneori mi se pare dificil). Cu o salată înainte de fiecare masă, totul se schimbă. Ar trebui să încerci”, a scris Andreea pe Instagram, unde a postat și câteva imagini din vacanța ei în Grecia.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Raicu în vacanță

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton