Reacția actriței Kate Winslet când i s-a cerut să-și mascheze „colăceii” pe paltourile de filmare. „A fost intenționat!”

.

Kate Winslet a dezvăluit că „a refuzat să-și mascheze burtica”, după ce un membru al staff-ului i-a spus să facă acest lucru în timpul filmărilor pentru cel mai recent film al ei, „Lee”.

Kate Winslet a refuzat să-și mascheze „colăceii” la cererea colegilor

Actrița, câștigătoare a premiului Oscar, în vârstă de 48 de ani, a vorbit despre incident în timpul unui interviu făcut cu ocazia unui pictorial topless pentru publicația Harper’s Bazaar.

În cel mai nou film al său, superstarul de la Hollywood interpretează fotomodelul devenit fotograf în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Lee Miller. Producția este adaptată după biografia din 1985 „The Lives of Lee Miller de Antony Penrose”.

Kate a dezvăluit că în timpul filmărilor un membru al echipei i-a sugerat să stea mai dreptă pentru a-și ascunde „colăceii”.

„E un moment în care Lee stă pe o bancă în bikini… Și unul dintre membrii echipei a venit la mine și a spus: S-ar putea să vrei să stai mai dreptă! — Deci nu poți să-mi vezi burtica? Nu în viața asta! A fost intenționat, știi?” – a povestit ea, citată de Daily Mail.

De asemenea, ea a recunoscut că nu o deranjează să arate „mai puțin perfectă” așa cum se întâmplă când trebuie să interpreteze anumite persoanje pe ecran.

„Dimpotrivă. Mă mândresc cu asta, pentru că este viața mea, asta sunt eu și asta contează. Nu mi-ar trece prin cap să ascund asta” – a continuat.

Citeşte şi: Kate Winslet se machiază diferit în perioada menstruației. De ce face acest lucru

Citeşte şi: Kate Winslet a refuzat să-i fie retușat abdomenul într-o scenă intimă dintr-un serial

Citeşte şi: De ce Kate Winslet nu a avut o relație cu Leonardo DiCaprio

Citeşte şi: Anthony Hopkins şi Kate Winslet, gest impresionant pentru personalul medical din prima linie

Kate Winslet a jucat într-una dintre cele mai memorabile scene nud din toate timpurile din filmul Titanic din 1997, în timp ce o interpreta pe Rose, stătea întinsă pe o canapea după ce i-a cerut iubitului Jack – interpretat de Leonardo DiCaprio – să „o picteze ca pe una dintre modelele sale franceze”.

În 2021, în timp ce filma o scenă intimă pentru „Mare Of Easttown”, Kate și-a dorit ca personajul ei să fie portretizat ca „o femeie complet funcțională, cu defecte, cu un corp și o față care se mișcă într-un mod care este sinonim cu vârsta ei”.

„Cred că suntem puțin înfometați de asta”, a spus ea despre caât de rare au devenit trupurile feminine nefiltrate și realiste în film și televiziune în timpul unui interviu pentru New York Times.

Deși recunoaște că apariția ei „neplăcută” în serial poate fi surprinzătoare pentru unii telespectatori, ea a spus că a refuzat oferta regizorului Craig Zobel de a edita „un pic de burtă umflată”.

„Nu îndrăzni!” și-a amintit ea că i-a spus după ce el a asigurat-o că unghiul nu va fi difuzat.

În plus, ea a fost nemulțumită și a trimis înapoi posterul promoțional al seriei de două ori „pentru că a fost prea retușat” și știe câte „de multe linii” are într-adevăr lângă ochi.

Kate Winslet schimbă prefixul anul viitor

Vedeta va sărbători vârsta de 50 de ani anul viitor, dar se simte foarte confortabil în propria piele.

Ea a spus pentru Harper’s Bazaar: „Simt o mare ușurare că femeile se acceptă mult mai mult pe sine și refuză să fie judecate. Pentru că nu cunosc nicio singură contemporană care a crescut văzându-și mama uitându-se în oglindă și spunând: „Arăt bine!”

Mama nu a făcut-o niciodată: întotdeauna a fost – O, Doamne, nu cred că pot purta asta, arăt hippy, mi se pare că am fundul mare?

Pierdem atât de mult timp fiind critici înșine și pur și simplu nu o mai fac asta niciodată”.

Ea a adăugat: „Cred că oamenii au lucuri mai bune de făcut decât să spună – S-ar putea să vrei să faci ceva cu aceste riduri. Sunt mai confortabilă în mine cu fiecare an care trece. Acest lucru îmi permite să dau voie părerilor altora să se evapore.”

Kate a fost catapultată în lumina reflectoarelor când avea doar 20 de ani, după ce a jucat într-o adaptare a piesei Sense and Sensibility a lui Jane Austen în 1995.

Actrița a câștigat o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar în rolul ei de Marianne Dashwood.

Vorbind despre hărțuirea și intruziunea în mass-media cu care s-a confruntat în primii ani ai carierei ei, ea a spus: „Au fost o mulțime de hărțuiri la adresa mea care au avut loc în mass-media și asta mi-a ajuns. Uită-te la toți acei ani de douăzeci de ani, când aveam tot felul de forme și dimensiuni diferite.”

Discuând despre viitoarea ei zi de naștere, ea a spus: „Nu-mi plac petrecerile mari și nu suport surprizele. Și vreau să petrec anul făcând 50 de lucruri remarcabile, fie că este o excursie pe care nu am făcut-o niciodată, fie un loc în care nu am fost niciodată, acte de bunătate – adun o mică listă.”

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton