Regula strictă a lui Kate Middleton și a Prințului William față de copiii lor ce nu poate fi încălcată

.

Kate Middleton și Prințul William au introdus o serie de reguli în casa lor, peste care nu trec sub nicio formă. Iar una are legătură cu cei trei copii ai cuplului regal, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Un lucru care continuă să fascineze întreaga lume despre Familia Regală britanică este felul în care aceasta respectă tradițiile, precum și o serie de reguli și convenții stricte. Însă, acasă, departe de ochii publicului, Prinții de Wales sunt persoane normale, cu o familie normală.

Regula strictă a lui Kate Middleton și a Prințului William ce nu poate fi încălcată

În timp ce regulile gospodăriei nu sunt cu siguranță atât de puternice sub presiune, se crede că prințul și prințesa de Wales au o selecție de reguli pe care prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis să le urmeze acasă.

Cunoscuți pentru educația lor modernă, care a fost parțial inspirată de munca Prințesei de Wales în domeniul dezvoltării primilor ani de viață, una dintre regulile cuplului este în vigoare atunci când copiii devin prea agitați unul cu celălalt.

Pentru a menține un mediu cât mai relaxat acasă, cuplul regal a introdus o regulă: „fără țipete”. O sursă a dezvăluit cum Prințul William și Kate se descurcă cu copiii lor într-un mod calm și blând și nu strigă niciodată la ei.

O sursă regală a declarat pentru The Sun: „Țipatul este absolut „interzis” pentru copii și orice indiciu de strigat unul la altul este rezolvat prin îndepărate”.

Citește și: Motivul hilar pentru care Kate Middleton s-a prefăcut că e iubita lui William înainte de a forma un cuplu

Citește și: Motivul uluitor pentru care Dolly Parton a refuzat invitația la ceai a lui Kate Middleton: „Într-una din zile”

În loc să-și trimită copiii în camerele lor, Kate și William au introdus „discuția pe canapea”.

„Copilul năzdrăvan este luat de la scena disputei și discută cu calm cu el, fie Kate, fie William. Lucrurile sunt explicate și consecințele subliniate și nu țipă niciodată la ei”, a explicat sursa.

Ce le-a cerut Prințul William angajaților săi

O altă modalitate prin care cuplul menține viața copiilor cât mai normală este prin implementarea anumitor reguli cu membrii personalului casei. O revelație interesantă despre cum este să lucrezi pentru cuplu a ieșit la iveală în noua carte a autoarei regale Valentine Low, „Courtiers: the Hidden Power Behind the Crown”.

Expertul regal a dezvăluit că lui William îi place ca angajații săi să se îmbrace lejer, cu excepția cazului în care au o întâlnire importantă.

Citește și: Pippa Middleton, surprinsă într-un costum de baie minuscul, la 40 de ani. Sora lui Kate Middleton are trei copii

Citește și: Kate Middleton, cu degetele bandajate în public. Prințesa de Wales și-a făcut și o schimbare de look

Potrivit lui Low, un membru al familiei regale a spus: „Copiii aleargă prin birou și el nu vrea să fie protocolar. Dacă avem întâlniri importante sau mergem la Palatul Buckingham, atunci desigur că purtăm costume.”

Sursa a precizat că Prințul William a spus: „Aici locuiește familia mea”.

Atât Kate Middleton, cât și Prințul William își doresc ca cei trei copii ai lor să aibă o copilărie cât mai normală, astfel că aceștia nu au voie la școală să își folosească titlurile regale. Acolo ei sutn doar George, Charlotte și Louis.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu familia Prinților de Wales

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton