Reacțiile vedetelor după moartea actriței Rona Hartner. „Nu gândea nimic rău, vedea totul în bine”

.

Rona Hartner a murit la 50 de ani, în urma unui cancer violent. Mai multe vedete se arată devastate de această pierdere cutremurătoare. Printre ele se află Cristina Cioran, Crina Mardare, Mihai Trăistariu, Ovidiu Lipan Țăndărică etc.

Rona Hartner cânta, dansa, juca și picta cu aceeași pasiune. Iubea viața și era o explozie de energie. Moartea ei lasă o țară întreagă în lacrimi. Rona Hartner spunea că nu a înțeles niciodată de unde a venit boala, că a făcut cancer la plămâni deși nu fumase niciodată, asta după ce în 2019 se luptase cu cancerul la colon.

Val de mesaje după moartea actriței Rona Hartner. Cei care au cunoscut-o se declară devastați

Cristina Cioran a admirat-o întotdeauna pe artista cu un suflet atât de sensibilă. Actrița spune despre ea că nu purta nimănui ranchiună și că filmele pe care le lasă în urmă trebuie urmărite, pentru că acolo Rona Hartner face cu adevărat dovada talentului ei.

Cristina Cioran: „E ceva îngrozitor, sunt alături de familia Ronei cu gândul, cu sufletul”

„Îmi pare rău că s-a stins, a scăpat de chin. E ceva îngrozitor, sunt alături de familia Ronei, cu gândul, cu sufletul. Dumnezeu știu că va avea grijă de ea, că a fost un om deosebit, o persoană veselă, lipsită de ranchiună, într-o lume atât de dificilă, lumea artistică, îngrozitor de grea și de greu de gestionat. Pentru o persoană sensibilă este aproape imposibi de reușit. Și iată că vorbim prea mult atunci când se sting, când îi pierdem, prea puțin când sunt în viață. Nu știm să ne apreciem între noi, să ne iubim suficient”, a mărturisit Cristina Cioran, la Antena Stars.

Vedeta are și o explicație pentru care marea actriță și-a ascuns suferința.

„Nimeni nu e interesat să vadă prin ce chin treci. Ea trebuia să arate cât de veselă este, pentru că asta voia lumea. Un om extrem de sensibil, de optimist. Și-a dorit să trăiască pentru fetița ei, pentru familia ei. Pe de altă parte, ăsta este și sfatul medicilor. Să fii optoimist, să îți dorești să trăiești. Să nu te lași, să lupți. Dar când ești acasă, în intimitatea ta, tu știi prin ce treci.

Ne-am văzut la ziua ei, acum câțiva ani, a fost minunat, era o tipă faină. După, fiind pandemie, nu s-a mai putut ține ziua ei. Ne-am văzut și la o emisiune. Îmi aduc aminte că îmi spunea că ea doar verbalizează ce își dorește și ceva se întâmplă și i se întâmplă”, mai spune Cristina Cioran.

Crina Mardare, după moartea Ronei Hartner: „Nu suporta să te vadă trist”

Crina Mardare se declară marcată de această veste dureroasă. Vedeta și Rona Hartner au petrecut mult timp împreună atunci când actrița făcea parte din proiectul Te cunosc de undeva. „O știam de mult timp pe Rona, dinainte de Revoluție. M-am reîntâlnit cu ea după mulți ani, la Te cunosc de undeva, exact acum un an și jumătate. Era o tipă atât de veselă, atât de plină de viață.

Avea atât de multe de povestit și de împărtășit. Toate întâlnirile noastre de la repetiții erau extraordinare, avea o bucurie, o vitalitate și o energie pozitivă. Nu suporta să te vadă trist. Totdeauna, dacă vedea pe cineva că e supărat, spunea: „Ce e asta, asta nu înseamnă nimic, trebuie să gândim tot timpul pozitiv”. Voia să ne adune, să ne strângă, să ieșim la un restaurant, să ne bucurăm de viață”, spune Crina Mardare.

„Nu voia să vorbească despre nimic ce s-a petrecut rău în viața ei sau despre oamenii care au vorbit-o de rău”

Își găsește greu cuvintele, pentru că Rona Hartner nu poate fi catalogată în câteva cuvinte, ea fiind un adevărat talent.

„Mi-e foarte greu să vorbesc despre ea la trecut. Era o artistă senzațională. Vocea ei era unică, avea un timbru special și un mod de a cânta absolut special. O recunoșteai dintr-o mie. Și era, ca și artist, extrem de versatilă, intra imediat în orice rău, în orice piesă. Cânta la pian, îmi cânta tot felul de chestii. Era extrem de credincioasă, se ducea tot timpul la slujbe.

Nu gândea nimic rău, vedea totul în bine. Nu voia să vorbească despre nimic ce s-a petrecut rău în viața ei sau despre oamenii care au vorbit-o de rău sau care nu îi trimiteau gânduri bune. Treceau pe lângă ea, pur și simplu. Tot timpul spunea: „Nu mă gândesc decât la Dumnezeu și mă las în mâinile lui”, astea erau cuvintele”, adaugă ea.

Citeşte și: Ozana Barabancea, prima reacție după moartea Ronei Hartner: „A fost o mare artistă, cu o putere si un magnetism scenic de admirat” / Exclusiv

Citeşte și: Rona Hartner a murit la 50 de ani. Artista s-a luptat cu cancerul de două ori

Citeşte și: Ce fiică frumoasă are Rona Hartner. Rita Sumalya are 15 ani și a jucat deja în trei filme

Citeşte și: Cine este Rocco Sedano, tatăl fiicei Ronei Hartner. Cum a anunțat-o artista pe Rita că are

cancer

Citeşte și: Ultimele imagini cu Rona Hartner în viață. Ce spunea despre moarte / Video

„M-a întristat foarte tare când am aflat de plecarea ei”

Și Ovidiu Lipan Țăndărică se declară îndurerat de dispariția Ronei. „O vestă tristă. A murit Rona Hartner. Am pierdut o artistă adevărată, o colegă, o prietenă. M-a întristat foarte tare când am aflat de plecarea ei la cele veșnice. Mai aveam multe proiecte muzicale de realizat împreună.

A fost un om vesel, care reușea cu optimismul ei să ne înveselească pe toți! Am pierdut un om cu adevărat valoros! Dumnezeu să o odihnească în pace și să o aibă în paza sa”, spune el, pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Iubirile furtunoase ale actriței Rona Hartner. De ce a fost numită „amanta președintelui Emil Constantinescu” și cine e tatăl fiicei sale

Citeşte și: Rona Hartner, avere importantă pierdută. Fostul soț „a plecat cu tot ce a vrut” de la artistă. „Mi-a făcut o listă”

Mihai Trăistariu, despre duetul cu Rona Hartner

Mihai Trăistariu a fost la un pas să aibă un duet cu Rona Hartner, dar viața a făcut ca acest lucru să nu se mai întâmple: „Of, nu pot să cred! Trebuia să fac un duet cu ea acum două luni, la Festivalul de la Mamaia. Alesesem melodia … DE-AR FI SĂ VII, din repertoriul Mihaelei Runceanu”.

Dan Negru: „Rona, să rămână așa cum am stabilit atunci, la filmări”

Un mesaj emoționant a avut și Dan Negru, după moartea actriței: „Rona, să rămână așa cum am stabilit atunci, la filmări: lasă-i pe toți să plângă că ai plecat. Hai să zâmbim că ai trăit”, a transmis el.

„Of, Rona Hartner! Ce om și suflet frumos! Dumnezeu să te odihnească!”

Cezar Ouatu a rămas împietrit la auzul acestei vești. Artistul spune despre Rona Hartner că era un om frumos. „Of, Rona Hartner! Ce om și suflet frumos! Dumnezeu să te odihnească!”, a fost mesajul lui Cezar Ouatu.

Constantin Enceanu: „A plecat într-o lume fără dor”

Constantin Enceanu deplânge plecarea Ronei Hartner. Artistul și-a mai pierdut în urmă cu un an un coleg de scenă, pe prietenul lui de mulți ani, Mâțu Stoian:

„Inegalabila Rona Hartner a plecat într-o lume fără dor! Dumnezeu sa te aibă în pază!”, a scris el pe Facebook, într-o poză în care apare cu marea artistă.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton