Rebecca Loos susține că l-a găsit pe David Beckham în pat cu un model în timpul aventurii lor: „A durut!”

.

Rebecca Loos dă de pământ cu David Beckham după ce a fost pusă într-o lumină negativă în documentarul acestuia de pe Netflix și a fost creionată ca cea care i-a provocat o mare suferință Victoriei Beckham.

Rebecca Loos, care a avut aventură cu David Beckham la începutul anilor 2000, și-a amintit că s-a simțit rănită când l-a găsit în pat cu o altă femeie, când ei aveau o relație.

Citeşte și: Atacul lui Meghan Markle asupra Prințesei Kate. Memoriile soției lui Harry, ultima lovitură pentru regali

Citeşte și: Meryl Streep și Don Gummer nu mai sunt împreună de șase ani, dar au ascuns despărțirea: „Vor avea mereu grijă unul de celălalt”

David Beckham, disputat de mai multe femei

Fosta asistentă personală, în vârstă de 46 de ani, a susținut că a fost la o petrecere cu jucătorul care activa atunci la Real Madrid, în vârstă de 48 de ani, dar acesta a lăsat-o singură și s-a ascuns în fundul grădinii cu un model spaniol.

„Asta a durut”, a spus Loos pentru Daily Mail Sunday, în timp ce își amintea de petrecerea de la casa legendei fotbalului, Ronaldo Nazário, de pe 22 septembrie 2003.

„Mâncarea a fost minunată, o trupă de samba din Brazilia și șampanie”, mărturisește femeia. Cu toate acestea, noaptea ei a luat o întorsătură neașteptată atunci când soția lui David, Victoria Beckham, l-a sunat pe telefonul mobil.

„Este supărată pentru că îl suna pe David și el nu răspundea”, a explicat Loos. „Am spus că nu știu unde este. Și ea spune: „Nu închide, du-te și găsește-l”, a continuat ea.

„A fost  ceva de genul „OK…” „Deci era puțin ciudat. Am intrat în casă, am urcat scările și i-am văzut pe cei doi bodyguarzi ai lui David în fața ușii”, mărturisește Loos.

Citeşte și: Victoria Beckham rupe tăcerea despre presupusa aventură a lui David Beckham: „Cel mai greu moment din viața mea”

Citeşte și: Victoria Beckham, colecție impresionantă de inele de logodnă. Cât valorează cele 15 bijuterii primite de la David Beckham

Rebecca Loos l-a văzut pe sportiv în pat cu altă femeie

Rebecca le-a spus că soția fotbalistului e la telefon, iar unul dintre bodyguarzi a „dispărut” prompt în interiorul dormitorului. „Când s-a întors, David era cu el. Vedeam modelul în fundal întins pe pat. Eram furioasă și m-am uitat la el, i-am dat telefonul și i-am spus „soția ta”, a afirmat Loos.

Fostul căpitan ar fi vorbit în liniște cu componenta Spice Girls, în vârstă de 49 de ani, înainte de a-i înmâna telefonul lui Loos. „Am fost atât de rănită”, a spus ea.

Loos a dezvăluit pentru prima dată aventura cu sportivul într-un interviu din 2004.

„Trebuie să-ți amintești că este un bărbat căsătorit. Dacă e la prânz cu Victoria? Trebuie să aștepți să vină la tine”, a spus ea pentru Sky News la acea vreme.

David Beckham se crede o victimă în această poveste

David Beckham a negat acuzațiile lui Loos, dar și a altor femei care au susținut că au trecut prin patul lui în timp ce era căsătorit.

„Nu știu cum am trecut prin asta”, a spus David în documentarul Netflix „Beckham”, care a fost lansat la începutul acestei luni. „Victoria este totul pentru mine. Să o văd rănită a fost extrem de dificil, dar suntem luptători”, a adăugat el.

„Trebuie să luptăm unul pentru celălalt și pentru familia noastră. Pentru ceea ce aveam merită să luptăm”, a susținut David Beckham.

Rebecca Loos susține că a spus adevărul de dragul familiei sale

Rebecca Loos, care acum este asistentă și locuiește în Norvegia cu soțul ei și cei doi copii, a spus că vrut să vorbească dincolo de documentar pentru a se apăra.

„Și eu am o familie, am copii. Și ei au Google, pot viziona documentare”, a spus ea pentru presă. “Vreau ca ei să știe că mama lor a fost suficient de curajoasă să se ridice împotriva lor și să susțină adevărul”, a precizat Rebecca Loos.

Ea are doi băieți cu medicul norvegian Sven Christjar Skaiaa, cu care s-a căsătorit în 2012.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton