Reacțiile vedetelor după meciul România – Olanda din optimile Euro 2024. Smiley, Andreea Esca, Mihai Morar, mândri de „tricolori”: „Avem echipă”

.

România a jucat marți, 2 iulie, cel mai important meci al echipei naționale de la Euro 2024, împotriva Olandei. Partida s-a disputat la Munchen și, deși „tricolorii” au pierdut cu scorul 3-0, rezultatul nu i-a descurajat pe românii de pretutindeni care au continuat să felicite jucătorii români pentru performanța lor. Jucătorii români au fost susținuți atât din fața televizoarelor, cât și din tribune, de milioane de oameni, printre care și numeroase vedete.

Loredana, Andreea Esca și Pavel Bartoș, în tribune la Munchen

Mai multe vedete din showbizul autohton au susținut echipa națională de fotbal a României în meciul cu Olanda și au sperat până în ultima clipă la un rezultat favorabil. Pentru a fi mai aproape de „tricolori”, celebrități precum Andreea Esca, Mihai Bobonete, Pavel Bartoș, Loredana, Marius Moga au călătorit în Germania și au scandat din tribune „Hai, România!”.

Loredana s-a filmat pe stadionul din Munchen unde era alături de fiica sa, Elena Boncea, dar și de Andreea Esca, pe care o ținea în brațe.

Mihai Bobonete a mers pe stadion la fiecare meci al naționalei, iar partida din optimile Euro 2024 nu a făcut o excepție. Actorul a transmis și un mesaj pe rețelele de socializare, după ce România a pierdut în fața Olandei.

Citește și: Ce au făcut „tricolorii” înaintea meciului cu Olanda din optimile Euro 2024, de la Munchen: „10 minute de relaxare” / Galerie foto

Citește și: Povestea lui Radu Drăgușin, copilul-fenomen care a devenit liderul echipei naționale a României

„Echipa Națională de Fotbal a Româiei… Vă iubesc bă băieți! Bravo! Excelenta prestație și excelentă energie transmisă către un popor întreg! Acum cred mai mult în noi! Mulțumesc!”, a scris Mihai Bobonete pe Instagram.

Andreea Esca, care a văzut meciul live, a ținut și ea să transmită un mesaj pe rețelele de socializare.

„Vă mulțumim că am ajuns atât de departe! Vă iubim!”, este mesajul vedetei.

„Eu nu am văzut meciurile României de acum 25 de ani, cele despre care lumea încă vorbește. Dar știu ce am văzut în seara aceasta. Am văzut o echipă unită, care a luptat până în ultimul moment. Am văzut niște oameni muncitori și talentați care au făcut o țară întreagă să se unească. Nu am învățat numai lucruri despre fotbal, ci despre oameni, despre ambiție și iubire pentru sportul ăsta frumos. Felicitări @echipanationala Abia aștept să vă urmăresc și să vă susțin și pe viitor”, a scris și Ana Bodea pe Instagram.

Mihai Morar, Corina Caragea, mesaje de susținere după meciul pierdut la Euro 2024

Vedetele au felicitat echipa națională de fotbal a României pentru parcursul lor la Euro 2024. Mihai Morar, Corina Caragea, Ramona Păun, Andreea Berecleanu sunt o parte din cei care au urmărit meciul din fața micilor ecrane.

Mihai Morar este una dintre persoanele publice care au felicitat „tricolorii” pentru performanța de la Euro 2024.

„ONOR, ROMÂNIA! Am mers la EURO cu o echipă și ne-am întors cu o națiune. În două săptămâni, copiii noștri ne-au învățat să cântăm iar din toți plămânii „Deșteaptă-te, române!” Nu noi i-am învățat să iubească România, ci ei, copiii, ne-au învățat să ne reîndrăgostim de România”, a scris Mihai Morar pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Marilena, soția lui Gheorghe Hagi. Cum a început povestea de dragoste dintre „Regele fotbalului românesc”​ și mama lui Ianis Hagi

Citește și: Răzvan Marin, un fotbalist remarcabil şi un familist devotat. Cine este soţia sportivului şi cu ce naţională de la EURO ţine

Corina Caragea, care s-a aflat în studioul Știrilor Pro TV, a reacționat și ea după ce România a fost eliminată în optimile Euro 2024.

„Am pierdut o calificare, dar am câștigat o generație de suflet!”, a scris prezentatoarea știrilor sportive.

Echipa Națională de Fotbal a României a avut și o mică susținătoare, care a purtat tricoul naționalei. La fel ca la meciurile trecute, Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol, a îmbrăcat un tricou personalizat și a fluturat steagul, iar celebrul ei tată a filmat adorabilul moment.

„Avem echipă, e doar începutul! Hai, România!”, a scris și Smiley pe InstaStory după partida cu Olanda.

George Vintilă a scris și el un mesaj, alături de o fotoghrafie în care ține în mâini o bandă tricoloră: „Vă mulțumim”.

Codin Maticiuc a văzut meciurile Naționalei alături de tată său

Codin Maticiuc a creat o postare specială adresată echipei Naționale de Fotbal a României, căreia spune că îi este recunoscător. Actorul a recunoscut că nu a crezut niciodată că România va ajunge până în optimile Euro 2024 și spune că a regretat că nu s-a aflat în tribune la nicio partidă.

„Recunoscător Naționalei. Da. Chiar sunt. Și mă declar și de la primele rânduri cu mustrări de conștiință că n-am crezut nici că ne calificăm la europene, darămite să mai trecem și de grupe. Sunt un fan destul de înfocat al echipei noastre. Merg la toate meciurile la care am ocazia să merg, la majoritatea merg în tricou de joc, cumpăr și bilete și merch, am văzut documentarul pe Voyo, ce să mai… fan disciplinat. Și pentru că sunt la ceasul confesiunii recunosc și că am fost la amicalurile cu Bulgaria și Liechtenstein și am fost tare trist apoi. Probabil că și ăsta e motivul pentru care nu m-am dus la niciun meci în Germania. Am avut bilete la primul, eu cu un tovarăș. Și nu ne-am dus. Niște proști. Doamne, ce meci, ce atmosferă. Am fost cu băiatul ăsta, alți câțiva amici și tata la o terasă. Am crezut ca mi se face rău la propriu de tot sângele care-mi venea-n cap”, a povestit Codin Maticiuc pe pagina sa de Facebook.

Următoarele meciuri, spune actorul, le-a văzut tot din fața micilor sau marelor ecrane, împreună cu tatăl lui și alți prieteni.

„Mai liniștit am fost la al doilea, cu Belgia. Dar atmosfera superbă, am postat pe instagram și s-au strâns undeva la 150-200 de oameni în parc la terenurile de la Padel Mania pe lângă 2-3 ai mei și tata. Aplauze la fiecare fază, Niță era on fire, ce să mai… Calificarea din poziția de lider am văzut-o tot cu tata, cu nepotul lui Ion Țiriac Sr, băiatul prietenului meu și cu câțiva prieteni producători de film și muzică. Super atmosferă. Sunt un prost că nu m-am dus în Germania”, a precizat el.

Partida cu Olanda a văzut-o de pe o insulă din Grecia, unde se află în vacanță. Deși spune că i-a părut rău că nu a ajuns pe stadion la niciun meci de la Euro 2024, Codin Maticiuc a realizat că și-a creat, astfel, amintiri de neuitat alături de tatăl lui.

„România mea a fost extraordinară de la calificări până la ultimul meci. Ce a făcut Edy Iordănescu este exact ce voiam noi mereu. Să luptăm. Să arătăm că vrem. Chiar să avem și de ce să sperăm în fața unor echipe mai bune, de la prima la ultima. Am regretat doar că nu m-am dus la campionat și am fost doar la meciurile de calificări de acasă. Apoi am realizat că am văzut toate meciurile României la terase diferite, cu oameni diferiți dar cu tata mereu alături. Și tata sigur n-ar fi venit în Germania așa că prefer amintirea să-mi rămână așa. Iartă-mă, Doamne, că nu mi-am dat seama din prima.”, a scris actorul în mediul online.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini cu vedetele care au susținut România în optimile Euro 2024

Sursă foto: Instagram

Vezi pe Libertatea Rezultate Evaluare Națională 2024 – notele pe județe și cum poți face contestație la notele de la Evaluare!

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton