Reacţia rapperului Sean „Diddy” Combs, după apariţia imaginilor şocante în care o agresa pe fosta iubită, Cassie: „Sunt dezgustat”

.

Sean „Diddy” Combs și-a cerut scuze duminică pentru că a agresat-o fizic pe fosta sa iubită, Cassie Ventura, la două zile după ce în media a apărut o înregistrare video cu violenţa. Celebrul rapper a împins-o şi a lovit-o cu picioarele pe fosta parteneră, după ce luni de zile a negat acuzaţiile acesteia de agresiune.

Reacţia rapperului Sean „Diddy” Combs, după ce şi-a agresat fosta iubită

Cassie, pe numele real, Cassandra Ventura, l-a dat în judecată pe Sean „Diddy” Comb, în noiembrie 2023, sub acuzaţiile că a fost abuzată sexual, fizic şi emoţional de artist, ani de zile. Vedeta de la Hollywood a negat acuzaţiile din procesele intentate, însă după apariţia imaginilor şocante, Diddy şi-a schimbat total poziţia.

Pe pagina sa de instagram, Sean „Diddy” Combs a recunoscut că a bătut-o pe fosta sa iubită, Cassie Ventura, în hotel, în 2016 şi le-a mărturisit urmăritorilor lui că este dezgustat de comportamentul pe care l-a avut în trecut, precizând că a trecut printr-o perioadă întunecată din care încă încearcă să iasă.

„Comportamentul meu din acel videoclip este de neiertat. Îmi asum întreaga responsabilitate pentru acțiunile mele din acel videoclip. Eram dezgustat atunci când am făcut asta. Sunt dezgustat acum. Am mers și am căutat ajutor profesional. Am început să merg la terapie, la reabilitare. A trebuit să-i cer lui Dumnezeu mila și harul său. Îmi pare foarte rău. Dar sunt dedicat să fiu un om mai bun în fiecare zi. Nu cer iertare. Îmi pare cu adevărat rău.”, a fost declaraţia postată de Sean „Diddy” Combs pe Instagram, după apariţia imaginilor tulburătoare în care îşi bătea fosta parteneră cu mâinile şi cu picioarele.

Detaliile agresiunii fizice provocate de Sean „Diddy” Combs, fostei partenere, Cassie Ventura

Imaginile de supraveghere de pe data de 5 martie 2016, montate din mai multe unghiuri de filmare, l-au arătat pe celebrul rapper, producător şi afacerist, în timpul unui incident care, conform plângerii fostei partenere, Cassie Ventura, a avut loc la fostul hotel InterContinental din Century City, Los Angeles.

În videoclip, Cassie Ventura iese dintr-o cameră de hotel și se îndreaptă spre lifturi. Având doar un prosop în jurul taliei, Diddy aleargă pe hol după fosta parteneră, pe care o prinde de ceafă și o aruncă la pământ, în timp ce îşi ţinea prosopul cu o mână. La câteva secunde după, se întoarce şi o loveşte cu piciorul, potrivit imaginilor halucinante.

Citeşte şi: Rapperul Sean ”Diddy” Combs, acuzat de violență fizică și viol de fosta iubită, cântăreața Cassie

În timp ce Casie Ventura este la pământ, Diddy ridică geanta şi valiza de pe podeaua de lângă lifturi şi se întoarce pentru a o lovi din nou pe cântăreaţă, în timp ce aceasta zace nemișcată pe podea. Trec aproximativ patru secunde între cele două lovituri, apoi o târăște pe aceasta înapoi spre cameră.

Cassie Ventura se ridică încet şi începe să adune obiectele de pe podea. Se îndreaptă spre un telefon de pe peretele holului de hotel, iar Diddy se întoarce şi o împinge din nou. Câteva secunde mai târziu, artistul se aşază pe un scaun şi aruncă un obiect de pe masă spre fosta parteneră.

După apariţia imaginilor tulburătoare, Cassie Ventura a refuzat să comenteze videoclipul apărut în media, după semnarea unui acord de confidenţialitate cu fostul partener.

Sean „Diddy” Combs nu riscă să fie urmărit penal

Biroul Procurorului Districtual din comitatul Los Angeles a emis o declarație vineri, referitoare la videoclipul de supraveghere din 2016.

„Suntem conștienți de videoclipul care circulă online și care pare să-l arate pe Sean Combs agresând o tânără în Los Angeles. Considerăm imaginile extrem de tulburătoare și greu de urmărit”, se arată în declarația postată pe Instagram, potrivit foxnews.

Tot în declaraţiile oficiale este menţionat şi faptul că dacă imaginile sunt din 2016, nu se pot face acuzări, deoarece comportamentul violent ar fi avut loc dincolo de perioada în care o infracţiune de agresiune ar putea fi urmărită penal. Astfel că, pentru moment, nu există o anchetă deschisă pe numele lui Sean „Diddy” Combs, după publicarea imaginilor violente.

Citeşte şi: Sean ”Diddy” Combs, dat în judecată pentru agresiune sexuală. I se cer daune de 30 milioane dolari

Sean „Diddy” Combs, acuzat de cinci alte agresiuni şi violenţe

Începând din noiembrie, Combs s-a confruntat cu alte cinci procese civile în care este acuzat de o serie de comportamente sexuale inadecvate și alte activități ilegale. Chiar dacă a negat acuzaţiile, cazurile rămân active.

Autoritățile au percheziționat casele lui Combs din California și Florida, în martie, anul acesta, în cadrul unei anchete federale efectuate de o echipă a Departamentului de Securitate Internă care se ocupă de crimele de trafic de persoane, conform unui oficial senior al aplicării legii federale informat despre anchetă. Ancheta are la bază mai multe acuzații de agresiune sexuală.

Sursă foto: Facebook/ Profimedia; Sursă video: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton