Reese Witherspoon a venit la Globurile de Aur 2024 cu fiul ei. Ce mult seamănă Deacon cu fostul ei soț, Ryan Phillippe

.

Reese Witherspoon a apărut, duminică, pe covorul roșu de la Globurile de Aur 2024 alături de fiul ei cel mare, Deacon Phillippe.

Actrița din producția „Legally Blonde” a uimit într-o rochie neagră fără bretele, acoperită cu o fundă roz la nivelul decolteului. Reese Witherspoon, în vârstă de 47 de ani, și-a completat ținuta clasică cu un colier de argint. De asemenea, a mai purtat o brățară și cercei cu diamante.

Fiul lui Reese Witherspoon, copia lui Ryan Phillippe

Fiul actriței în vârstă de 20 de ani – care seamănă foarte mult cu celebrului lui tată Ryan Phillippe – a optat pentru un smoking negru clasic. Deacon a spus pentru Variety că mama lui i-a dat trei sfaturi pentru debutul său la Globurile de Aur: „Gumă, dezinfectant pentru mâini și fii drăguț cu toată lumea”, a glumit el.

Reese Witherspoon, prietenă cu Ryan Phillippe

Pe lângă Deacon, Reese Witherspoon mai are o fiică, pe Ava Phillippe, cu fostul ei soț, Ryan. Cei doi actori s-au căsătorit în 1999 și s-au despărțit în 2008.

Reese Witherspoon și Ryan Phillippe, care păstrează o relație relație amiabilă de dragul copiilor, au fost prezenți la petrecerea de lansare a albumului fiului lor, în martie anul trecut.

Reese Witherspoon a divorțat și de al doilea soț

În 2011, Reese Witherspoon s-a căsătorit cu Jim Toth, cu care l-a întâmpinat ulterior , în 2012, pe Tennessee, fiul lor. Toth, 52 de ani, și Witherspoon și-au unit destinele în 2011, la ferma ei din California, după ce s-au întâlnit timp de aproximativ un an.

„Am avut noroc. Am fost foarte norocoasă”, spunea ea pentru Marie Claire în septembrie 2011. „Este atât de minunat cu copiii. Sunt binecuvântată”, preciza Reese Witherspoon.

Cu toate acestea, în martie 2023, cei doi au anunțat că divorțează. “Avem câteva veşti personale de împărtășit. Cu multă grijă şi considerație am luat decizia dificilă de a divorța. Ne-am bucurat de atâția ani minunați împreună şi mergem înainte cu dragoste şi respect reciproc pentru tot ceea ce am creat împreună”, și-a început Reese Witherspoon mărturisirea pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Kate Middleton o copiază pe Angelina Jolie? Ținutele asemănătoare pe care le-au purtat pe covorul roșu

Citeşte și: Ioana Blaj, surprinsă de maimuțe în vacanța pe care o petrece cu Ducu Ion în Thailanda: „Voia să îmi caute în geantă”

Citeşte și: Spike și Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, s-au despărțit? „Rămânem prieteni”

Citeşte și: Harry și Meghan îi folosesc pe Archie și Lilibet ca să își netezească drumul către familia regală. Ce vrea Charles să facă

Citeşte și: Russell Crowe, dezvăluire neașteptată despre familia sa. Cine ar fi strămoșul actorului. „Ce ziceți de această ciudățenie?”

De ce au ajuns la separare

Actrița a mai spus că prioritatea rămâne copilul lor. “Aceste chestiuni nu sunt niciodată ușoare şi sunt extrem de personale”, a adăugat diva.

Conform unor surse, cei doi au ajuns la separare pentru că marea dragoste pe care o trăiau s-a transformat treptat într-o relație platonică. Reese Witherspoon și Jim Toth au astăzi custodie comună pentru fiul lor.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton