Regele Charles a împlinit 75 de ani. Cum a fost surprins de Harry, după ce luni de zile nu și-au vorbit

.

Prințul Harry nu a fost prezent la ziua de naștere a tatălui său, Regele Charles, dar l-a sunat și i-a urat toate cele bune. Cu toate astea, un expert regal crede că ruptura este încă adâncă.

Regele Charles a împlinit, ieri, 75 de ani, dar nu l-a avut pe Harry lângă el în ziua lui cea mare, după ce un reprezentant al Prințului a spus săptămâna trecută că nu a existat nicio invitație din partea familiei regale la sărbătoarea prilejuită de ziua de naștere a tatălui său.

Se împacă Harry cu Regele Charles?

În schimb, ducele de Sussex și-a sunat tatăl pentru a-i face urări de ziua de naștere, iar despre această mișcare unii fani regali cred că poate însemna începutul sfârșitului dramei dintre Harry și familia regală. Relațiile s-au răcit semnificativ între Prințul Harry și fratele său, Prințul William, și Rege de la publicarea, la începutul acestui an, a cărții sale de memorii.

Volumul „Spare” („Rezervă”) a explorat în detaliu sentimentele lui Harry față de mai mulți membri ai familiei regale și a luat în derâdere instituția în sine, spre supărarea rudelor sale.

Dincolo de toate astea, Harry, care locuiește acum în California, nu a rămas indiferent și a vrut să îi fie aproape tatălui său la ceas aniversar. Surse regale spun că apelul a fost o „surpriză plăcută” pentru Charles, care nu mai avea cu fiul său niciun contact, nici prin telefon, nici prin mesaj, iar asta de ceva timp.

Citeşte și: Charles se dă în vânt după o singură băutură. O consumă și când ajunge în România, într-un pahar specific

Citeşte și: Dior vs Louis Vuitton. Regina Camilla și Brigitte Macron și-au arătat clasa pe covorul roșu

Ce își dorea Harry de la Regele Charles

Dar după ce Harry și Meghan au făcut o serie de dezvăluiri despre familia regală în ultimele luni, o rezoluție a rupturii lor pare încă departe, un expert susținând că Regele nu va ceda unei solicitări cheie din partea fiului său.

„Prințul Harry dorește scuze din partea familiei regale pentru felul în care el și Meghan cred că au fost tratați atunci când erau activi.

Din moment ce acest lucru nu se va întâmpla și Regele i-a evacuat din Frogmore Cottage după lansarea și publicarea volumului său, ruptura este adâncă”, a spus comentatorul regal Richard Fitzwilliams pentru Daily Express US.

Deși Harry și Regele nu au vorbit de câteva luni, Fitzwilliams crede că Prințul încă are o mare admirație pentru tatăl său.

Citeşte și: Scandal în familia Regelui Charles! Regalul care a sedus-o pe soția unui oficial din Kenya

Citeşte și: Charles și Camilla au sosit în Franța. Regina, la un pas să rămână fără pălărie la întâlnirea cu Macron

Cum și-a sărbătorit Regele Charles ziua de naștere

Regele și-a sărbătorit ziua alături de prietenii săi apropiați și de familie la casa sa din Clarence House.

Conform surselor, Charles era într-o dispoziție excelentă după o zi plină, care a inclus două angajamente oficiale: lansarea unui proiect de caritate, care să împiedice risipa de alimente, și o recepție pentru asistente și moașe la Palatul Buckingham. „ „A avut o zi de naștere foarte fericită”, a spus un consilier regal.

La Londra, clopotele Westminster Abbey au sunat în semn de sărbătoare. La amiază, s-au tras 41 de tunuri din Green Park. O oră mai târziu, Honorable Artillery Company a lansat un salut cu 62 de tunuri lângă Turnul Londrei.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton