Regele Charles, scrisoare emoționantă, la trei luni de la moartea Prințesei Diana: „Acum vedem printr-un pahar întunecat”

.

O scrisoare pe care Regele Charles a scris-o imediat după moartea Prințesei Diana, pe 31 august 1997, dezvăluie faptul că acesta a fost afectat de decesul fostei sale soții. Regele, care era atunci Prințul Charles, a scris despre „golul insuportabil” lăsat trecerea în neființă a unei persoane tinere.

Regele Charles, scrisoare dureroasă după decesul Prințesei Diana

La mai puțin de patru luni după ce Prințesa Diana a murit într-un accident de mașină la Paris, Regele Charles a scris o scrisoare emoționantă. Scrisoarea, trimisă lui Peter Houghton, a fost recent vândută la licitație pentru 2.000 de dolari, potrivit Daily Mail.

Fostul prinț de Wales a scris despre „nedumerirea și confuzia care însoțește îndepărtarea cuiva atât de tânăr din lume” în scrisoarea datată 8 decembrie 1997.

Este clar în scrisoare că Houghton este și el îndurerat, deoarece fostul Pinț de Wales scrie că inima lui „sângerează” pentru el după moartea „dragii Liz” (pe care actualul monarh a numit-o „un factor de îmbunătățire a vieții”) după o boală.

Pe atunci Prințul Charles a adăugat că își poate imagina „agonia” prin care trecea Houghton și „tânjește să fluture o baghetă magică pentru a schimba situația”.

Scrisoarea se adresează apoi „nedumeririi și confuziei care însoțesc îndepărtarea cuiva atât de tânăr din lume” – un sentiment familiar, deoarece fosta lui soție, Prințesa Diana, avea doar 36 de ani la momentul morții ei.

Citește și: Ritualul pe care Regina Elisabeta l-a urmat pe parcursul domniei. Regele Charles a adoptat obiceiuri asemănătoare

Citește și: Regele Charles și Kate Middleton, implicați într-un scandal de proporții. Ce comentarii tulburătoare ar fi făcut despre Meghan Markle și Archie

Scrisoarea de trei pagini este dtată cu 8 decembrie 1997, la puțin peste trei luni după moartea Prințesei Diana, care a lăsat în urmă doi copii, pe Prințul William, care e atunci avea 15 ani, și Prințul Harry care la momentul morții mamei sale avea 12 ani.

Ce crede monarhul britanic despre viața de apoi

Este semnat „Charles” și are inclus în vânzare plicul original, care avea instrucțiunile viitorului monarh pentru ca scrisoarea să fie livrată „de mână”.

Potrivit unui reprezentant al casei de licitații, „această scrisoare lungă scrisă de mână către „Peter” își exprimă simpatia pentru moartea unei persoane dragi. Charles a fost probabil deosebit de emoționat în momentul în care a scris scrisoarea, deoarece prințesa Diana murise în mod tragic cu doar câteva luni înainte, în august 1997.”

Citește și: 4 alimente pe care Familia Regală nu le va gusta niciodată. Dezvăluirile făcute de Regina Camilla

Citește și: Meghan Markle, cu un accesoriu de 4.700 dolari în prima zi a vizitei în Columbia. Ducesa de Sussex, în trei ținute spectaculoase

Scrisoarea detaliază, de asemenea, credința creștină a regalului și convingerile sale cu privire la ceea ce se întâmplă când cineva moare, citând un pasaj biblic care spune: „Acum vedem printr-un pahar întunecat, dar apoi față în față”.

El a adăugat: „Personal, cred că există o altă dimensiune dincolo de aceasta fizică și că vom fi uimiți să o descoperim singuri atunci când, în cele din urmă, sau la un moment dat, suntem chemați să facem acea călătorie pentru noi înșine”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Regele Charles și Prințesa Diana

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton