Regele Charles trebuie să aleagă între Harry și William de sărbători. Condiția pe care o pun ducii de Sussex ca să se alăture familiei regale

.

Prințul Harry și Meghan Markle vor să schimbe strategia și să se apropie de familia regală, dar noul lor plan nu este pe placul lui William și al soției sale, susțin surse din interior. Kate Middleton ar refuza să se alăture familiei regale de Crăciun, la Sandringham, dacă Prințul Harry și Meghan Markle vor fi acolo.

Deși ducele și ducesa de Sussex ar putea accepta o invitație din partea Regelui Charles de sărbători, acest lucru nu este văzut cu ochi buni de alți membri ai familiei regale, precum Prințul William și Prințesa Kate, care au avut o relație dificilă cu ei.

Ce decizie ar putea lua Regele Charles de sărbători

Cu toate astea, o altă sursă sugerază că Regele îi va invita, probabil, pe Harry și Meghan în Scoția de Anul Nou, când William și Kate vor fi în Norfolk.

„Ar lovi două păsări cu o singură piatră; se poate împăca cu fiul său fără a provoca dificultăți celuilalt”, susține o persoană din anturajul familiei regale.

Sursele cred că ducii de Sussex pot accepta o invitație de Crăciun, dar este „puțin probabil să fie primiți cu brațele deschise”.

Citeşte și: Cum a reușit Kate Middleton să îl câștige de partea ei pe Regele Charles. De ce a plâns Prințesa în ziua nunții cu William

Citeşte și: Regele Charles a împlinit 75 de ani. Cum a fost surprins de Harry, după ce luni de zile nu și-au vorbit

Citeşte și: Ce planuri au Valentina Pelinel și Cristi Borcea de sărbători: „Mă surprinde mereu cu cadouri și cuvinte frumoase”/ Exclusiv

Citeşte și: Charlene a demonstrat că are ceva din eleganța lui Audrey Hepburn. Cum s-a îmbrăcat la o seară de gală

Harry încearcă să se apropie de Regele Charles

Săptămâna trecută s-a aflat că Harry l-a sunat pe Regele Charles de ziua lui, pe 14 noiembrie, după ce luni la rând nu a avut niciun contact cu monarhul. Cei de la Palatul Buckingham au refuzat să comenteze la început, dar mai târziu au dat de înțeles că a avut loc un apel, iar un alt apel telefonic este programat săptămâna aceasta.

„Nu îmi pot imagina că ducii de Sussex ar refuza invitația de a petrece timp cu Majestatea Sa”, spune o sursă. Prințul Harry și Meghan Markle sunt dornici să se alăture familiei regale de Crăciun, dar pun o condiție.

Ce vor Harry și Meghan ca să revină în Marea Britanie

Cei doi se vor întoarce în Marea Britanie în perioada festivă dacă primesc garanții că vor avea securitatea asigurată. Se pare că ducii vor să schimbe situația cu Regele, care i-a întâlnit doar de câteva ori pe nepoții săi, Prințul Archie, de 4 ani, și Prințesa Lilibet, de 2 ani.

Surse apropiate celor doi au declarat pentru Times că ar avea nevoie de o „invitație oficială” din partea Regelui sau a Palatului Buckingham pentru a putea rămâne pe o proprietate protejată, cu o securitate adecvată pentru întreaga familie.

Harry vrea să plătească pentru protecție

Prințul Harry este implicat în prezent într-o luptă juridică cu Ministerul de Interne pentru decizia de a-i elimina protecția Poliției atunci când se află în Marea Britanie, în ciuda faptului că s-a oferit să plătească pentru asta.

Un reprezentant legal spune că „nu se poate întoarce la casa lui”, deoarece este prea periculos, dar consilierii regali cred că o cazare temporară pe moșia regală, care are protecție sporită, ar putea fi pusă la dispoziție pentru vizite scurte.

Experții regali cred că Harry și Meghan ar trebui să semneze un contract de confidențialitate

Vestea că Meghan Markle și Prințul Harry sunt la un pas să petreacă sărbătorile la Sandringham îi uimește pe experții regali. Ei cred că Meghan Markle și Prințul Harry ar trebui să fie forțați să semneze un acord de confidențialitate dacă intenționează să petreacă Crăciunul la Sandringham cu familia regală.

Experții regali sunt îngrijorați că orice s-ar spune la un eveniment de familie ar putea ajunge să devină public într-o serie Netflix sau într-o carte.

Foto: Hepta, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton