Regula pe care copiii lui Kate Middleton și ai Prințului William nu au voie să o încalce acasă

.

Kate Middleton și soțul ei, Prințul William, au o regulă fermă pe care copiii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis trebuie să o respecte. Fiind mamă a trei copii, Prințesa de Wales a vorbit adesea despre cât de dificilă poate fi creșterea copiilor.

Regula de aur a lui Kate Middleton și Prințul William pentru copiii lor

Kate Middleton, care a fost diagnosticată la începutul acestui an cu cancer, și Prințul William, au o mulțime de resposabilități regale și în același timp se ocupă de creșterea celor trei copii ai lor, Prințul George (11 ani), Prințesa Charlotte (9 ani) și Prințul Louis (6 ani).

Deși au o bonă care se ocupă de copii, deseori Prinții de Wales au ales să își ducă sau să își ia copiii de la școală și chiar adoră să petreacă timp împreună ca familie. Deși sar împreună în trambulină, după cum Kate Middleton a dezvăluit la un moment dat și de multe ori gătesc împreună, nu totul este distracție și jocuri și asta pentru că William și Catherine au stabilit câteva reguli clare pentru casa lor Adelaide Cottage din Windsor. Iar una dintre aceste reguli nu poate fi încălcată.

Citește și: Prințul George al Marii Britanii a împlinit 11 ani. Fotografia făcută de Kate Middleton fiului ei a devenit virală

Citește și: Un expert în limbajul corpului a dezvăluit cum s-a simțit Kate Middleton la Wimbledon 2024. Gestul care a arătat că nu este „în formă maximă”

Potrivit unei surse, această regulă una strictă: nimeni nu are voie să țipe în casă.

„Țipatul este absolut interzis pentru copii”, a spus sursa pentru The Sun.

Iar cei care o ignoră ajung pe canapea. Prinții de Wales au ales să își educe copiii vorbindu-le calm și explicându-le lucrurile, iar când cei mici se enervează, ajung să poarte o discuție pe canapea cu unul din părinți, unde li se explică consecințele.

Prințul George, introdus în viața regală

Prințul George, care a împlinit 11 ani pe 22 iulie, a început să fie văzut tot mai des în public. Și se pare că introducerea lui în viața publică a fost plănuită de părinții săi, după ce tatăl lui Prințul William, a rămas cu „amintiri dureroase” din copilărie, potrivit unui expert regal.

În ultimele săptămâni, Prințul, care este al doilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, a apărut la mai multe evenimente alături de William. Cei doi au mers la un meci de fotbal în luna mai, iar în iunie a apărut la Trooping the colour, dar și la meciul dintre Anglia și Spania în Berlin, de la Euro 2024.

Citește și: Kate Middleton, îngrijorată că Prințul George va moșteni hobby-ul periculos al tatălui său. Prințul de Wales a luat o decizie supărătoare pentru soția lui

Citește și: De ce nu stau Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis la masă cu părinții lor de sărbători

Introducerea lui în viața publică este diferită de cea a tatălui său și, potrivit biografului regal Ingrid Seward, acest lucru a înconjurat primii ani din viața lui George.

„William și Kate s-au ferit întotdeauna de a-și expune copiii în fața publicului, deoarece William are încă amintiri dureroase despre propria sa copilărie și despre felul în care ura atenția”, Intrarea publică a Prințului George în viața regală a avut un început blând. Kate și William au planificat așa și vor continua să facă acest lucru”, a precizat Ingrid Seward pentru The Mirror.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu cei trei copii ai Prinților de Wales

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton