Reacţia lui Cabral, după ce a fost prins de soţia lui că îi citea mesajele din telefon. Andreea Ibacka: „Nu poţi să recunoşti aşa ceva”

.

Cabral şi Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite şi longevive cupluri din lumea mondenă. Căsătoriţi de mai bine de 13 ani, cei doi au fost protagoniştii a fel şi fel de situaţii, pe care, acum şi le amintesc râzând. Una dintre ele constă într-un moment amuzant în care prezentatorul TV a fost prins de partenera de viaţă cum îi umbla prin telefon. Ce reacţie a avut acesta?

Reacția lui Cabral când Andreea Ibacka l-a prins că-i umbla prin telefon

Cabral şi Andreea Ibacka s-au cunoscut în 2007, pe platourile de filmare ale unei telenovele româneşti, iar la patru ani distanţă s-au căsătorit şi au devenit părinţii a doi copii pe nume: Namiko şi Tiago. Prezentatorul TV mai are o fiică din mariajul cu fosta soţie, pe nume Inoke, care locuieşte în Olanda.

În urmă cu câteva zile, cei doi au celebrat 13 ani de când şi-au unit destinele şi de când au avut fel şi fel de situaţii în mariajul longeviv. Printre ele se numără şi momentul când Cabral a fost prins de Andreea că i-a citit mesajele mai vechi din telefon.

Citeşte şi: Cabral și Andreea Ibacka au sărbătorit 13 ani de căsnicie. Cum arătau în anul 2007, când s-au cunoscut

Citeşte şi: Cum s-au îmbrăcat Andreea Esca, Andra și Delia la nunta Roxanei Hulpe cu Bogdan Rădulescu, co-fondator Untold. Dress code-ul evenimentului a fost “Circus” / Galerie foto

Pentru spynews.ro, actriţa a povestit cu zâmbetul pe buze cum s-a trezit cu telefonul deschis într-un mesaj vechi de jumătate de an. Fiind sigură că partnerul de viaţă a fost cel care i-a cotrobăit în device, aceasta l-a luat la întrebări pe Cabral, iar scuzele găsite de acesta au fost de-a dreptul fantastice.

”Și el s-a uitat în telefonul meu, da, acum nu foarte frecvent nici el, dar avem niște episoade amuzante, memorabile, în care decât să recunoască că a făcut așa ceva, în momentul în care am deschis telefonul pe un mesaj vechi de 6 luni, pe care era evident că nu intrasem eu, mi-a zis că a intrat să pună alarma să sune și că s-a încurcat cumva în meniu și ce să vezi întâmplare că a intrat pe mesajele de acum 6 luni. Noi avem același model de telefon, nu poți să recunoști așa ceva”, a spus Andreea Ibacka pentru spynews.ro.

Secretul mariajului fericit al lui Cabral cu Andreea Ibacka

Andreea și Cabral Ibacka au decis să-și unească destinele în 2011, formând un cuplu frumos și având împreună doi copii, Namiko și Tiago. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste care inspiră multă lume, iar secretul echilibrului în căsnicie, potrivit Andreei, constă în acordarea reciprocă a libertății și încrederii, un element cheie pentru păstrarea liniștii în cămin.

Cunoscuți pentru simțul lor bine dezvoltat al umorului, atât Andreea cât și Cabral sunt adesea întrebați de prieteni cu privire la anumite remarci pe care și le fac unul altuia, remarci care în alte cupluri ar putea duce la conflicte, dar nu și în cazul lor.

Citeşte şi: Reacția lui Cabral după a fost surprins în compania unor tinere, în fața unui club: „Pot spune fără apăsări că…”

Mai mult decât atât, în urmă cu ceva timp, Andreea Ibacka a fost invitată la „Fresh by Unica” unde a dezvăluit că ea şi Cabral formează un cuplu modern, motiv pentru care sarcinile casnice se împart în funcție de preferințe, dar și de abilitățile și experiența fiecăruia.

„Amândoi suntem destul de organizați. Se mai întâmplă uneori să-i cadă șosetele pe lângă coșul de rufe. Asta cred că e clasică la bărbați. Dar, în general, se pricepe, bagă rufele la spălat, calcă mai bine decât mine. Uite nu se bagă în bucătărie, acolo e treaba mea. Pe de altă parte, eu montez mobilă”, a spus Andreea Ibacka la „Fresh by Unica„.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton